23 Temmuz 2013

Sarı Kız Doğal Maden Suyu Spreyi..

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte hepimiz  serinlemek ve serinlerken de cildimizi korumak ve nemlendirmek istiyoruz. Doğal mineral su ya da termal su diyebileceğimiz bu sular çok çeşitli markada mevcut ve fiyatları da çok değişiyor. Ben daha önce Avene termal sudan bahsetmiştim, sırada Vichy bekliyor. Ama ikisinin arasında eskiden görüp de şimdi  yeniden keşfettiğim bir marka konuğumuz olacak.

Aynı diğerleri gibi bu da spreyli ambalajda geliyor..

Sarıkız bir Türk firması ve bu kutunun içinde de sadece doğal maden suyu var. O nedenle yüzüme püskürttüğümde aynen maden suyu tadı alıyorum. Suyun pH derecesi ideal olan 5.5 miş..

Uygulama şekli ve faydaları ambalajın üzerinde anlatılmış güzelce. gerçi uygulamak çok basit, hafifçe çalkalayın ve püskürtün şeklinde. Ben sabah akşam, kalkınca, yatarken, arada sürekli kullanmaya başladım bunu.

Maden suyunun içeriği de burada belirtilmiş. 

Özellikle sabah ve akşam mutlaka krem sürmeden önce kullanıyorum. Ayrıca eğer evdeysem gidip gelip serinlemek için yüzüme sıkıyorum. makyajlı veya makyajsız fark etmiyor, çünkü makyajı akıtmıyor ama sabitlemek gibi bir özelliği de yok. Arada krem sürdükçe elime de sıkıyorum, kremin etkisini daha güzel yapıyor. Göz ve yüz fırçalarının günlük temizliği için de arada kullanmaya başladım.

Ayrıca son 3 gündür ID Bare Minerals pudra fırçamı pudramı sürmeden önce bir fıs bununla ıslatıyorum. Verdiği his hafif nemli ve soğuk, bu yaz sıcağında çok iyi geliyor ve sanki pudra da yüzüme daha iyi yayılıyor gibi geliyor bana. Yalnız bulunması konusunda sanırım problemler var. Eskiden belli kuaförlerde ve arada eczanelerde görüyordum ürünü ama uzun süredir pek bir yerde görebilmiş değilim. Ben yine kuaförüme söyledim ve o getirtti bana ürünü. Dün instagram üzerinden @aynurakdolun arkadaşımız ürünün şurada bulunabileceği ayrıca da www.balerin.com ve www.n11.com da da olduğu bilgisini verdi. Kontrol ettim balerin'de Sarıkız saç ürünleri olmakla beraber bu ürünü göremedim ama diğer sitelerde var. Hem de 7-7.50 TL. gibi bir fiyatta, N11.com 30 TL. üzerine ücretsiz kargo verirken kuaforsepeti.com da ise kargo 7 TL. görünüyor.  Şu anda evde iki tane olduğu için almama gerek yok ama sanırım çok çabuk bitecekler, hemen bu sitelerden birinden isteyeceğim. Kuaförüme göre çok daha ucuzlar.
Siz de bulursanız mutlaka alın deneyin bu termal suyu diyorum.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Aaa, çok iyi oldu bu yazı! Hem Türk markası kullanmış oluruz, hem de maden suyunun cilde yararları zaten malum! Süper, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim evdeki Avene bitsin hemen bunu denemek istiyorum :)

      Sil
  2. @bveç.. bence de daha iyi bu diğerlerine göre.. maden suyunu normal fısfıslı şişeye alsan gazı kaçıyor bu harika oldu..

    YanıtlaSil
  3. Hiç duymadım elimdeki bitince buna bakıcam güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @zuhalgündoğdu.. ezcane ve kuaförlere göz atarsan görürsün mutlaka bir yerlerde..

    YanıtlaSil
  5. O kadar güzel bir zaman geldi ki bu yazı,kesinlikle kullanmalıyım şimdi sipariş ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. normal şişe maden suyu ile banyodan çıkarken şöööyle bir yüzüme ve dekolteye döküyorum bunu almanıza gerek yok bence arkadaşlar diğer türlüsü daha ucuz ama pratik değil :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Bende bundan kullaniyorum ve memnunum . Kuafor malzemesi satan yerlerde bulunabiliyor ama tabi her yerde kuafor malzemesi satan yer bulmak da ayri.bir sorun. Bir de ossion un boyle bir spreyini gormustum erkek arkadasim kullanmisti ve begenmisti :)

    YanıtlaSil
  8. siteler cok iyi oldu eline sağlık cnm :)

    YanıtlaSil
  9. kesinlikle deneyeceğim aveneden sonra bir Türk markası kullanmak güzel olur :)

    YanıtlaSil
  10. denenmesi gereken bir ürün daha çıktı bana hemen ekliyorum wishliste =)

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten çok iyi oldu bu yazı, umarım edinebilmek kolay olr! =)

    YanıtlaSil
  12. @uzunkirpik.. Yazın gerçekten işe yarayacak :)

    YanıtlaSil
  13. @hazelçelik.. Şişeden kullanmayı maalesef pratik bulmuyorum şişeyi açtığın anda kullanmazsan gazı kaçıyor ve yanımda da taşıyamıyorum..

    YanıtlaSil
  14. @balboceğiilekozmetik..ossionu hiç bilmiyorum eğer kozmetik depolarında falan görürsem alır denerim..

    YanıtlaSil
  15. @kozmetikdeneyimleri.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  16. @bakımlıolmakaşktır.. Evet ve iyi de bir marka :))

    YanıtlaSil
  17. @svieridoroga.. Denenecek şeyler bitmiyor :))

    YanıtlaSil
  18. @yabanmersini.. Online olarak sorun olmaz sanırım ama kuaför malzemeleri satan yer bulmak zor.. İstanbulda tahtakaleye gitsem bulurum sanırım orada..

    YanıtlaSil
  19. Bu ürünün varlığından habersizdim. İyi ki tanıtmışsın çok teşekkürler!

    YanıtlaSil
  20. @kirazlıdondurma.. rica ederim işinize yararsa ne mutlu :-))

    YanıtlaSil
  21. @makyajvealışveriş.. ben top10 vazgeçilmezime girdi bile..:-))

    YanıtlaSil
  22. Teşekkürler paylaşım için, ben de deneyeceğim. :)

    pontikbutik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. @pontikbutik.. rica ederim :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...