17 Temmuz 2013

Kiehls Blogger Etkinliği..

Ay başından beri beklediğimiz Kiehls ürünlerini inceleme ve mıncıklama etkinliğimiz nihayet pazartesi günü gerçekleşti. O kadar çok anlatmak istediğim şey var, o kadar güzel şeyler gördüm ki nereden başlasam bilemiyorum. 

Öncelikle bizi karşılayan Mr. Kiehls.. Kiehls mağazalarının dizaynı genel olarak aynı, küçük ama çok düzenli. Nişantaşı City's içindeki mağaza açılan en son mağazaları, ben genelde cadde ve Buyaka mağazalarını ziyaret ediyorum.

1851 yılında yerel bir eczane olarak kurulmuş ve bugünlere kadar gelmiş.

Hemen karşımızda mağaza müşterilerinin favori 10 ürünü yer alıyor.

Tabi favori deyince herkesin merak ettiği 28 günde cildi toparlayan, ışıltı veren consantre serumları midnight recovery serumu ilk sıraya koyuyorum ben. Elimdeki deneme boyu biter bitmez yenisini almaya koşuyorum hemen. Bu ürün gece 23.00'den sabaha kadar çalışarak cildi yeniliyormuş.

Hemen sonra derinlemesine temizlik yapan ve gözenekleri sıkıştıran bir maske olan Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask var. İçinde Amazon Beyaz kili olan bu maske cildi derinlemesine temizliyor.

3. sırada ise Kiehls'in çok beğenilen BB kremi var. Kremi denemek imkanı bulduk ancak cildim normal ten rengimden 3 ton falan koyu şu anda ve henüz tatil bitmedi. O nedenle yaz bitip, cildimin normal tona gelmesini bekleyeceğim bu güzelleri almak için.

Yine de renkleri sizin için çektim. Fair en açık ton olanı ve hepsi de pembe alt tonlu BB kremler. 
O akşam BB kremi alan ve etkinlikle beraber BB krem hakkında ilk izlenimlerini yazan İnci'nin yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Ben buluşmaya 20-25 dk. kadar erken gittim. Tabi hemen cilt analizim cilt bakım uzmanı tarafından yapıldı ve  tam da düşündüğüm gibi T bölgesi normalden yağlıya dönük ve yanak bölgesi de normalden kuruya dönük çıktı. Hep söylüyorum da ne biçim ciltse bu. Bu analizin sonucu ve benim de cildimden beklentilerim neticesinde  kullanmam gereken ürünler bir reçete halinde çıkarıldı.

Midnight Recovery Concentrate ki derhal alacağım.
Rosa Arctica Eye
Rare Earth Deep pore Daily Cleanser
Rare Earth Pore Refining Tonic
Ultra facial Oil-Free Lotion
Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque
Overnight Biological Peeling ki kendisini oracıkta almadığımı da çok pişmanım. Bu maske aslında ilk 10 içinde birinci sırada olur çünkü gece bir tabaka halinde sürülen ve ovuşturulup yüze yedirilmeyen bu krem sabah su ile temizleniyor ve cildi ölü derilerden arındırıyormuş. 
Bu arada bu cilt analizi kesinlikle sadece bize özgü bir şey değil, orada bulunduğumuz süre içinde kapıdan giren herkese uygulandı ve biliyorsunuz tester konusunda da çok çok cömertler, daha da cömert olacağız diyorlar.

Deneme boylarının dolu olduğu bu güzel çanta da etkinliğin sonunda hediye edildi. İçindeki duş jeli ve bir örnek vücut losyonundan vanillla-cedarwood kokulusunu iki gündür kullanıyorum. Sabah sürüp çıktığımda akşama kadar koku hala kollarımda oluyor. Çok yoğun bir krem, çok az bir kısmı da bütün bacağa yetiyor neredeyse. 

Ayrıca reçetelerimize yazılan bazı ürünlerin deneme veya seyahat boyları da denememiz için verildi. Bunları üstünkörü geçmek istemiyorum, kullandıkça hepsini ayrı yazılar halinde yazacağım. 

Sol en başta krem şeklinde deodorant, hiç kullanmadım böyle bir ürün benim için de değişik olacak.

Bunlar da erkekler için özel olarak üretilen traş kremi, traş sonrası kremi ve oil-free nemlendirici ki ben bile hayran kaldım. Denemesi için kocama verdim bakalım unutmazsa deneyecek.

Ev sahibimiz Çağatay Bey bize ürünler hakkında bilgi verirken.. Gerek Çağatay Bey, gerekse de cilt bakım uzmanlarımız markayı çok seviyor ve çok da bilgililer. 

Kiehls müşterilerine 28 gün içinde memnun kalmadıkları ürünün de değişimi garantisini veriyor. Bunu hangi firma yapabiliyor ki?

Sevgili Serap Janet Hanım ile BB kremi denerken.

İstek listemde bir de bu var bahsetmeden geçmeyeyim. Hassas ciltlerin bile rahatça kullanabileceği ve SPF 50 içeren bir günlük bakım kremi. Yapısı çok ince ve güzel. Alınacaklar listemde bu da var.

Ve gecenin en tatlı sürprizi de Çağatay Bey'in bizim için hazırlattığı muhteşem cupcake oldu. Öbür blogger arkadaşlarım ne der bilmem ama ben çok lezzetli buldum. 

Bu güzel Kiehls turunda beraber olduğumuz blogger arkadaşları da tanıyalım hemen, kendilerinin yazılarını da göreceksiniz muhtemelen. Öncelikle tatlı Şebnem, ilk defa tanıştığım İnci ve Aylin ve hepinizin de mutlaka tanıdığı Serap la beraberdik. Serap ve Şebnem ile önceden tanışıyordum ama Aylin ve İnci ile ilk defa karşılaşıyoruz. Çok güzel bir akşamı çok güzel insanlarla geçirdik, umarım bu tür buluşmalar sık sık olur. Kiehls ekibine ve Çağatay Bey'e ayrıca buluşmayı organize ettiği için de Aylin'e çok teşekkürler..
Ayrıca Kiehls'in internet sitesi de var ve online satış da çok yakında başlayacakmış  www.kiehls.com.tr şeklinde olacak, durum güncellemeleri için Kiehls'i facebookdan da takibe almayı unutmayın.
Sevgiler.




16 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş İremcim :) Çok keyifliydi en yakın zamanda yeni buluşmalarda görüşücez ;)

    YanıtlaSil
  2. @aylingümüş.. görüşmek üzere canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. canımm benım ıcın de son derece keyıflı bı aksamdı. sızlerle bırlıkte olmak kıehls gıbı muthıs bı markayı yakından deneyımlemek muhteşemdi :)

    YanıtlaSil
  4. canımmm audrey immmm beni nasıl sevindirdin nasıl mutlu ettin anlatamam :) 2 cocukla bagdat caddesine nasıl giderim diye kara kara dusunurken İkeanın dibindeki Buyaka da Kiehl's in magazasi oldugunu soyluyorsun :) tam buna sevinirken internetten satisa baslayacaklar yakında deyince tam kalbimden vuruyorsun :) coook tesekkur ederim :) bu arada aldiklarini gule gule kullan canım.

    YanıtlaSil
  5. bu arada bu toplantilara taze bloggerlar katilamiyor degil mi? :(

    YanıtlaSil
  6. @seraptan.. Benim için de canım.. Sizlerle olmak en güzeli zaten :))öpüyorum çok en kısa zaman görüşmek dileği ile :))

    YanıtlaSil
  7. @burcuy.. Buyaka'da var kiehls hatta giriş katında olması lazım diye aklımda kalmış.. Çok teşekkür ederim.. Hangi bloggerı çağıracakları tamamen firmaya kalmış diye biliyorum canım..

    YanıtlaSil
  8. Keyifle okudum yazıyı :) Benim de çok merak ettiğim bir marka ama bir türlü fırsat bulamadım gitmeye , yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. @pembedudaklar.. Teşekkürler canım kullanmaya başladım sırayla gelecek yorumlar :))

    YanıtlaSil
  10. peki :) cooook tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  11. ben de kiehls ı kesfetmiş olmanın mutlulugunu yasıyorum. Gunes kreminin yapısnını cok sevdim ben cok hafif ama makyajsız gezmeyi seven biri olarak 50 faktorlü bb yi tercih ettim ve cok sevdim. Ben kremi burnumun içine sokmama ragmen hiç bir koku hissedemedim bayıla bayıla kullanıyourm. Cupcake cok guzelmiş bu arada cunku ben yiyemedim eşim indirmiş mideye:)

    YanıtlaSil
  12. @beautifulandsweet.. rare earth temizleme jelini ve body lotionı kullanıyorum şimdilik bayıldım ikisine de harikaymış bundan sonra sürekli listemde olacaklar.. cupcake'i iyi kapmış eşin çok lezzetliydi :-)) neyse ki yeri caddede gidip alırız bol bol.. sevgiler.:-))

    YanıtlaSil
  13. Selam,

    Khiel's nemlendiricisini, gece kremini, yüz temizleme jelini, peeling, C vitamini bunları kullandım bende. Fakat Khiel's kullandıktan sonra alın bölgemde ufak ufak kabarcıklar oluştu (sivilce gibi ama sivilce değil) Aynı durum arkadaşımda da meydana geldi. Sanki yüzüm bu kremlerden sonra yağlandı gibi hissettim. İşin kötü tarafı ise iki farklı şube de iki farklı cilt analizi sonucu cıktı. Aslında bu markaya olan güvenim bu durumlardan sonra biraz kayboldu:(
    Sevgilerle

    yemenbyfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. @y_m_n..çok şaşırdım yalnız c vitamini bazı bünyelere ağır gelebiliyor keşke ürünleri geri götürseydiniz alıp değiştiriyorlar öyle bir durumda.. ama caddedeki Kiehls' e gittiğimde bahsedeceğim bu durumdan.. Teşekkürler bilgi için..

    YanıtlaSil
  15. Canımcım iyiki gitmişiz çok keyifliydi:) ürünler de bir harika:) en kısa zamanda görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  16. @şebnemkayaol.. Evet canım sevgiler görüşürüz :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...