15 Kasım 2012

Yeni ve değişik bir mim..

Bu mim işi hoşuma gitmeye başladı, gerçi herkesin hoşlanacağından emin değilim ama ben zevkle okuyorum. Umarım sizin de hoşunuza gidiyordur okumak.  Şimdi sevgili Kontesce blogunun sahibesi beni mimlemiş. Sorular bu sefer oldukça farklı, elimden geldiğince cevaplayacağım.
İlk sorumuz çantamdaki 5 şey? Hemen gösteriyorum..

Cüzdan, parfüm, yaz-kış güneş gözlüğü, anahtarlarım, ve rujlarımı koyduğum minik çantam. Tabi buna ek olarak cep telefonu ve sarj kablosu da hep benimledir. 

Odamdaki 5 şey?

 Genel olarak mutlaka okuduğum kitap (şu anda görülen Bora'nın Kitabı 'nı bugün bitirdim), mutlaka lip balmlarım, favori ojelerim ve yastık parfümüm ve IPad.

Bu ay yapmayı planladığım 5 şey?
Okuma sırasına koyduğum kitapları sırayla okumak, yeni kozmetik alışverişi yapmamak, spora yeniden başlamak, arkadaşlarımla daha sık görüşmek ve eve daha çok zaman ayırmak.

Almak istediğim 5 şey?
Yukarıdaki maddeyle çelişecek ama The Balm Balm Jovi Palet, Hotiç Wedges, yeni kitaplar, Lacivert Lacoste çanta ve Essence Twilight koleksiyon ojeleri.

Beni mimleyen kişiden etkilendiğim 5 şey?
Buna tabi ki çok doğru bir cevap veremem, çünkü birbirimizi şahsen tanımıyoruz ama genel olarak cici blogundan hoşlandığımı ve zevkle okuduğumu söyleyebilirim.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. zaman ayırıp cevapladığın için teşekkürler canımm :*
    yastık parfümü pek hoşmuş :)
    bir ara ben de denedim ama tutmadı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım özellikle yaz aylarında çok kullanıyorum ben yastık oarfümünü

      Sil
  2. Canım katılmak istersen ben de haydi çekmeceni göster mim'ime beklerim ;)Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm ama çekmeceden çok dolap ve kutularım var benim onlar da çok dağınık :))

      Sil
  3. bu mımıııı ytapmıstım ben cokkk once canta mımıydı sadece :)) mıs gıbı sen sevdıgım ve yapabılşdıgım tek mım :)) senın cantan ne duzenlıymısss ama ohh

    YanıtlaSil
  4. @kokoshkelebek.. yok canım ya aslında düzenli değil sadece minik çantalara koyup düzenli tutmaya çalışıyorum aklım sıra böyle ruj gibi minik şeyleri..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...