10 Kasım 2012

Kasım Ayı Vanilya Club Kutusu geldi..

Kutu geldi ama gelmeseydi daha iyi olurdu demek istiyorum burada. Zaten normalde ayın 1-2'si gibi gelen kutu ayın 6'sında geldi. Kutuyu elime aldım tamam harika bir koku geliyor içinden, ama böyle olacağı kesinlikle aklıma gelmemişti. Kutunun içinde bildiğin dolap kokusu varmış meğerse.

 Kutu her zamanki gibi çok özenli ama içini açar açmaz o heyecan duygusu yerini hayal kırıklığına bıraktı. Ürünler toplu halde, zaten hepi topu 5 ürün var içinde. 

 En üstte sağda bir adet "tam boy" oda kokusu var. Bu kokuları pazarda bile 5-10 TL. gibi fiyatlarda bulmak mümkün. Ayrıca oda kokusu nedir ben ve herkes tabi bu kutuya kozmetik ürünü denemek için üye olduk, oda kokusu almak için değil. Belki alerjim var belki kokusunu sevmiyorum niye böyle bir gönderilmiş anlamadım. Ama daha bitmedi, oda kokusu yetmezmiş gibi bir de dolap kokusu var ki kendisi zaten yolda mı artık yoksa en baştan mı dağılmış ve dökülmüş. Yani o şekilde kullanmak mümkün bile değil. 
Alt sırada ise bir adet Givency Dahlia Noir ve GK saç serumu yer alıyor. Diğer ürünler elle tutulur olsa bunlarda bir sorun olmazdı, hani deneme boyu tamam deneriz. Ama kozmetik adına birşey olmadığı için ortada, bu ürünler de göze görünmüyorlar.


Veee kutunun bombası, hani neredeyse oda, dolap kokusu geldi diye sevineceğim ürünü, bir adet Pupa tekli far, ancak rengine bakın. Dünyanın herhalde en az kullanılan rengidir siyah ve siyah far gelmiş. Hani bu rengi kullanayım kullanmasına ama ayda yılda bir siyah far süreceğim diye de bu farı para verip almam, zaten kimse de almamış belli.
Bu arada gelen dolap kokusu dediğim gibi yolda bantları açılmış ve döküle saçıla gelmiş, bari boşa gitmesin dedim yoksa atacağım yani. Tamamen boşalttım ve iki adet minik keseye doldurdum. Bu şekilde en azından 5-10 gün kullanılır sonra da çöpü boylar. Bana bu şekilde DIY'da yaptırdılar yani.

Bloglarda okuduğum kadarıyla herkese aynı kutu gelmemiş, gelen ürünler arasında yine Alessandro lip glosslar ve ojeler var, başka neler var bilemiyorum ama bunların olmadığı kesin. Bilmiyorum Vanilya Club kutu içindeki ürünleri neye göre belirliyor da gönderiyor, ya da kime ne gideceğine kim karar veriyor ama bence en önemli kriteri unutmuş. Bu kutu kozmetik denemek isteyenlerin üye olduğu bir kutu, oda kokuları isteyenlerin değil, istesem gidip istediğim kokuyu alırım. Bu kutular miyadlarını da doldurdu zaten, yılbaşından itibaren bütün bu kutu işlerine son verme zamanı geldi demektir. En azından Vanilya Club kutunun ömrünün  benim için tükendiğini söyleyebilirim. Bu önümüzdeki ayı da ödemiştir kart ama bundan sonra bu kutuyu alma isteğim ve sabrım tamamen bitti. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ya da sizlere kutu geldiyse içinde ne vardı ama benim düşündüğüm kendimi  bu kutuyla kandırılmış hissettiğimdir. 
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Kac lira bu kutu? Gercekten gorunce uzuldum. Bir kozmetikseveri heyecanlandiracak hic bir sey yok icinde...
    Keske bizdeki kutular da secmeli olsa. O ayki urunlerden secip biz belirlesek hangilerini denemek istedigimizi...

    YanıtlaSil
  2. @tannesi.. 35 tl o kadar üzüldüm ki bu kutuyu görünce gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu.. :-((

    YanıtlaSil
  3. Hiiiii! Neeee? O_o
    O paraya neler alinirdi yahu!
    Valla icim sizladi. Bu sikayetini firmaya iletmelisin bence.

    YanıtlaSil
  4. yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum, gerçekten çok kötü bir kutu :S oda parfümü, dolap kokusu çıkması çok saçma.

    YanıtlaSil
  5. bu kutunun 35Tl olduğuna inanamıyorum

    YanıtlaSil
  6. Yazık olmuş :(
    Bu kutuların hiç birine üye olmadım, olamadım.
    Yok kontenjan dolu dediler yok bilmem ne.
    Zamanla da bozdular işi iyice.
    Artık hiç üye olasım yok :D

    YanıtlaSil
  7. Canım siyah far yerine başka bir renk koysalarmış bu kadar can sıkıcı olmazdı yani, gerçekten kötü olmuş. Bana tesadüfen bu aralar almak istediğim bir renkte geldi. Ben hala neye göre gönderim yaptıklarını anlamadım canım.

    YanıtlaSil
  8. yazık olmuş verdiğin paraya.. hatta saçma olmuş.. dalga geçer gibi..

    YanıtlaSil
  9. 19 liralık Lila Kutudan Missha Bb cream çıkıyor 35 liralık kutuya bak:s Sanki temizlik kutusu da far hediye olarak gelmiş gibi:)

    YanıtlaSil
  10. @tannesi..evet haklisin musteri hizmetlerimi neyse yazacagim oraya da ..
    @onorr'..evet gorunce inanamadim zaten..
    @pinkyfashion.. Bu aya kadar 35 i haketti ama bu ay fena cuvalladilar..
    @kontes..yok olma zaten ben de cikiyorum artik ..
    @sevda s. Neyse bari sana iyi bir sey gelmis gule gule kullan.. Neye gore gonderim yapildigini anlamadim ben de..
    @Shewgy.. Bu ay cok acidim ben de verdigim paraya gercekten..
    @Polishist.. Aynen oyle bir yumusatici koymadiklari kalmis.. Kozmetikler bitti ellerinde heralde..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...