25 Kasım 2012

Hafta Sonu Ojesi China Glaze Blue Year's Eve..

Blogum salimen bana döndüğüne göre planladığım yazıları yazabilirim. Bir de bu hafta sonu bir sürü yazı biriktirmiştim sırayla yazacağım diye. Bunlardan ilki Tanaçan Kozmetik ziyaretimde aldığım ojelerden biri olan  ve China Glaze'in geçen yılbaşı koleksiyonuna ait olan Blue Year's Eve adlı parlak mavi oje. Bu ara mavişlere takıldım fena halde, nerede mavi oje bulursam alıp sümek istiyorum. Bu rengi de geçen sene de çok beğenmiştim koleksiyonda görüp ama diğer ojelerden almaya fırsat kalmamıştı. Şimdi bunu da koleksiyonuma katınca çok mutlu oldum.





Renk şişede daha koyu renk görünüyor ama sürünce daha açık ve parlak renk çıktı. İki kat gayet güzel renk vermesine yetti.Yılbaşına doğru yeniden sürüp, süsleme yapmak için ideal olacak. Hatta yarın aynı ojeyi de farklı şekilde kullanıp, yeniden yazacağım.
Sevgiler, hatta yeniden sevgiler...

4 yorum:

  1. Sanırım sen pek umursamamışsın ama hayatın bir gerçeği olan şu şişedeki rengi vermeyen ojeler her seferinde benim için büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Biliyorum tırnakta öyle durmayacağını ama yine de bozuluyorum neticede :D

    YanıtlaSil
  2. @kahvetelvesi.. genelde tabiki umursarım.. ama bu rengi sevdiğim için çok dert etmedim..

    YanıtlaSil
  3. @çağladenizdönmez.. ah bi de yakından gör sen onu.. yiyesim var yani o ojeyi..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...