29 Kasım 2012

Günün Ojesi Rimmel London Green with Envy..

Günaydın. Bu günün ojesi Rimmel'den yeni aldığım metalik bir renk olan 819 numara Green with Envy. Rimmel ojelerin kalitesine ve kuruma hızına her seferinde bir kere daha hayran oluyorum. Üstelik de 3.99-4.99 TL.'lik fiyatları ile gerçekten sonuna kadar hak ediyorlar bu parayı. Üstelik renk skalası da giderek genişliyor markanın. Watsons indirimine bence ilk girmesi gereken ve kapışılacak markalardan biriydi ama ne yazıkki indirime girenler içinde Rimmel yok. 

 Oje hafif kremsi yapıda, ama çok kolay sürülüp, kolay kuruyor. Renk de gördüğünüz gibi tam bir metalik yeşil, aslında verilen ismin bu renge çok uygun olmadığını düşünüyorum.. Kıskançlık yeşili tamamen farklıdır ve evet kıskançlığın bir rengi var...:-))

 Yılbaşı şerefine yine süsleme yaptım, bu sefer Essence Space Queen var.. Parıltısı resimlerde çok belli olmamış ama ışıkta güzel parladığını söyleyebilirim.

Günlük yüzük-armparty-oje kombinasyonum..

Rimmel London'ın bulunan her rengini almak istiyorum bu ara gerçekten çok hoşuma gitmeye başladılar. Kendime engel olmam lazım, ama yeni renkler de geldikçe kendimi tutamayacağım bu gidişle..
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bende de var bu renkten ama senin kadar kendime yakıştıramıyorum sanırım senin güzelim tırnaklarında daha güzel duruyor canım! :)

    Rimmel Londonın yabancı bloglarda gördüğüm bir metalik serisi var o gelse de alsak hepimiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)) metalik seri watsons da var galiba ama gidip bakacağım şimdi

      Sil
  2. Rimmel ojeler en sevdiklerim,bu renkte harikaymış:)

    YanıtlaSil
  3. bu rengi almam gerekli çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  4. rimmel london rujda favorim ojede bende denemek istiyorum şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. Evet dene memnun kalacaksın..

    YanıtlaSil
  6. Rimmel'in hem renklerini hemde kalitesini bende çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
  7. @pinkyfashion.. oldukça güzel ojeler şimdi yeni seriler de geldi ya da gelecek Watsons'a..onları da takip etmek lazım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...