14 Ağustos 2012

Watson's Saç Maskesi..

Dün bir kullanımlık Oriflame saç maskesini yaparak aradaki farkı görünce artık asıl kullandığım Watsons zeytinyağlı saç maskesini anlatmam lazım. Bu maskeyi yine bir süre önce almıştım ama ancak sıra geldi (bu sefer unutmadım..hahah) kullanmaya ve yaklaşık 10 gündür falan da kullanıyorum. Öncelikle kokusundan bahsedeyim, eğer ağır kokulardan hoşlanmıyorsanız evet bu maske fena kokuyor, kesinlikle almayın. Fena derken tabi pis bir kokusu yok, gayet hoş bir zeytin kokusu var, ama iyi haber duruladıktan sonra saçta koku falan kalmıyor. Onun dışında ürün koca bir kutunun içinde, tam 300 ml. olarak geliyor ve hele de benim gibi kısa saçlıysanız kullan kullan bitmeyecek bir ürün. Fiyatı da şu anda hatırlamıyorum ama 10 TL.'yi geçmiyordur.


 Thailand'da üretilmiş.. ne alaka bilemedim..!!!??

 Kullanımı çok basit.. Saçı şampuanlayıp duruluyorsunuz, ardından bundan biraz avucunuza alıp saçınıza güzelce sürüyorsunuz. Sonra ben diğer işlemleri yaparken kremi saçımda bekletiyorum, sonra da güzelce duruluyorum. Saç pırıl pırl ve ipek gibi yumuşacık oluyor. 

Biraz iğrenç görünüyor ama önemli değil.. Etkili bir ürün. Ben bu ara saçım güneş, deniz vs. yıprandı diye hergün kullanıyorum bol bol nasılsa ucuz diye, ama normalde herhalde 3-4 günde bir kullanılsa da olur gibime geliyor.

Dediğim gibi bu aralar bakım işlerine takmış bulunuyorum. Bu akşam da evde muhtelif maskeler deneyeceğim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Ben de biralı olanını almıştım. Bir kez kullanmadan arkadaşım kaptı. O çok memnun. Ne yazikki saç diplerim kepekli olduğu için özel şampuan kullanmaya çalışıyorum, ya da benim sorunuma özel şampuanları seçiyorum. Ama saç kremi kullanmıyorum, sanırım kullanmalıyım çünkü saçlarım kuru.

    YanıtlaSil
  2. @dahlia kepekli saca nasil etki eder bilemedim denemek lazim'..

    YanıtlaSil
  3. Ben de ballısını kullanıyorum, onu beğenmedim. Elimde avakadolusu ve hindistan cevizlisi var. Onlar biterse bunu denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  4. Sevda s. avakadoluyu merak ettim ben de şimdi..bunu bitireyim de ona da bakarım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...