14 Ağustos 2012

Maskeler, maskeler..

Bu aralar evde yanlız kalınca, tabi çoluk yok çocuk yok, kedi yok kendimi bakımdan bakıma vermiş bulunmaktayım. Sürekli maske, peeling vs. yapıp duruyorum. Dün de uzun zaman önce aldığım (ve unutmuş olduğum!!!) bir saç bakım maskesini ve hafta sonu Gratis'den aldığım bir yüz maskesini uyguladım. Hemen göstereyim..



Polar Mint yüz maskesi. Bunlar Gratis'e yeni teşrif etmişler ve birkaç çeşidi var. 12 dk. gibi kısa bir sürede de uygulanabiliyor. Yüze sürünce ince, beyaz bir tabaka oluşturuyor. Mint lafından da anlaşılacağı gibi içinde nane özü var, sürerken yoğun bir nane kokusu oluyor ve yüze de hafif bir serinlik veriyor. Çıkardıktan sonra cilt hala serinliğini koruyor ve yumuşak bir dokusu oluyor. Ben etkisini ve kokusunu çok sevdim. Tabi bir sefer için çok fazla olduğu ve Cumartesi gecesi dışarıda olduğum için pazar günü ve pazartesi olmak üzere iki seferde kullandım.  İki gün üst üste kullanımda kuruma sorunu olmuyor. Açıldıktan sonra bekletme halinde minik bir kutuya almanızı öneririm, yoksa kurur. Dediği gibi sakın göz çevrenize yaklaştırmayın naneli olduğu için yakar.  Bu maske sanırım 2.99 veya 3.99 TL. gibi birşeydi. Diğer çeşitlerini de deneyeceğim ve bunu da yeniden almayı düşünüyorum.


Bu da uzun zaman önce Orifaleme'den aldığım kırık saç uçları için saç maskesi. Artık etrafımda Oriflame temsilcisi kalmadığı için de ürün alamıyorum malesef. Dün dolap karıştırırken bu maskeyi buldum ve hemen denedim. Sürdükten sonra 5 dk. falan tuttum saçımda, sonra da duruladım. Durularken saçım mat mat olacakmış gibi bir his uyandı içimde, ama sonuçta fena da olmadı. Kuruduktan sonra saçım yumuşak ve parlak görünüşlü oldu. Maskenin kokusu yok, o nedenle herkes rahatça kullanabilir. 
Bu bir kullanımlıktı ama bu aralar asıl kullandığım saç maskesini bir sonraki yazıda tanıtacağım.
Sevgiler...

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...