16 Ağustos 2012

Vanilya Club'dan gelen Freeman foot scrubı denedim..

Vanilya Club'dan bu ay gelen tam boy Freeman ayak scrubı hatırlarsanız kutusundan sıkarak çıkarmam mümkün olmamıştı. ben de direk tepesinden kestim tabi tahmin ettiğim gibi sanırım rafta beklemekten ağır kısım yani benim kumlu kısmı dediğim kısım dibe çökmüş ve çıkışın ağzını kapatmış, sulu kısım da üstte kalmıştı. 

 Scrubın içinden çıkanları biten bu kutuya koydum. Bu ürünü de ayrıca anlatacağım..

 İşte dibe çöken ağır, kumlu kısım.

 Direk kestim hiç acımadım..:-))
 Altta kalan kısım ne kadar kurumuş ve katılaşmış görüyormusunuz. 

ve işte tam olarak dağılınca böyle oldu. Ayrıca o günden beri de deniyorum, çok da memnun kaldım. Gerçekten çok iyi ovalıyor, resmen iki ayağım arasında ton farkı yarattı ilk uygulamada. Kendi kendine ısınıyor demesine bakmayın ilk anda neye yaradığını anlamadığım az bir ısınma oluyor sonra geçiveriyor hemen. Taneleri iri iri, biraz acıtıyor falan hatta gıdıklıyor ama sonuçta özellikle topukları çok iyi arındırıyor.

Bunun yanında Avon ve Watson foot scrublarım da var, onları da yazacağım bayram dönüşü ama bundan hakikaten memnun kaldığımı söyleyim bir kere daha. Ha bitince bu sanırım Douglas'da bulabilirim yenisini. 
Sevgiler..

3 yorum:

  1. @angela.. cute blog dear of course I follow u..

    YanıtlaSil
  2. Aaa, süper, ben de de var aynısı, memnun kalmana sevindim. Henüz denemedim ama benimki de sıkınca çıkmazsa kopya çekerim senden :)

    YanıtlaSil
  3. @sevdas. Muhtemelen seninkine de ayni sey olacak sulu kismi yukarda kalmis..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...