31 Ağustos 2012

Golden Lady 73 Numara.

Dün tatil olmasını fırsat bilip biraz Kadıköy'de dolaştım. Tabi gitmişken Çilek Sokak'a uğramamak olmadı. Golden Lady'nin ürünlerini satan, tek bildiğim yer de orası zaten. Sıla Parfümeri sokağın girişine yakın bir yerde, ufacık bir dükkan. Hafta içinde Golden Lady kokulu ojelerin dağıtımının yapılacağını Twiter'dan yazmıştı. Neyseki bütün koleksiyon gelmiş. Çok güzel renkler aldım kendime, ama bu ayrıca bir yazı konusu olacak. 
Her gidişimde Golden Lady standına bakıyorum, ama stand o kadar düzensiz ve biraz da pis ki bir şey almak gelmiyor içimden. Neyse bu sefer rujlara bakarken güzel bir kızıl-kahve tonu gördüm. Aslında bütün renkler güzeldi, çok fazla rujum olmasa birkaç renk daha alabilirdim ama önce bunu alıp bir deneyeyim, memnun kalırsam diğer renklere de geçerim dedim. (Bu dediğime kendim de şaştım ya neyse..:-)



 Görüldüğü gibi hafif mat yapıda bir ruj, ama tam da mat değil çünkü mat rujlardan daha yumuşak yapıda, daha kolay sürülüyor. Hafif bir parfüm kokusu var ama rahatsızlık vermiyor. Kutunun üzerinde fragrant diye de yazılmış zaten.  Bugün sabahtan beri bu ruju kullanıyorum. Kalıcılığı konusunda yorum yapamayacağım çünkü ben hakikaten gerekse de gerekmese de çok sık ruj tazelerim. Ama dudaklarımı biraz kuruttu, çünkü baz olmadan sürdüm tam rengi yakalamak için. Rujun üzerindeki desenlere de ayrıca bayıldım, tabi çok uzun dayanmaz bana o ayrı konu. 



Filtermania ile bunları yapınca yayınlamadan yapamadım. Bu eski görünümlü resimlere bayılıyorum. Resme daha hoş, yumuşak bir hava katıyorlar.

Golden Lady'nin bu rujunu beğendim ve diğer aklımda kalan birkaç rengi de mutlaka alıp deneyeceğim. Bu arada rujların fiyatı 10 TL. civarında birşeydi sanırım.

4 yorum:

  1. hiç golden lady markalı bir ürün denemedim çünkü hiçbir yerde karşıma çıkmıyorlar.. ben de denemeden, rengine canlı canlı bakmadan internetten almak istemiyorum.. sonbahar zamanı için de çok uygun bir renk, güzel günlerde sür :)

    bana da beklerim seni:
    edankb.blogspot.com
    sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  2. @whatsnext. Tesekkurler ve. Haklisin ben de denemeden almak istemem neyseku kadikoydeki kozmetik shop bana cok yakin.. Blogunu da izliyorum zaten canim :)))))

    YanıtlaSil
  3. bulmak gercekten cok zor tedarık zor resımlerı gorunce bayılıyorum ama ıstekler karsılanmıyor ıste

    http://renkrenkoje.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @kamile golden ladynin bu satis agini genisletmesi lazim ya da online satis yapacak baska caresi yok ben istanbulda zor buluyorum ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...