31 Ağustos 2012

Flormar 04Palet..

Bugün far paletlerinden gidiyoruz. MUA palet tabi yeni alındı ama daha önce çok severk kullandığım, çok da ucuz bir paleti tanıtmak istiyorum. FlorMar 04 mat far paleti. Bu paleti çok sevebilirsiniz ya da hiç sevmeyebilirsiniz. Artılarına ve eksilerine bakıp öyle karar vermek lazım. Palet içinde 5 renk yer alıyor ve hepsi mat, birbirleri ile kombin yapılabilecek, doğal, nude renklerden oluşuyor. Pigmentasyonları eğer far bazı ile sürülürse iyi, akşama kadar dayanıyor ama bazsız daha kısa ömürlü oluyor. Fiyatı çok uygun 18-20 TL. civarında yanımıyorsam Ben bunu alalı çok oldu, daha ucuza almıştım. Palet küçük, çantada taşımaya uygun, ama plastik beyaz ambalaj çok dayanıksız, kırılmaya çok müsait. Zaten FlorMar Compact Pudra, fondöten gibi ürünlerin kapak menteşeleri çok dayanıksız oluyor. Kaç tane kırıldı benim, kırıldıktan sonra da yanımda taşıyamadım tabi. Bir eksi özelliği de çok toz yapması, azıcık fırçanın ucuyla bile alsam hemen toza bulanıyor bütün kutu. Dışarıda kullanamamın nedenlerinden biri de bu.

Palet sürekli tozlandığı için çok kirleniyor. Dışarıda kullanmadığım, çantaya atmadığım için kapağı kırılmadı neyseki. En sondaki acı kahve en sevdiğim, görüldüğü gibi o renk ortasından oyulmuşken diğerleri duruyorlar.


Burada tozlar ve en koyu rengin nasıl ortadan gitmiş olduğu açıkça görülüyor. Ama parmağımda görüyorsunuz rengin dokusunu, tam mat ve tam acı kahve. Dediğim gibi bazla sürüldüğü zaman gayet güzel kalıyor. Bu renk şimdiye kadar kullandığım en iyi kahverenidir.

3 renk de tek başlarına veya birbirleriyle karıştırılıp kullanılmaya uygunlar. Ben genelde karıştırıp kullanıyorum  Az az  olduğu için hiçbirinde daha bir azalma olmadı. En baştaki rengi de kaş altına aydınlık için sürüyorum genelde. 

En çok kullandığım kahverengi bitince diğerlerine bir DIY projesi uygulayacağım. Hepsini toz haline getirip, bir kutuya koyacağım ve baz far olarak kullanacağım. Böylece boşa gitmemiş olacak. Paletin eksi ve artılarını gördük, eğer doğal tonlarda, gayet ucuz bir palete ihtiyacınız varsa bakın derim. Bu arada bu paletin değişik değişik 6 ayrı rengi var. Beğendiğiniz renk tonlarına göre de bakıp, kullanabilirsiniz.
Sevgiler.



2 yorum:

  1. cnm bu 07 paleti değilmi

    YanıtlaSil
  2. @@yasmin kizilcik.. Şu anda tam hatirlamadim kontrol edip yanlişsa düzeltirim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...