7 Ağustos 2012

Ebay alışverişi..

Uzun zamandır EBay'den alışveriş yapıp tırnak süsleme ürünleri almak istiyor ama pek de güvenemiyordum. Sonunda ufak bir miktarda alışveriş yapıp şansımı denemeye karar verdim ve buradaki satıcıdan "Dotting Tools" denen tırnak noktalama seti siparişimi verdim. Tabi almadan satıcıya mail atıp Türkiye'deki durumu anlattım ve paketin üstüne kesinlikle kozmetik yazmamasını rica ettim. Kendisi hemen bana geri mail atıp isteğimi kabul etti ve bir sorun olmayacağını söyledi. Aldığım ürün bana 4.13 TL.ye geldi ve ayrıca kargo parası ödemedim. Burada Gittigidiyorda aynı ürün 4.50 ve 4.90 TL.ye mevcut, ancak bunlarda bir de kargo parası ödemek gerekiyor, yani ürün 10-12 TL.ye gelmiş olacaktı bana buradan alsaydım. Yanında bir de tırnak süsleme fırçalarını istemediğime pişman oldum, neyse onları da yakın zamanda isteyeceğim artık. 

Şöyle bir pakette güzelce geldi. 3 Temmuzda sipariş verdiğim ürün 23 Temmuzda geldi, biraz uzun sürdü ama sorunsuzca geldiği için önemli değil.







5 adet Dotting Tool, hepsinin ucu farklı incelikte ve çeşitli süslemeler yapmakta kullanılıyorlar. Ben dün akşam hemen YouTube'dan bir örnek seyrederek ilk uyguamamı yaptım ve çok da memnun kaldım. Özellikle kış aylarında çok sık kullanacağımı düşünüyorum.

EBay alışverişlerine bundan sonra da devam edeceğim ve yaptıkça da buradan bilgi vereceğim tabi..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. fırçalar kozmetik ürünü kategorisine girmiyor canım sanırım bunlar da öyle.. o yüzden rahatlıkla alabilirsin ;)

    YanıtlaSil
  2. @alice.. doğru.. ama kozmetik bile getirebilen var şansa geliyor ya da gelmiyor.. cesaret etsem bi urban decay söyleyecem ama..

    YanıtlaSil
  3. Ya bende ebaydan bi krem almak istiyorum ama cesaret edemiyorum inglizcem pek yok sen ne yazdın paketin üstüne kozmetik yazmasın diye ?

    YanıtlaSil
  4. @adsız.. "please dont put cosmetics vs. stuff on the package, it is forbidden to inport cosmetics in Turkey" gibisinden bişeyler yazdım sanırım..

    YanıtlaSil
  5. anacım nerden buluyorsunuz böyle egzantrik şeyleri, ben bunu elime alsam nereye sokacağımı şaşırırım:)) Bari nasıl kullanılacağını da yaz bi ara:)

    YanıtlaSil
  6. @alışverişdanışmanı.. bu sabahki yazıda yaptığım bir manikür vardı ama iyi fikir bir uygulamalı bir yazı yazarım..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...