9 Ekim 2024

Yeni ECCO BIOM INFINITE ayakkabı koleksiyonu ile daha konforlu adımlar

 

Teknoloji ve rahatlığı başarıyla harmanlayan dünyanın en büyük deri ve ayakkabı üreticilerinden biri olan ECCO, raflarda yerini alan BIOM INFINITE koleksiyonu ile günün yoğun akışında doğal bir şekilde hareket etmek için tasarlandı.




İskandinav stilinin başarılı temsilcilerinden ECCO, örme kumaştan üretilen ECCO BIOM INFINITE spor ayakkabı serisi ile gardırobuna renk katmak isteyenleri konfor alanına adım atmaya davet ediyor. Her adımda enerji ve zindelik veren koleksiyon, güvende hissettirmek için atılan her adıma uyum gösteriyor.

Doğal hareket için konfor teknolojisiyle ortaya çıkarılan koleksiyon, Ortholite iç tabanı sayesinde ekstra sıçramalarda gelişmiş bir koruma sağlıyor. Dayanıklılık ve çekiş için TPU dış tabanıyla üretilen spor ayakkabı bu sayede daha yüksek ve güvenli bir adım performansına destek oluyor.



Ultra rahat PHORENE orta tabanına ve BIOM NATURAL MOTION teknolojisine sahip ECCO BIOM INFINITE spor ayakkabı, günlük hayatın koşturmacası içinde birinci sınıf bir konfor sunarken aynı zamanda stil tazelerken de ilham kaynağı olmada önemli rol oynuyor. Ayağın anatomik yapısı incelenerek rahatlık, stil ve performans arasındaki dengenin kusursuzlaştırılmasıyla ortaya çıkan seri uzun süreli konfora giden kısa yol niteliğinde.



Konfor teknolojisi ve tekstil örgü stiliyle yaratılan ECCO BIOM INFINITE spor ayakkabı sağlam tabanı ve esnek yapısıyla adeta tüm spor ayakkabıların eşit olarak yaratılmadığını kanıtlıyor ve sonsuza dek kullanılacak spor ayakkabılarla tanışılmasına yardımcı oluyor.

*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...