30 Kasım 2020

Kasım Ayı Bitenler..

Bu ay da geçti yılın son ayına girmeden kasım bitenlere biz göz atalım hemen bakalım hemen neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


İlk olarak tabi ki sıvı sabunlar. Bunları kanımca direkt yiyoruz. En sevdiğim Avon ve Isana sıvı sabunlar tabi ki. Bunlar bittikçe almaya devam ettiklerim. 


Saç ürünleri, favorilerim içinde de yazdığım Loreal 2'li bakım iksiri ve Isana kuru şampuan bittiler, yedekleri var tabi ki. Benri kuru şampuan ve Egos saç köpüğü ise çöpe gitti çünkü saçımla uyuşamadılar. 


Pelomin kil maskesini çöpe göndermek zorunda kaldım çünkü bunun nem spreyini sevdim ama maskesi ile çok anlaşamadık.  Himalaya maske de aynı şekilde çöpe gitti. Bu sadece benim cildimle değil genelde kimse ile anlaşamayan bir maske zaten. 
Neutrogena zerdeçallı serinin yüz tıkama köpüğü ve Procsin clin oil serisinin yüz yıkama jeli bittiler. İkisi de memnun kaldığım ürünler, Neutrogena yedekli hatta ki. 


Avon'un bu özel genelde yılbaşı temalı duş jellerini çok severim, her sene katalogdan bol bol alıyorum ama kullanması yıl içine kalıyor tabi. Neyse bir tane daha bitirdim. Elancyl'in bu sıkılaştırma özellikli duş jelinin minik boyu bitti, sıkılaştırma özelliği tek başına tabi mümkün değil ama kokusu ve temizliği harikadır. 
Yine duşta kullanıp bitirdiğim bir ürün de Oriflame'in bu simli vücut yağı oldu. İçinde sim vardı evet ama belli bile değildi. Nem vermesi de tek başına yeterli değildi, o nedenle duş altında ıslak vücuda kullanarak bitirdim bunu, bütün vücut yağları ıslak olarak daha iyi etki ediyor kesinlikle. Ama bunu bunu bir daha almam. Kayda değer bir ürün değil yani.


Isana 7 gün bakım kapsülleri, göz ve yüz için. İkisi de aşırı yağlı benim cildime uymadılar elimde kullanıp bitirdim ama kupkuru bir cildiniz varsa seversiniz. 
Oriflame çok amaçlı balm, bunlardan çok almışım zamanında, iyi ki de almışım çok memnunum. Dudaklarıma aşırı iyi geliyor. 



Biten ve çöpe giden rujlar. Flormar gerçekten bitti, Flormar'ın likit rujları şahane oluyor ben de bir renge taktım mı onu bitirmeden bırakmıyorum. Neyse ki benzerleri var. 
Pastel'in likitleri çöpe gitti açık rengi bana hiç uymuyor ve dudağımı aşırı kurutuyor. Koyu rengi daha sürerken bulaşıyor ve asla çıkmıyor, ayrıca sabitlenmiyor. Elimde çok daha iyiler var o nedenle attım gittiler. 
Maybelline baby lips ve Himalaya lip balm kadar kötüsü az bulunur sanırım. Hele o Himalaya her seferinde katılaşıp sürümü zorlaşıyor, asla nem vermiyor. Yeter bu kadar şans verdiğim kendilerine attım gittiler. 
Bir de çok sevdiğim neden yedeklemedim diye üzüldüğüm Catrice kaş maskaram bitti maalesef. Bunu bulma şansınız olursa tavsiye ederim.


3 sevdiğim ürün de bitti ve neyse ki hepsi yedekli. Flormar'ın bu bazı cildi nemli tutma ve mat fondötenlerle iyi anlaşma konusunda mükemmel. Loreal glow cherie'nin muadili çok, 2 tüp bitirdim şimdiye kadar 3. de var elimde bitince bir daha almam sanırım. Clinique fondöten de karma ciltlerle iyi anlaşan bir fondötendir severim kendisini. Bunun bir tık daha nemli duran versiyonunu aldım yerine. 


Kuruyan ve bozulan ojeler çöpe gidiyor. 


Maske, pamuk ve deneme boyları, bu ay hiç kağıt maske yapmamışım ben hayret ettim, herhalde diğer nem maskelerine yöneldim kış diye. Bu ay evde olacağımız için yaparım diye düşünüyorum bol bol maske. 
Isana pamuklardan çok memnunum umarım Benri gibi bozmazlar. 
O üzerinde kalp olan bir göz maskesi, Watsons'dan almıştım. Paket açılınca ısınmaya başlıyor gözlerinizin üzerine yerleştirip 10-15 dakika tutuyorsunuz sauna etkisi yapıyor süper ben çok beğendim. Fiyatı da uygundu. 
Foreo make my day maske zaten favorilerimden biri. 
Diğer testerlar da fena değil özellikle Thalia'nın Tsubaki gece kreminin yapısını beğendim tam boyu alınabilir. 

Evet bu ay da böyle geçti, merak ettiğiniz ürünleri yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..

 

16 yorum:

  1. Maske durumu bende de aynı Aralık ayında kışın etkileri cildimde belirgin kendini gösterince kullanırım diyordum 😊 kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Bu bitenler yazıların sayesinde o kadar çok ürün hakkında fikir sahibi oluyorum ki. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. gene bayağı ürün bitirmişsin. Peloid pelomin maskesi benim çok beğendiğim bir ürün ama her cilt farklı tabi. Himalayayı ben de beğenmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara peloidin termal suyu nefis bununla anlaşamadım .. himalaya lip balm gerçekten de alınmazmış :-))

      Sil
  4. Loreal ikili bakımı kullanmıştım, fena değildi. Ama kuru şampuan olayını bilmiyordum. Sıvı sabun ise bizde yıllardır kullanılmıyor. Doktor yasaklamıştı, alerjik bünyelere yaramaz demişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi sıvı sabunların kötü markaları bende de feci alerji yapıp ellerimi kurutuyor :-((

      Sil
  5. Avon sabun ve jeller ömür boyu yeter bana da :)) Bu ay benim de genelde tatil sonrası bakım ayım olurdu ama şartlar :(( Neyse bu yeni karantina döneminde bol bol maske yaparız zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily hahaha aynen her siparişte bir jel bir sabun mutlaka oluyor.. yılbaşı ertesi evdeyiz nasıl olsa senkronize maske yaparız :*))

      Sil
  6. elseve 2 li bakım not aldım tenk yuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone ince telli saçla için çok iyi :-))

      Sil
  7. Ne çok şey bitmiş yine. Bu ara benim performansım çok düşük :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan bu ya da iyi bir performans geliyor bakalım :-)))

      Sil
  8. Kuru şampuanların hepsi aynı olmuyor. Memnun kaldığım da var bir ikisi kullanınca saçta bir garip durdu 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet benim de denediğim 1-2 marka var çok kötü gerçekten...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...