9 Kasım 2020

Ekim Ayı Bitenler..

Ekim ayı bitenler yazısına hoşgeldiniz. Bu ay yine yoğun geçti çabuk geçti ve çok da üzücü geçti. Klasik bitenler ve alışveriş yazıları bu ay biraz gecikti haliyle, neyse kalan 2 ay iyi geçsin deyip yazımıza geçiyoruz. bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 


Önce tabi el sabunları var. Aslında Saraylı markasından 2 tane bitti artık onu koymadım buraya ama özellikle bu dönemde gerçekten çok ve çabuk bitiriyoruz. 


2 tane de şampuan bitirmişim. Vichy yarısındaydı zaten fena değil ama yerine koyabileceğim daha uygun fiyatlı şampuanlarım var tabi. Mesela bu Farmasi hiç de fena değildi, alışveriş yanına hediye gelmişti ama gayet beğendim.


Makyaj ürünleri, bu ay çok bereketli geçti. PF butter bronzerım bitti, çok mutsuzum ama neyse ki yedeği var bende. Missha'nın kahve renkli göz kalemi bitti. Buna çok şaşırdım çünkü 1 ay bile dayanmadı diyebilirim. Nivea lip balm bunu hiç beğenmedim, çok çabuk dağıldı aşırı yumuşak 2-3 defa ortadan ayrıldı geri dondurup koydum falan ama çöpe atıyorum artık. Aynı şekilde Watsons'dan aldığım bir lipbalm/gloss arası şeyi de attım. Flormar maskaram bitti artık baya kalınlaştı yapısı gelmiyor. Bir balm ve Flormar'ın artık açamadığım bir göz kalemi de bitti sayılır. 
Bir de sephora'dan aldığım şu peeling pedler var aslında makyaj değil ama buraya girmiş. Son 5-6 tanesi baya kurumuştu ve hiç önermiyorum almayın zaten.


Voonka'nın geçen gün bahsettiğim toz kolajeninden sonra bir şişe de hap bitirdim. Bunun da içeriği fena değil. Ama yine toz veya sıvı olana geçeceğim. Hayatımızın bu ara değişmezi mini kolonyalar, bunlardan çantamda mutlaka 2-3 tane oluyor artık. 1881'in kokuları da şahane tavsiye ederim. Bir tane doğal yağ buldum dolapta ama çok ağır geliyor cildime o yüzden biraz tırnak ve ellerime kullanıp bitirdim. Farmasi roll on deodorant da memnun kaldığım ürünlerden biri oldu. 


Favorim benri aseton, evde de bitmişti hemen gidip 3 tane aldım. Day care oje kurutucu, ne yazık ki çok sevmediğim için ikisi de yarım halde çöpe gidiyor. 


Benri makyaj temizleme mendilleri fırça temizliği için kullanıyorum tabi. Limonian kolajen etkili nemlendirici maskeyi 3 hafta önce yazmıştık, yazısı burada. Garnier süt bombası çok kayda değer ve alınmaya daha doğrusu o kadar para vermeye değmeyecek bir maskeydi. Kore güzellik maskelerini tercih edin daha iyi. Foreo maruka balı maskesi ise cilde ilk anda esneklik dolgunluk ve nem veren bir maske. 


Kuruyan ve bozulan ojeler çöpe gittiler. 


Miniso nemlendirici tonik, çok memnundum bitmesine çok üzüldüm yeniden alayım diye baktım ama yok maalesef. Sephora makyaj temizleme sütü, fiyatına göre performansı ehh işte denilebilecek ürünlerden. Carre Four'da satılan kendi markası Choise göz makyajı temizleyicisi şaşırtıcı derecede iyi ben stoklu alacağım artık bunu zaten zam da gelmiş anında. Herbaderm hyaluronic asit serum, yazısı burada. Mizon marka snail krem, yapısı ilginç ama fena değildi. Bebak havuçlu krem, bunu nemlendirici olarak veya bronzlaşmak için kullananlar var. Ben makyajımı çıkartmak için kullandım. 


Uzun zamandır denediğim en iyi macunlardan biri de Glimo diyebilirim. Sanırım Migros'larda satılıyor. Gördüğüm zaman alacağım yine. Özellikle siyah renkli olan süper.. ROCS da fena değildir ama sevdiğim bir macun kendisi. 


Her ay biten pamuklar. Hangisi uygunsa onu alıyorum ama Isana gerçekten Benri'yi kalite olarak çok çok geçti. 


Testerlar, bunlardan Belif uyku maskesi ve L'occitane serum başarılı görünüyor, onlara şans verilebilir. Origins maske çok sıradan geldi bana, daha uygun bir alternatif bulunabilir kesinlikle.


ve özel olarak yazmak istediğim Seely ütü spreyi, bu inanılmaz bir ürün benim tshirt vs. gibi pamuklu ürün ütülememi tamamen kesmemi sağlayan bir ürün. Ama bulamıyorum. Bir ara Gratis'de ve Boyner'de vardı hala varsa kesinlikle alın derim.

Bu ayı da böyle geçirdik, baya ürün bitirmişim aslında. Yıl sonuna kadar baya bir ürün daha bitecek diye düşünüyorum. Yarım yarım bıraktıklarımla ise yıl sonunda vedalaşacağım. 
Sevgiler..

 

7 yorum:

  1. dercos ile kolajeni not aldıms piku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone dercosa muadil arıyorum şimdi :-))

      Sil
  2. Ne güzel şeyler bitirmişsin gene:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam dimi baya bitti ben de memnunum..

      Sil
  3. baya biten olmuş tebrikler:)
    dercos şampuanı devamlı kullanıyorum ben saç dökülmemi azalttı benim.
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler dercos iyi bir şampuan bakalım belki alırım iyi bir indirimde yakalarsam..

      Sil
  4. Dercos çok pahalı ampullerini de kullandım çok ama devamlı alınmıyor o fiyata.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...