4 Şubat 2020

New Well Make up 7 in 1 Bioherbal Maskara..

Geçen hafta yazdığım New Well Makeup'ın yeni kozmetik ve makyaj ürünlerine bugün yeni bir ürün daha ekleyeceğim. 7 in 1 yani içerisinde 7 değişik yağ bulunan, uzun süreli ve düzenli kullanımda kirpikleri besleyici Bio-herbal maskara bugünkü konumuz olacak. 


Öncelikle içinde 7 değişik, önemli yağ var. Avakado, tatlı badem yağı, macadamia yağı, argan yağı, kızıl yonca özü, E vitamini ve keratin bulunuyor. Biliyorsunuz bunların hepsi hem cildi hem de kaş, kirpik ve saçlarımızı besleyen içeriklerdir. Ben zaten E vitaminini zaman zaman kür olarak hem ağızdan alınan vitamin hem de kremlerimin içine karıştırarak kullanıyorum. Yakın zamanda instagramda da böyle bir post yapmıştım.


Tatlı badem, avakado ve macadamia yağları ise kaş-kirpik besleyici yağların içinde kullanılan yağlardandır. Özellikle tatlı badem yağını zaman zaman beslesin diye tek başına da uyguladığım olmuştur benim. 


Şimdi maskaradan söz edelim biraz, Türkiye'nin ilk bitkisel maskarası olarak lanse edildi, gerçekten de bu kadar bakım yağını içinde bulunduran başka bir maskara yok. 
Maskaranın vaatleri içinde dolgunlaştırma,uzatma ve tabi kirpikleri besleme bulunuyor.


Fırçası oldukça esnek yapıda ve en dipteki minik kirpiklere bile ulaşabiliyor. Bu bakımdan sevdim. 
 Fırçası kıl yapıda o sert plastiklerden değil, kirpikleri güzelce tarayıp tek tek ayırıyor. Hatta kirpiklerim örümcek ağına dönmediği için daha kolay temizlenebiliyor. 
Bu arada kullanırken ben ufak tüyolar keşfettim tabi ki. Bütün bunları tek tek denemek istediğim için de bazı şeyleri yazmam uzun sürebiliyor, 1 haftada yazamıyorum maalesef. 
Maskaranın yapısı oldukça kuru ve ince ama dediğim gibi tek tek tarayarak belirginleştiriyor kirpikleri. Ben şöyle yapıyorum, ilk olarak sabah 2 kat sürüyorum maskarayı, ben işe gelene kadar kurumuş ve oturmuş oluyor o katlar. İşe gelince 2 kat maskara daha uyguluyorum. Böylece ince, uzun ve ipek kirpik görünümlü dolanmamış tek tek ayrılmış kirpiklere sahip oluyorum. 
Bir de yapısı kuru demiştim ama durdukça biraz değişmeye başladı, daha kıvamlı oldu ama çok ıslak ve yoğun bir yapısı yok tabi.

Bazı maskaraların verdiği uzun ve örümcek ağı gibi yoğun kirpik yapısını bu maskara vermiyor. Öyle seviyorsanız size göre değil ama benim gibi belirgin, uzun ve doğal hacimli görünen kirpikler günlük olarak favoriniz ise  tam size göre olabilir. Tabi içindeki doğal yağlardan dolayı kirpikleri de   beslemesi de cabası. Newwell makeup 7 in 1 Bio-herbal maskara hakkında detaylı bilgiyi kendi sayfasından edinebilir ve maskarayı yine bu sayfadan ve Rossmann mağazalarından alabilirsiniz.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Verdiğin tüyoyu deneyecegim, sonucu yazarım sana ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben çok sevdim bu maskarayı 2 kat uyguluyordum ben ama birde senin yöntemi uygulayım bakalım ne sonuç verecek bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıyorum dene bakalım beğenecek misin ?

      Sil
  3. bu da süfermiş bencesi :)

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü not aldım. Özellikle içerisindeki yağlar ve besleyiciliği açısından denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistarfilerim onların etkisini de 1 aya falan görürüm diye umuyorum...

      Sil
  5. günlük kullanım için gayet uygun buldum..bakalım bakım etkisini görebilecek miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily21 umarım ben de sürekli kullanıyorum bu ara ki etkisini göreyim diye..

      Sil
  6. Bunu ben de sevdim hele de içeriğini ♡

    YanıtlaSil
  7. Severek kullandığım bir maskara oldu. Uzatmasini ve belirginlestirmesini sevdim . Oldukça düzgün kirpikleri ayırdığı için elim sürekli bu maskarayı gidiyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet örümcek ağı maskaralardan sonra bu değişik ve iyi geldi bana da :-))

      Sil
  8. Kirpikleri besleyen yağlar ilgimi çekti benim de çok zayıf kirpiklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ben de etkisini göreyim diye sürekli kullanıyorum :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...