10 Kasım 2019

Bonica Glimmer Fırça Serisi..

Makyaj fırçaları konusunda ne kadar meraklı olduğumu biliyorsunuz. Türk veya yabancı güzel bir fırça gördüm mü almak istiyorum. Bazıları iyi çıkmıyor o ayrı. Bonica blogda daha önce de bahsettiğim bir Türk firması ve çok güzel fırçaları var.  Fırçalar kullanışlı olduğu kadar tasarım olarak da çok güzel. Şimdi bir süredir kullandığım Glimmer serisi fırçaları inceleyelim.


Öncelikle fırçalar oldukça sağlam yapıdalar, sap ile birleşme yerleri bir çok defa yıkamama rağmen en ufak bir hasar belirtisi göstermedi ki 2. yıkamada açılan ve tüy döken fırçalar da biliyoruz. 


Şu 3'lü göz makyajı seti çok kullanışlı. Bunların içinde bir de daha pofidik bir karıştırma fırçası olsaydı tam bir set olacaktı benim için. Çünkü ilk başta geçiş rengini ya da tüm göz kapağıma uygulayacağım baz rengini böyle daha yoğun kıllı olan bir karıştırma fırçası ile sürmeyi tercih ediyorum. 


Benim kullandığım daha  pofidik bir fırça yerine siz tüm göz kapağınıza şu alttaki fırça ile uygulama yapabilir ve geçiş renginizi sürebilirsiniz. Ortadaki karıştırma fırçası neredeyse her işe yarıyor. En üstteki smudger denilen alt kirpik dibine far uygulayabileceğiniz bir fırça ama göz pınarına, kaş altına falan da uygulama için kullanılabilir. Ayrıca bu fırçaların temizlenmesi de gayet kolay.  Bu fotolarda fırçaları kullanmıştım ve sadece ıslak mendil ile temizledim. 


Bu iki fırça da yüz fırçası, biri kontur yapmak hatta fondöten sürmek için bile kullanılabilir. Yassı fırçadan bahsediyorum tabi ki. Bu tarz yassı fırçaların ilhamını aldığı Nars Kabuki fondöten için kullanılabiliyordu, bu da kullanılıyor.  Pudra fırçası ise favorilerimden biri, pudra için kullanmayacaksanız bronzer için de kullanılabiliyor. 


Bonica Glimmer serisi sanırım sadece Gratis ve Eveshop mağazalarında satılıyor. Ürünler sık sık indirime de giriyorlar.  Tabi kendi sitelerinde satışları da var. Bu fırça dediğim gibi kontur için veya fondöten sürmek için bile kullanılabiliyor. 


Pudra fırçasının kılları çok gevşek değil ürünü iyi tutuyor ve dağıtıyor. Göz altı için biraz büyük ama tüm yüze şöyle bir matlaştırıcı pudra geçmek için ideal bence. 



Karıştırma fırçası, ben bunu firma yollamadan önce kendim denemek için almıştım. Oldukça başarılı bir fırça. Benimki gibi ufak göz kapaklarında ve detay gerektiren yerlere gayet iyi iş çıkartıyor. 


Bu iki fırça kesinlikle favorim benim.


Karıştırma fırçaları. Bunların normal fiyatları 34.95 TL. ama dediğim gibi indirime giriyorlar. Ben 20 TL. civarında bir fiyata almıştım sanıyorum. 

Fırçaların yapıları biraz hacimli olduğu için biraz genişçe bir saklama kabı istiyor. Ben genişçe bir cam bardakta tutuyorum. Çok da dekoratif duruyor. Yabancı markalı fırçalara aşırı yükselmiş fiyatlar ödemek istemeyenlere tavsiye edeceğim bir markadır Bonica ve fırçaları.
Sevgiler..

30 yorum:

  1. Sizleri okuya okuya öğrendiğim bir şey de bu oldu. Makyaj malzemeleri kadar yaparken kullanılan fırça sonucu oldukça etkiliyor.

    YanıtlaSil
  2. fiyatları çok uygunmuş gerçekten indirimde denensin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu evet indirimde oldukça uyguna geliyor...

      Sil
  3. Fırçaların dayanıklı olması güzel. Ayrıca oldukça da şık. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim teşekkürler :-)) evet fırçalar çok dayanıklı kesinlikle..

      Sil
  4. Güzel ve uygunmuş.Firsati kaçırmamak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @incidennotlar evet indirimde bakılması gerekenlerden :-))

      Sil
  5. 3lü göz makyajı setini bende çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burcuipek evet oldukça kullanışlı oldu benim için..

      Sil
  6. Bonica fırçalarından hiç almadım ama indirim zamanı karıştırma fırçasını bulabilirsem alayım. Ben çok fazla para ödemeyi sevmiyorum fırçalara :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme beğendiğim fırçaları indirimden alıyorum ben de :-)

      Sil
  7. Hem görünüşleri güzel hem de kullanışlı olması çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet oldukça iyi...

      Sil
    2. Çok şıkmıış ve bonicanın bu serisini ilk defa gördüm. Özellikle far karıştırma fırçaları ilgi alanım. Sık sık gelen indirimlerden birinde edinmeliyim :))

      Sil
    3. @sevdiğimgünlük evet indirimlerde çok uyguna geliyor fiyatları..

      Sil
  8. oyy çok beğendim bunları saool :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet tasarımları çok güzel değil mi :-))

      Sil
  9. Dekoratif olma detayını çok sevdim.Gerçi bana kaç gün dayanır dekoratif ürünler bilmiyorum. İki günde masa önü savaş alanına dönüyor. Özenerek göz önüne koyduğum bu tarz ürünler iki üç kullanımda yer değiştiriyor. Kalem çekmecesinden bir fırça bulabiliyorsun mesela :D
    Bonica fırçaları denemeyenlerdenim. Bir dönem baya bir fırça almıştım biraz eskisin diye bekliyorum açmadıklarım var ama yine de bir indirimde karıştırma ve pudra fırçasına bakacağım. Benim için en önemli iki fırça çünkü.

    YanıtlaSil
  10. @hüzünsarısıblog benim için fıçralar çok önemli o yüzden hepsini düzenli minik ikea saksılarında muhafaza ediyorum bu şekilde kaybolmuyorlar :-))

    YanıtlaSil
  11. Rose gold hem de, rengi çok seviyorum güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de çok severim bu rengi :-))

      Sil
  12. Fırçalar çok güzel ve kullanışlı görünüyor gerçekten. Büyük fırça zaafım var. Bronzer aldım sırf fırça için. Göz kapaklarım küçük olduğu için bu karıştırma fırçaları çok iyi oluyor, makyaj yapamama nedenim karıştırma fırçamın olmamasıymış, alınca anladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ladywednesday :-)) gerçekten de herkesin daha rahat kullanabildiği bir fırça stili var ben de bu tarz küçük karıştırma fırçaları ile küçük alanlarda daha rahat karıştırma yapabiliyorum ...

      Sil
  13. Güzel fırçaları var bu markanın denemek istiyorum ♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam bu fırçalarını dene o zaman canım :-))

      Sil
  14. Bonica fırçaları kullanmadım ama çok rastlıyorum, kaliteleri kadar tasarımları da oldukça gözalıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esra evet tasarımları harika hepsinin..:-)

      Sil
  15. Yassı fırçaya her indirimde elim gidiyor ama emin olamadığım için almıyordum. Senin yorumundan sonra şans verebilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan güzel bir kontur fırçası o kontur yapmayı seviyorsan al derim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...