26 Ağustos 2019

Temmuz Ayı Alışverişleri..

Daha önce bahsettiğim büyük Amerika alışverişimden sonra Temmuz ayında sadece ihtiyaç ve 1-2 de ufak kaçamak  alışverişi yaptım diyebilirim ve bir süre de böyle gidecek sanırım. Hemen bakalım neler almışım bu ay. 


Amerika alışverişimi hatırlayalım önce, yazıyı okumak için üzerine tıklamanız yeterli.


Procsin'in bazı ürünleri ile iyi anlaşırken bazıları ile hiç anlaşamıyoruz. İyi anlaştıklarımdan biri olan çay ağacı yağım bittiği için onu almaya gittim ve yanında kremini de beğendiğim clin oil serisinin yüz yıkama jelini ve toniğini aldım. Detaylı yorumları artık Eylülde falan okuyacağız. 


Yapılarını sevmediğim halde 3 tane yeni Koton oje aldım. Neyse ki sağdaki güzel çıktı. Diğerlerini de denedikçe instagramda paylaşacağım tabi. 



Kadıköy'e gitmişken Ece'nin Takıları mağazasından 3 tane yeni küpe aldım. En alttaki Zara'nın modeli . 


Gratis 1 günlüğüne en sevdiğim kapatıcı olan Maybelline age rewind veya yeni adı ile eraserda indirim yapınca ivory rengini aldım. Aslında light rengini alacaktım ama kalmamıştı tabi ki.


Ağustos ayında tatile gideceğim için Rossmann'dan Sun Ozon güneş ürünlerinden aldım bir tane. Aslında sprey yağlardan alacaktım ama bakmadan almışım ve bu bir köpükmüş. Neyse kullanacağız tabi mecburen. Bir tane Miniso oje ve bir de Signal'in yeni çıkan diş macunlarından hindistan cevizli beyazlatma özelliği olandan aldım. Bakalım nasıl çıkacak bu.


Ayın son haftası yine rahat duramayarak mini bir cilt bakımına gittiğim Loccitane'dan tavsiye üzerine hem göz altı bakım maskesi hem de krem olarak kullanılan bu ürünü aldım. Fiyatları oldukça yüksek ama etkileri için değeceğini düşünüyorum.  


Pastel Kozmetik yaz için yeni ve çok şeker görünümlü ojeler çıkarttı. Renklerin bir kısmının normal ojelerinde de olduğunu oje severler fark etmiş. Ben daha çok şişe dizaynları için aldım. Watsons'da 3 al 2 öde kampanyası vardı bütün ojelerde, o şekilde alında indirimli geldi bana. 


Bu ay da böyle geçti, merak ettiklerinizi yorum olarak bekliyorum. Ağustos ayında komple tatilde olacağım için boş geçecek diye umuyorum. Siz bu ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..

27 yorum:

  1. Çok güzeller ☺️☺️

    YanıtlaSil
  2. Temmuz senin için epeyce bereketli bir ay olmuş.Ben her yurtdışı seyahati öncesi yaptığım gibi çok az ürünle atlattım bu ayı ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği aslında baya az ürünle atlattım temmuzu bu ay da gayet iyi geçti önümüzdeki aya kaldı alışverişler :-)) bu arada senin yurt dışı alışverişini bekliyorum .-))

      Sil
  3. Epey bol ürünlü bir alışveriş olmuş sanki:))) keyifle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  4. Küpeler ve gözlüğe bayıldım ben:)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam küpeleri çok severek aldım ve kullanıyorum...

      Sil
  5. Senin alışverişlerine bayılıyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Biraz ihtiyaç biraz merak alışverişi olmuş sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ah bu blogger merakı işte .-)))

      Sil
  7. Selamlar sizi takipteyim sizde beni takip ederseniz çok sevinirm :) bu arada blogumda bir mim paylaştımda cevap verirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @canuzunyok selam teşekkürler :-)) mim yapmıyorum blogda ama takibe aldım..güzel bir blogmuş..

      Sil
  8. Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. @deeptone evet döndüm bugün bloglara dönüyorum artık :-))

      Sil
  10. @auseesua teşekkürler .-)) evet bunlar çok şirin gerçekten..

    YanıtlaSil
  11. çok kapsamlı ve güzel bir alışveriş olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankaradan evet çok ıvır zıvır olmayınca iyi oldu bence de..:-))

      Sil
  12. Alış verişler çok güzel, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  13. Ojelerin renkleri çok tatlı. Hepsini güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  14. Ben bu ay alışveriş olayında iyice coştum. Biraz merak ettiğim, biraz gereksiz biraz da ihtiyaç alışverişi yaptım. Bir kadına boş kalmak hiç iyi gelmiyor. Tatilde burnumun dibinde bir AVM ve içinde her türlü mağaza. Canım sıkıldıkça dışarı çıktım bişeyler alıp geldim. Yine alışveriş orucuna gireceğim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısıblog benim yazlıkta neyse ki yok bir şey o nedenle ağustosu boş geçtim .-))ama eylüle bir şey diyemeyeceğim tabi :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...