23 Temmuz 2019

Neutrogena Skin Detox Misel Su incelemesi..

Son zamanlarda Neutrogena'nın çıkardığı gerçekten güzel ürünler var. Bunlardan ilk olarak Skin Detox 3 etkili misel suyu incelemek istiyorum. 2 detox maskesini ise ayrıca yazacağım tabi.



Biliyosunuz her ne kadar hepsinin aynı olduğunu düşünsek de misel sular asla aynı değil. Benim tabirimle bir yumuşaklık derecesi var. Bence misel suların en yumuşağı Avene'dir, benim favori misel suyum o zaten.  Ama bu da ilk 5 favori misel suyumun içine rahatlıkla girdi bile. 




Bir kere yapısı yumuşak, evet temizlerken yüzü yormuyor, tahriş etmiyor. Makyajın ilk önce kabasını almak için de kullanılabilir, daha sonra cildi kalan makyaj artıklarından tamamen arındırmak için de. Her şekilde işe yarıyor ve cildi arındırma işlemini gerçekleştiriyor.  400 ml.'lik bir ürün ve oldukça uzun süre gideceğe benzer.  Ancak hiç bir misel su gibi göz makyajı temizlemek için uygun değil ancak sonrasında kalanları almak için olabilir. 



Suya dayanıklı maskarayı çıkarır kısmı bence mümkün değil. Evet bir kısmını çıkartabilir ama tamamını çıkartmıyor.  Onun dışında alkol ve parfüm olmaması zaten harika. 

Sonuçta ben beğendim ve düzenli olarak alabileceğim bir misel su olduğuna karar  verdim. Ama tabi daha denemek istediğim pek çok markada pek çok misel su da var, bakalım artık. 
Sevgiler..


22 yorum:

  1. hımm sevdiğim marka daaa avene de aklımda olsuuun :)

    YanıtlaSil
  2. favorilerin arasına girdiyse bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam bak canım seversin bunu :-)

      Sil
  3. Tanıtım ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Neutrogena'nın kremleri hariç tüm ürünlerini beğeniyorum ama ürün deneye deneye pert oldum ara sıra Gratis bedava ürün dağıtsa çekilişle fena olmaz mı kozmetik belimizi büktü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yazımbari :-))) Gratis baya bir çekiliş yapıyor aslında ama ...

      Sil
  5. Neutrogena güvendiğim bir marka. Misel suyun da cildi rahatsız etmemesi yumuşaklığı güzelmiş. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle sana katılıyorum. Misel sularla nasıl makyaj çıkarıyorlar anlamıyorum. Hiç makyaj yapmadığım günlerde, güneş kremi kalıntısı fln için misel su tek başına yeterli gelebilir. Ben Misel suyu tonikten önce veya makyajdan önce cildimi hazırlamak için kullanıyorum. Bir de eğer kalitesini beğenmediğim bir ürünse makyaj fırçalarımı temizliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily :-))) evet ben de yaparım o makyaj fırçası temizleme işini.. misel su göz makyajımı çıkartmıyor çok kötü diyenlere de ayrıca şaşırıyorum.. 10 kat maskarayı makyajı nasıl çıkartsın ben çift fazlı ile zor çıkartıyorum :-))

      Sil
  7. Ben neutrogena ürünlerini seviyorum bir problem yaşamadım şimdiye kadar 😊

    YanıtlaSil
  8. iyi haftasonlarıııı :)

    YanıtlaSil
  9. Bu markanın ürünlerini ben de kullanıyorum. Genelde iyi oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi evet ben de kullandıklarımı seviyorum genelde..

      Sil
  10. Bu seriyi çok sevdim, dediğin gibi misel sudan beklentiyi belli bir noktada tutmak lazım. Akmaz kokmaz maskaralar, 12-24 saat dayanıklı fondötenler kullanıyoruz çıkartmak için de misel su yetmeyecektir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogluyorum aynen canım bütün o makyajı tek bir misel suyun çıkartmasını beklemek ürüne haksızlık yani :-))

      Sil
  11. Yumuşak yapılı, cildi yormayan bir misel su olması güzelmiş. Bazı misel sular hışır hışır yapıyor cildi. Aklımda olsun bu seri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet öyle hışır hışır çok var ne yazık ki ve çok da beğeniyor bazıları .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...