29 Temmuz 2019

Christian Dior Ürünleri..


Christian Dior Parfüm Koleksiyonu
Sevdiklerinizin özel günlerinde onlara özel bir hediye etmek istiyor ancak ne hediye edeceğinize karar veremiyorsanız, Christian Dior, özel kokularıyla size bolca seçenekler sunuyor. Parfüm denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Christian Dior, birbirinden hoş parfüm kokularıyla özel ve güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Herkesin sevebileceği tarzda aromaları ustaca bir araya getiren markanın ürünlerine Lidyana aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Christian Dior parfüm çeşitleri, şık tasarımlara sahip şişeleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 








Şişelerin görünümü yalnızca bir ambalaj niteliği olmaktan çıkarak, kokular hakkında da fikir sahibi olmanızı sağlıyor. Kırmızı ve siyah gibi koyu renklere sahip şişeler daha ağır ve keskin kokuların sembolü olurken, şeffaf veya açık renkli şişeler de ferahlatıcı ve hafif kokuları sembolize ediyor. Christian Dior parfüm çeşitleri, kendine özgü kokular ve esanslar içerdiği için herkese hitap etmeyi başarıyor. Siz de Christian Dior parfüm çeşitleri arasından kendinize en uygun kokuyu bulmak için Lidyana platformundan faydalanabilirsiniz.
Christian Dior Gözlük
Güneş gözlükleri yalnızca dekoratif bir unsur değil aynı zamanda gözleri güneşin zararlı UV ışınlarından koruyan önemli aksesuarladır. Bu nedenle kaliteli bir gözlük kullanmak göz sağlığı için önem taşıyor. Kaliteli bir gözlük markası arıyorsanız da henüz Christian Dior gözlük çeşitleri ile karşılaşmamışsınız demektir. Lidyana da bulabileceğin binlerce Christian Dior gözlük çeşitleri arasından kendi zevkine en uygun olanı seçip hem kaliteli hem de şık bir gözlüğe sahip olmanın keyfine varabilirsiniz.




Son dönemlerin en popüler olan Cat-Eye gözlükleri ile feminen ve aynı zamanda modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Mevsimlerden yaz ise mevsimin güzelliğine uygun çarpıcı ve havalı modeller arasına giren renkli camlara sahip Christian Dior gözlük modelleri size uygun olacaktır. Daima şık görünmek istiyorsanız da Christian Dior gözlük koleksiyonu içinde yer alan kemik çerçeveli modellere göz atmalısınız. Daha klasik bir gözlüğe sahip olmak isterseniz de yuvarlak, kare veya damla şeklindeki gözlüklere Lidyana aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.




Christian Dior Maskara
Her kadın güzeldir ancak ufak dokunuşlara ihtiyaç duyar. Kendinizi olduğunuzdan daha güzel hissetmek ve uzun kirpiklerinizle dünyaya bakmak istiyorsanız Christian Dior maskara çeşitleri ile bunu yapmak mümkün. Uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak için Lidyana sitesi üzerinden Christian Dior maskara çeşitlerine göz gezdirebilir ve onlara kolayca sahip olabilirsiniz. Kim daha güzel olmak istemez ki? O zaman haydi uzun ve güzel kirpiklerle dünyaya daha güzel bir göz ile bakın! Christian Dior ürünleri için Lidyana koleksiyonlarına ulaşın: 

16 yorum:

  1. Kalitesini seviyorum fakat fiyatları aramızı açıyor =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik hahah evet o büyük bir problem ..

      Sil
  2. Parfümün ve gözlüğün tasarımı çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim evet gözlüğü çok beğendim..

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @pembedünyam doğru valla orası çok fena...

      Sil
  4. jadore en sevdiğim parfümlerden biridir..Birçok ürününü beğeniyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily benim de favorim Hypnotic poison :-))

      Sil
  5. oooo dior hediye öyle miii oooo :)

    YanıtlaSil
  6. Çalışmalar çok güzel, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. İlk makyaj malzemelerim Dior'du. Youth Capture serisi ilk çıktığında set olarak kullanmıştım, başarılı bir seriydi. Şimdi yanına yaklaşamıyoruz döviz kurundan dolayı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet ben de o kadar çok ürün alırdım ki Boyner'den satış elemanları şoka girerdi :-)) şimdi maalesef tabi..:-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...