30 Ekim 2018

Ekim Ayı Bitenler..

Ekim ayı da bitti, yine bir bitenler yazısı geliyor. Bu ay performansımdan gayet memnunum, baya bir ürün bitirdim. Üstelik içinde baya bir renkli kozmetik de var. hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş. 

Bazılarının hiç beğenmediği, hatta instagram ve bloglarda uzun tartışmalar yaratan Loreal aloe vera nem terapisinin ilk şişesi bitti. Bundan elimde bir tane daha var ama önümüzdeki yaza saklıyorum. Ben ürünü gayet beğendim, artılarını ve eksilerini de blogda yazmıştım, herkes kararını buna göre verebilir. Eksilerini biliyorum ve bu beğenmeme engel olmuyor. Yani ayy nasıl beğeniyorsunuz o ürünü çok kötü diyenleri lütfen Loreal nem terapisi hakkında blog yazımı okumaya davet ediyorum. Loreal çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, performansı iyi ama ağız kısmı çok kötü, her seferinde ürünün bir kısmı boşa gidiyor. sırf bu yüzden almayacağım yeniden. Moshos Garden saç yağı, saçıma o kadar ağır geldi ki hiç kullanamadım neredeuse ve zaten o kadar çabuk bozulduk ki, kokusu değişti hemen o yüzden çöpe gitti. Procsin nem spreylerinden biri bitti, hem bundan hem de diğer aloe veralı olandan çok memnunum. Yedeklerini aldım bile. Bioderma misel su, yani seviyorum ama çok da elzem değil, çok daha iyileri var bence.


Sephora bubble maske, detox maskesi olarak tanımlanmış, yani derinlemesine temizlik vaat ediyor. Ama normal bir temizleyici maske gibiydi bence. Nivea göz kremi, yaz dönemi boyunca bunu kullandım, fena değil. Hafif bir krem, kış için nemlendirmesi yeterli gelmez bana. Procsin clin oil, anti-aging cilt bakım yağı, beğendiğim bir ürün oldu. Elimde değişik bir kaç yağ daha var, hepsini sırayla kullanayım eğer bunu geçen olmazsa yeniden alacağım. Vichy nemlendirici krem, bunu da yazın kullandım. Kış için yeterli olmayacak cildime, belki gelecek yaza yeniden alırım. Bir diğer çöpe giden ürün de Cosmed'in bu S.O.S. yatıştırıcı jel kremi oldu.  Bana çok iyi gelmedi, gelmeyince de kullanmadım ve bozuldu sonunda. 


Markasını hatırlmadığım bir vücut kremi, fena değil ama yeniden alacağımı sanmam. Favorim benri koyu renkli ojeler için aseton, evde herhalde 8-10 tane vardır. Başka aseton almıyorum artık. Bozular China Glaze'in glitter ojeleri neyse baya kullanmıştım ben bunları zaten. 


Evet geldik renkli kozmetik bölümüne, Rimel London makyaj sabitleme spreyi, fena değil ama sprey kısmı biraz daha ince yapılı olsa daha az püskürtse daha iyi olacak bence. İndirimde bulursam alabilirim yeniden. Catrice HD likit fondöten, fena değildi, ama yeniden bir drugstore fondöten  alacak olsam Wetnwild HD fondöteni alırım. Loreal'in bir kalem ruju, ay çok kötüydü yarıya kadar zor kullandım ve çöpe gitti. Naked 3 paletin içinden çıkan bir UD ruj, zaten minicikti kullandım ve bitti. Rimmel London eclipse rujlardan biri, ay  bir ara ne popülerdi bunlar, aslında çok daha iyileri varmış tabi. Bunu da baya kullandım ve bitirdim. Real Techniques sünger, fena değil ama yeniden almam, H&M veya direk BB alırım artık. Rival de Loop markasının banana powder diye bilinen sarı tonlu pudrası, bana renk olarak uymadı aslında ama tabi kullandım ve bitirdim. Aklınızda olsun alırsanız göz altında kullanmayın daha yorgun ifade veriyor. Yine Rival de Loop'un bu sefer beyaz bir sabitleme pudrası, bu daha iyiydi tabi ama alacağım zaman ya Essence ya da H&M alacağım bir dahaki sefere.



Isana sıvı sabun, bunları seviyorum, değişik çeşitlerini alıyorum her seferinde. Bu sınırlı bir üretimdi zaten. Garnier deodorant, sevdim gibi ama yeniden alır mıyım bilmiyorum. Daha iyilerini arama çalışmam devam ediyor. Farmasinin bir vücut spreyi, erkek için tabi oğlum kullandı. Gratis'de satılan Body Fantasies markasının sabun kokulu bir vücut spreyi, ben yastık parfümü olarak kullandım. Mis gibi sabun ve pudra kokuyor. 



Elancyl'in en sevdiğim duş jeli, kokusu harika ve çok kalıcı. Yeniden alınabilir kesinlikle. Sun Ozon çocuklar için roll-on güneş kremi, bunu da yüzüme kullandım ara ara ve bitti. Yeniden alınabilir bir ürün. Makyaj altına hiç düşünmeyin ama oldukça yoğun ve beyaz iz bırakıyor. 


Gelelim maskelere, Oxygen bubble mask ve garnier göz altı maskesini severek kullandım. Garnier maskeleri her indirimde stoklayacağım bundan böyle. Coffee Blend scrubı da çok çok beğendim. Her kullanışımda cildim yumuşacık oldu ve ortalık uzun süre mis gibi kahve koktu. Repinola göz altı maskeleri, Gratis'de var/vardı galiba, çok beğendim diyemeceğim bunları anlık bir ferahlık veriyor ama. Bir de Procsin'in bir diş macunu bitti. Black sugar olan, bunu çok sevemedim, şu anda başka bir macun kullanıyorum yine Procsin blue clay, o çok daha iyi bence.

Evet bir ayın özeti buydu işte, sizde durum nasıl bu ay? Tabi bu yazıdan sonra da meşhur alışveriş yazısı sırada bekliyor. 
Sevgiler..


26 yorum:

  1. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş ^_^ Makyaj süngerlerinde ben de H&M'i seviyorum, çok uygun fiyatlı ve yumuşacık oluyorlar genelde, başka markalara bakmıyorum bile ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız evet ben de elimdekiler eskidikçe alıyorum H&M'den sünger.. :-))

      Sil
  2. Garnier mineral deodorant ta neden kararsız kaldın İrem merak ettim canım,almayı düşünüyordum ben ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden bunun içeriği iyi değil canım detaylı bir yazı ile bahsedeceğim yakında..

      Sil
  3. senin bitenler yazılarına bayılıyorum. Deodorant konusunda zararlı v.s. demezsen watsons ocean kokusunu çok sevdiğim bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara hiç dikkat etmedim ona bakayım kokuya .-))

      Sil
  4. Oh ne güzel bir dünya ürün bitmiş gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe alışveriş yazısı yarın geliyor :-)))

      Sil
  5. Bakım ürünlerini bitirmeye ve yenilerini denemeye bayılıyorum ben de :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer kesinlikle ben de öyle :-))

      Sil
  6. Yastık parfümü olayı hoşuma gitti. Bayılırım sabun kokusuna. Buna bakayım ben. Bizde de erkek bakım ürünleri alınmaya başladı artık. Eşim kullanmaz ama çocuklar kullanıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ben dibinde az kalan parfümleri falan hep yastık parfümü yapıyorum harika oluyor .-)) çocuklar bizden daha süslü değil mi :-)))

      Sil
  7. Dolu dolu bir bitenler olmuş canım. Ganier maskeleri indirimdeyken bulamamıştım. Kullanamadığım tek çeşiti o :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet o maskeler çok çabuk bitiyor indirimde..

      Sil
  8. bitiiir bitiir kim tutar seniiiii kikirikii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahah yılbaşına kadar daha çok bitirmem lazım ...

      Sil
  9. lorealin nem terapisini çok merak ediyorum diger yazıyı da simdi okuycagm beni en çok kabı ve rengi cezbediyor açıkçası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melcisblog bence yaz için oldukça iyi bir nemlendiriciydi ..

      Sil
  10. Bende de cok oje birikti her rengi almisim tirnaklarim da kisa bitmiyorlar 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya asla bitmez o ojeler ama glitter olanlar bozuluyor böyle işte :((

      Sil
  11. baya ürün bitirmişsin tebrikler benimde bir dolu ürün var ve yazmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu yaz fazla biriktirmeden sonra zor oluyor :-))

      Sil
  12. Ooo bol bol urun bitmiş ne güzel:) Elancyl'in duş jelini çok merak ettim. Loreal nem terapisi tartışmasını çok mantıksız buluyorum. Isteyen kullanır, istemeyen kullanmaz . Banada nasip olsun renkli kozmetik bitirmek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme aynen Yasemincim bazıları ben çok dürüstüm bakın deme uğruna konuyu iyice abarttılar dediğin gibi artılarını eksilerini bilirsin ister kullanırsın ister kullanmazsın.. renkli kozmetik bitirmek gerçekten çok zor umarım biter:-)))

      Sil
  13. Loreal aloe vera nem terapisini bir türlü düzenli kullanamadım, yarısı bitti hiç bişey anlamadım :/ Elancyl'in de selülit için olan bir ürününü almıştım o da aynı şekilde kaldı. Marka gönderimi olmayonca sanırım sorumluluk hissetmiyorum ve tamamlamıyorum ilginç bir şekilde. Garnier göz maskesine ben de bayıldım, portakallı olanı kullandım. Keşke öncesi sonrası çekseydim. Şimdi yeniden deneyip o şekilde yazacağım blog yazısını.
    Yeni bitenlerinde görüşmek üzere o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ben de tam tersi kendim alınca daha bir hevesle deniyorum ürünü sanırım :-))) bakalım kasım ayı performansı nasıl olacak ama asıl aralık ayından umutluyum :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...