1 Haziran 2018

Mayıs Alışverişleri..

Resmi olarak Haziran, yaz geldi bile. Tam bu ay artık bir şey almam derken mutlaka alacak bir şey buluyorum. Bu ay da öyle oldu, onu merak ettim, bu ilgimi çekti derken yine bir kaç parça şey almadan duramadım.

pixi 


 Bu ay da yine moralimin bozuk olduğu bir gün Sephora'dan uzun zamandır ilgimi çeken Pixi markasının 3'lü deneme setini aldım. Bunu çok merak ediyordum. Pixi ile bir kaç kez yazıştık ürün yollama konusunda ama bir türlü olmadı.  Ben de merak ettiğim için bu aydınlatıcı özellikli seti aldım. Yakında blogda detaylı anlatacağım. Set fiyatı 89 TL. 

becca

Aynı gün yine merak ettiğim Becca'nın bu minik boylu likit ve toz aydınlatıcının olduğu seti de aldım. Becca ürünlere gidip gelip bakıyorum ama o paraya değerler mi bir türlü karar veremediğim için hiç bir şey almamıştım. Kısmet o güneymiş artık. Evet aydınlatıcı çok güzel çok doğal çok hoş ama büyük boyuna deli bir para veremeyeceğim. Aydınlatıcının adı opal bu arada, fiyatı da yine 90 TL. civarıydı sanırım. Ben  3 ürün aldığım için toplam fiyatta %15 indirim oldu. Diğer aldığım ürün de 3'ü tamamlamak için bir maske oldu. 



Bu da minik Anneler Günü alışverişim, dayanamadığım için Wet n Wild aydınlatıcıyı aldım ama gerisi ihtiyaç ve başka da bir şey almadım. Aydınlatıcı 20 TL. sanırım ama fiyatlar genel olarak çok artmış. 


Yine dayanamayıp Kiko'dan bir alışveriş yaptım. Kiko'nun fiyatları ise çok artmamış henüz bence. Metalik seriden bir allık ve mat ruj ve 2 de oje aldım. 


Yalnız bu ojeyi almasaydım feci aklımda kalacaktı. İnstagram'a da koydum zaten 159 numara. 


Her ay olduğu gibi Oriflame katalogundan da bir alışveriş yaptım. Bu 3 değişik başlıklı yüz temizleme ve masaj aleti bana geliş fiyatı ile 120 TL. ye geldi. Aslında sadece yüz yıkama olsaydı almazdım masaj kısmı bana ilginç geldi. deneyip yazacağım tabi .



Bir de çok sevdiğim Volare parfümün gold olanını aldım. Ambalaj bir yana kokusu da çok çok güzel, tavsiye ederim bunu.


Artık son olarak da asla yağ kullanamadığım saçlarıma banyo öncesi bakım olsun diye Loreal Elseve'in hindistan cevizli mucizei yağlı bakım kremini aldım. Instagramda biraz bahsettim ilk izlenim olarak ama detaylı bir yazı gelecek tabi.

Bu ayı da sanırım böyle atlatmış olduk, bir daha da demeyeceğim önümüzdeki ay bir şey almayacağım diye kesin alırım bir şeyler çünkü. Siz neler aldınız bu ay bakalım?
Sevgiler..






33 yorum:

  1. Ojenin rengine bayıldım. Splatın diş macunundan memnun kalmamıştım. Loreal yağını deneyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beydanınkitaplığı splat'in bu çeşidini ben de ilk defa deneyeceğim bakalım ama genelde seviyorum markayı..

      Sil
  2. Benim de Mayıs çok sakin geçmedi valla, ama güzel şeyler almışsın İrem, güle güle kullan! Pixi Glow Tonic'ten ben pek etkilenmedim ama Onur Glow Mud Cleanser'ı beğeniyor baya. Kiko'nun o metal serisi allıkları benim de çok hoşuma gidiyor fakat almaya direniyorum :) Ojenin rengi ise gerçekten efsaneymiş! Bu masaj aletleri konusunda inanılmaz tembelim! Biliyorsun LR var ama hala düzenli kullanmaya üşeniyorum :))) Umarım sen de Oriflame'inkini beğenirsin. Çok öptüm!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-))) o zaman senin de alışveriş yazını bekliyorum... evet mud cleanser fena değil ama glam glow varken ona gerek yokmuş bu arada tonikten ben de çok etkilenmedim ve çok daha iyi ve ucuzunu buldum yakında yazacağım onu :-)) LR masaj aletini ise hala kullanmanı bekliyorum :-D

      Sil
  3. Kiko ojeyi instagram hesabında da görmüş ve çok beğenmiştim. Harika seçimler yapmışsın canım, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :) ��

    YanıtlaSil
  5. Alış veriş deyince ben :))))))) Ayyyy o bozuk morale nasıl bire bir iyi geliyor sorma :))) Ojeye bayıldım. Yüz temizleme ve masaj aleti yorumunu merak ettim gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelde kullanmaya başladım bile yakında yazabilirim yazısını...:-))

      Sil
  6. Oriflame masaj aletini geçem katalogda gördüm ben de ama alıp almama konusunda kararsızım hala. Sizin yorumlarınıza göre bir karar verebilirim belki :)) Pixi setin fiyatını daha pahalı düşünüyorum, fena değilmiş. Güle güle kullanın aldıklarınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan yüz aletini deneyip en kısa zamanda yazacağım :-)) pixi set çok pahalı değil ama şimdilik düşünce almaya değmediği detaylı yazacağım tabi .. teşekkürler :-))

      Sil
  7. Pixi ürünlerini bende merak ediyorum ama ihtiyacım olan birşey olmadığı için şimdilik bakmıyorum.
    Sephora'ya bu aralar yeni markalar gelip duruyor keşke Tarte, Anastasia falan gelse şahane olur.:)
    Ben mayıs ayını 3-4 parça ihtiyaç alışverişiyle atlatmanın gururunu yaşıyorum hatta öyle ki bloğa alışveriş yazısı yazılacak kadar birşey bile yok.:D
    Aldıklarını güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe ne kadar güzel tam az alayım dikkat edeyim derken bir şey beğenip alıyorum.. ben en çok morphe gelsin isterim şahsen .-)) teşekkürler ...

      Sil
  8. ay sen moralin bozukken alışverişe çıkmaaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone valla moralim bozukken evden bile çıkmamam lazım benim aslında ya :-)))

      Sil
  9. Elseve benım en sevdıgım maskedir, umarım beğenırsın sende :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş kullandığım kadarı ile fena değil :-))

      Sil
  10. Bende birsürü şey aldım :) Seninkilerden en sevdiğim de Becca tabiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül şimdi okudum yazını seninki tamamen ihtiyaç olmuş canım gayet normal şimdi kendimizi bayram indiriminden korumamız lazım :-))

      Sil
  11. Ojelerin rengini begendim, parfümün de sisesini 😊

    YanıtlaSil
  12. Aldıklarını güzel günlerde kullan İremciğim. Ben Pixi tonikten memnun kalmadığımı, hassasiyetimi çok arttırdığını yazdığımda çok ayıplanmıştım :))) Tonikle anlaşamadım ama Mud Mask'i çok sevdim. Pixi'den epey ürün kullandım aslında ama TR'de satılmıyor herşey ne yazık ki..Nivea temizleyiciden nefret ettiğimi yazmıştım instadan..Hem makyajımı temizlemiyor, hem kirpiklerimi döküyor..Markaya ayıp olmasın diye sevmiş gibi yazanlara selam olsun..Kiko'dan aldıklarına bayıldım, gitmemek daha hayırlı benim için.Loreal maskeyi mutlaka alacağım, çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün teşekkürler Nilgüncüm :-)) niye ayıplandın ki gayet normal sevmek de sevmemek de.. ben toniği açıkçası çok sıradan buldum burada Türkiyede imal edilerek uygun fiyatlara satılan çok daha iyileri var. Kiko'ya gidersen boş çıkamazsın o kadar diyeyim ben sana...o her şeyi beğenen hatta bayılan gözü kapalı tavsiye eden gruba ne diyeyim bilmiyorum.. sevgiler canım..

      Sil
  13. Estupendas entradas tienes en tu blog!!!Buenas noches!!!❤💛💙

    YanıtlaSil
  14. Keyifle kullan hepsini. masaj aletini ben de merak ettim. Sonuçları okuyup bakalım duruma....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu teşekkürler onu en kusa Zana’nda yazmaya çalışacağım :)

      Sil
  15. Kiko alışverişi çok güzel duruyor, Wet n' Wild aydınlatıcı da aklımdaki ürünlerden. Güle güle kullanın hepsini, sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  16. Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...