16 Mart 2018

Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü..

Hayatımıza bir süre önce giren ve genel olarak hepsi de şahane kokan, insanda yeme isteği uyandıran durulanmayan saç köpüklerine genelde herkesin saç jöleleri ile tanıdığı Egos markası da eklendi. Bu saç jölelerini eskiden inanılmaz kullanırdım. Hatta o kadar severdim ki çifter çifter almışlığım da vardır. Ancak saç jöleleri saçları inanılmaz sertleştirdiği gibi doğal dalgalara da engel oluyordu. Bu köpükler ise saçların doğal dalgalarını korumasına yardımcı olurken aynı zamanda bakım da yapıyor.

Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü


1991'de markete katılan Egos tabi o zamandan bu zamana ürün gamını hayli genişletmiş. Şimdi jöleden başka saç köpüğünden deniz tuzu spreyine kadar pek çok ürünleri var
Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü

Ürünün temel amacı, diğer bütün durulanmayan köpükler gibi saçların kolay taranmasını, yumuşamasını ve kabarmamasını sağlamak. Şimdi burada tabi beklentiye göre ürünün vaatlerini yerine getirip getirmeme durumu değişiyor. 

Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü

Aslında ürün tam olarak bunları yapıyor. Ama saç tipinize göre üründen fayda sağlayıp sağlamamak değişiyor tabi. Bana göre durulanmayan bütün köpükler saçlarımı kesinlikle ağırlaştırıyor. O nedenle sadece saçlarım kolay taransın diye az bir miktar nemli saça uyguluyorum. O kadarı yetiyor da artıyor bile bana. 

Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü

Kalın telli ve kuru yapılı saçlar için ise ürün bir harika bence. Kuru yapıdaki saçı nemlendirecek ve kalın telli saçı da yumuşacık yapacaktır. Ayrıca kabaran saçlar için de uygun bence çünkü uzattığı saçlarının sürekli kabarmasından şikayetçi oğlum deneyince oldukça beğendi ve yaz boyunca bunu kullandı. Hatta yenisini bile aldık ona.

Egos Milky Durulanmayan Saç Bakım Köpüğü

Yaz aylarında yine deniz güneş baya kuruyan saçıma fena gelmemişti ama şimdilerde pek kullanamıyorum kendisini. 

O yüzden saçlarınız ince telli ve yağlı yapıdaysa durulanmayan köpüklerden ziyade krem gibi duşta kullanılıp durulanan köpüklere bakın diyeceğim. Bu arada Egos ürünleri online kozmetik satış sitelerinde ve Gratis, Watsons, Rossmann gibi mağazalarda satılıyor.
Sevgiler..


32 yorum:

  1. Çok merak ediyordum bu köpüğü ben. Geçtiğimiz indirimde aldım fakat bir türlü emin olamadım kasa sırasındayken geri bıraktım. Keşke alsaymışım. Şu an BeeBeauty markasının köpüğünü kullanıyorum fakat bitince bu ürüne şans vereceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm ben de bunu ve milkshake'in köpüğünü kullanıyorum bee beauty'nin köpüğünü görmemiştim ben de ona şans vereyim..

      Sil
  2. Egos markasının ürünlerini denememiştim. Elimdekiler bitince bir bakayım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider özellikle eskiden jöleleri çok iyiydi :-))

      Sil
  3. Krem şanti gibi..Adını okurken bile hoşuna gidiyor insanın. Tarama da etkiliyse bir deneme yapılır o zaman diyecektim ama sondaki ince telli&yağlı kısmı okuyunca kalsın dedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet maalesef ince telli saçlarıma biraz ağır geliyor :-(

      Sil
  4. Deneyeyim ben bunu. Benim saçlar kabaran cinsten malesef. Bazen müthiş güzel durur dalgası da genelde ihtiyaç oldu mu hep havalardadır.)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu o kadar isterdim ki saçlarım kalın telli olsun ve kabarsın :-))))

      Sil
  5. Ya bende de var ve çok az kullandım bunu tekrar bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer senin saçın da ince telli değil mi çok az az kullan tararken daha iyi olur..

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. @deeptone :-)) evet hangi saça ne iyi gelir...

      Sil
  7. Elimdeki bitince bu köpüğü almak istiyorum bende, özellikle kokusunu çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Bu tarz köpüklerden muhakkak bir markanınki elimin altında oluyor. Şu elektriklenmeye tam bir çözümü olsa tadından yenmeyecek ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş çok az bir jöle sürülebilir elektriklenme için..

      Sil
  9. Bu ürünü ben de geçen gün bir alışverişimde gördüm ama kararsız kalınca almadım. Bu yazınızdan sonra iyi ki almamışım dedim, ince telli saçlarım dediğiniz gibi durulanmayan ürünlerle pek anlaşamıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fullingblog ince telli saçlarıma durulanan ürünler çok daha iyi geliyor kesinlikle 1-2 ürün vardır severek kullandığım durulanmayan onların da yazısı var blogda .-))

      Sil
  10. Bu köpüğü merak ediyorum aslında ama benim saçlarım köpüklerle pek anlaşamıyor.Kullandığım bir marka var .Tek başına yetersiz geliyor. Belki denemek için alırım yinede ,kararsız kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme üst üste bir kaç ürün kullanamıyorum ben kesinlikle...

      Sil
  11. Ogluma alayim bundan saclari kivircik zor tariyor 😊

    YanıtlaSil
  12. Bende denedim ve çok sevdim kokusu ise şahane...

    YanıtlaSil
  13. Ben de seninle aynı dertten muzdaripim İrem, bu köpükler benim de saçlarımı çok ağırlaştırıyor ve bakım yapıyorsa da pek anlayamıyorum yani :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ancak yazın denizde seviyorum ben kullanmayı onun dışında saçlarım çok yumuşacık oluyor tüy gibi :-))))

      Sil
  14. Çok severek kullandığım ve yakın zamanda da bitirdiğim bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @öznurözdemir ben yazana kadar oğlum da ikinciyi bitirdi bile .-))

      Sil
  15. Benim de saçlarım ince telli ve ne zaman köpük kullansam olduğundan daha kötü görünüyor saçlarım :) duş kremlerine, sprey bakımlara devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır :-)))) evet aynen ben de öyle devam ediyorum ama o kremlerden de saçıma acayip ağır gelen 1-2 tane var onu da yazacağım yakında..

      Sil
  16. Bende de var ama dediğin gibi ince telli saçlarımla uyuşmadı malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun saçlarımla anlaşan o kadar az ürün var ki zaten benim :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...