5 Ekim 2017

Flormar Snap Star Koleksiyonu ve True Match Fondöten İncelemesi..

Flormar'ın koleksiyonları hiç ara vermeden devam ediyor. Bu sefer de yeni ürünler eklediği Snap Star koleksiyonunu çıkarttı ve basın kitleri ile de koleksiyonun önemli parçalarını denememiz için yolladı. Koleksiyonda aslında makyajseverlere hitap eden oldukça fazla parça ürün var. Bugün koleksiyonu şöyle genel bir tanıyalım ve geldiğinden beri kullandığım Stay True fondöteni de detaylı inceleyelim diyorum. 

Flormar snapstar

Koleksiyonda 7 renkten oluşan fondöten, twist up yani kendinden açmalı kaş kalemi ve dudak bazı, 4 renkten oluşan göz kalemi, 4 renkten oluşan concealer, turuncu corrector, 7 renk ruj, 2 değişik tonda far paleti, bir çift uçlu fırça ki ben aldım kendisini, tırnak bakım solüsyonu ve 6 renk oje ve bir de maskara bulunuyor.  Bunlardan paletler ve maskara hariç hepsi elimde var o nedenle tek tek blogda yer vereceğim.
Flormar

Stay true fondöten yüz ve vücut için kullanılabilen bir ürün. Kullananlar Mac face&body fondötene benziyor demişler. Ben o fondöteni kullanmadım sadece mağazada deneyimlediğim kadar biliyorum. Yapısı face&body gibi incecik ve kapatıcılığı da azdan ortaya doğru gidiyor. Face&body'nin kapatıcılığı ise bir tık daha yüksek sanki.

Flormar

Fondötenin bendeki rengi 02 numara ivory benim cildime şu anda tam uyum sağladı. Çok da bronzlaşmadığım için sanırım benim rengim budur. Ama kendim seçsem 03 numara soft beige'i de alabilirdim zaten bu ikisi yakın renkler bence. 01 numara porcelain ise umarım beyaz tenlileri tatmin edecek açıklıktadır. 

Flormar

Fondöten su bazlı o yüzden yüzde duruşu oldukça hafif ve doğal. Kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor. Üst üste iki kat uygularsanız kapatıcılığı biraz daha artıyor. İlk katta pek kapatmıyor ama böyle doğal, canlı bir duruş veriyor. 

Flormar

Flormar'ın son dönem çıkardığı yeni fondötenler arasında bu favorilerim içinde ikinci sıraya yerleşti. Favorim hala soft touch ama. 

Flormar

Fondöteni önce pompasız sanmıştım ama pompalıymış ve pompası da o kadar rahat ki. Benim ortalama uygulamam günde 3 pompa ile oluyor ve süngerle yapıyorum uygulamayı. Kaşık fırça veya normal fırça da kullandım ama sünger ile uygulamayı en doğal ve rahat buluyorum.

Flormar

Bu sefer alt ton olarak da benim sevdiğim gibi çıktı, ne çok gri, ne çok bej, ne çok pembe ne de çok sarı tam ten rengi olmuş bana göre. En azından buğday tenlilere göre diyelim.

Flormar

Bitişi çok ıslak değil ama canlı ve güzel. Tabi Eylül ayı ortasından beri kullandığım için çok sıcaklara denk gelmedi. Fondöten gün boyu çok rahatça dayandı. 

Flormar

Damarları fena kapatmadı diye düşünüyorum ama kapatıcılığından ziyade duruşu hoşuma gitti benim. Ne çok parlak ne de çok mat tam arası ve her cilt tipine de uygun bir fondöten bundan dolayı.

Fondöten şu anda Flormar mağazalarında ve flormar.com da 40 TL.'ye satışta bulunuyor. Yeni koleksiyon çıkınca bunlar indirime girer ama aradığınız renk kalmayabilir belki. O yüzden ince yapılı, günlük bir fondötene ihtiyacınız varsa Flormar Stay True fondötene bakabilirsiniz.
Sevgiler..

25 yorum:

  1. benim de en sevdiğim fondötenleri arasına girdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet son zamanlarda soft touch ile ikisini beraber kullanıyorum hatta :-))

      Sil
  2. Fondoten doğal durduğunda güzel oluyor. Kimi cidden fena kullanıyor bu ürünü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu çok kapatıcı olup yine de doğal duran fondötenler de var önemli olan uygulama :-))

      Sil
  3. Rengi senin cildine tam uymuş güle güle kullan😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi teşekkürler canım .-))

      Sil
  4. Stay True fondötene mağazada baktık Zeynep'le, rengi bizim için malesef ki çok koyu; merak ettiğim bir fondötendi. Fakat bence, Mac Face&Body e muadil değil, Mac çok daha ince yapılı ve hiç bir kapatıcılığı yok.Rengi sana gerçekten çok iyi olmuş. Güle güle kullan, çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog hımm evet nedense sizin gibi çok açık tenlileri hiç düşünmüyorlar canım.. diğer serilerde de mi yoktu ?? face&body i sadece mağazada denediğim kadar biliyorum zaten.. çok teşekkürler öpüyorum :-))

      Sil
  5. Fondöten cildi ne kadar değiştiriyor, güzelleştiriyor, yalnız çıkartması çok zor, sil sil bitmiyor yaa:))))
    Güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükve ben :-))) çok tatlısın aslında hiç zor değil uygun 2 ürün ile yüzün bebek gibi olur anında teşekkürler :-))

      Sil
  6. Çok canlı duruyor yapısı, güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet yapısını beğendim ben incecik ve doğal..

      Sil
  7. Çok doğal duruyor iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  8. Duruşunu beğendim İrem'cim ama renk ivory için bile koyu sanki. Hd fondötende bir çok renk seçeneği çıkartmışlardı, bu seriye de lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet doğru o seride 20 tane falan renk seçeneği vardı bence de hepsinde olması lazım :-)

      Sil
  9. Bu fondöten çok beğenilmiş, ben de merak ediyorum ama elimde çok fondü biriktiği için almaya niyetlenmedim :) güle güle kullan İrem'cim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet Başakcım ince yapılı güzel bir fondöten .. teşekkürler canım :-))

      Sil
  10. Güzel bir renk güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  11. Çok akışkan geldi bana yapısı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @denadursun evet oldukça akıcı bir yapısı var..))

      Sil
  12. hafif ve dğal duruyor fondöten, yeni koleksiyon yine çok hoş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrimsu evet duruşu doğal ben de beğendim maske gibi değil kesinlikle..

      Sil
  13. Çok merak edip de alıp almamaya karar veremiyordum teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...