8 Ekim 2015

Eylül Ayı Bitenler Dosyası..

Eylül ayını da devirdik bitti. Çok gecikmeden hemen bitenler yazısını da yazmak istiyorum. Bu ay artık özümüze ve evimize döndük, düzenli ürün kullanma rutinim bayram hariç  geri geldi, o nedenle de uzun zamandır bekleyip sürüne bir kaç ürünü de bitirmiş bulundum.

Aubrey shampoo&conditioner
Aubrey Organics şampuan ve saç kremi, kalın telli ve kuru saçları olanlar bu şampuanı ve kremi hiç sevemediler ama ben kremi ile birlikte kullanmak kaydı ile beğendim. Loreal'in salonlarda satılan hücre tamir edici şampuanı, minicik olmasına rağmen nefret ettiğim için uzun süre süründü. Şampuan saçımdan arınmak bilmiyordu, her kullanmada tepemde sanki hiç yıkamamışım gibi kaskatı bir bölge kalıyordu. Saçımı 5 dakika hiç durmadan durulasam bile aynı sorunla karşılaştım, bana olmadı. Nashi Argan şampuanı ise kullandıklarım içinde en iyilerden biri, hele de maskesi ile birlikte şahane sonuç veriyor.

Yves Rocher monoi de tahiti

Duş jellerinden Yves Rocher kahve aromalı olan favorimdir. Stoğumda 2 tane daha var. Selin ise güzel kokuyor ama pek nem veremedi. Yves Rocher Monoi de Tahiti yağı duşta nem versin diye kullanıyorum. Kokusu inanılmaz güzel, elimdeki 2 yağ bitince yine alacağım. Komili köpük el sabunlarını paket paket alıyorum artık, çok iyi bence.

M.Asam macig finish

Yine bittiğine üzüldüğüm ve bütün yaz kullandığım bir ürün M. Asam Magic Finish Foundation , bunun da yedeği var ama yazı bekleyeceğim açmak için. Bioder Aqua Soft Kremi de çok sevmiştim, güzel nem veriyor. Yine Bioder Anti-Aging Serumu da severek kullandım, çok bereketli bir ürün. TBS Body Butterları ise zaten severek kullanıyorum ve stoğum baya dolu.



Clinique

En sevdiğim göz makyajı temizleyicilerden biri, Clinique, yazısı gelecek. Yine Sephora  göz makyajı temizleme disklerini de  de ayrıca yazacağım.

Adidas pure lightness

Marmara kolonyası, kokusu çok eskide kaldı daha güzelleri çıktı, bu da bitti zaten. Adidas Pure Lightness, parfüm mü deodorant mı karar veremedim. Parfüm için hiç kalıcı değil, deodorant da değil, tam fiyatı olan 18-20 TL. fazla bence, ben indirimde almıştım.

Klorane

Nereden aldığımı bilemediğim bir peeling çok çok fena ve katı durumdaydı neyse ki zorla da olsa bitti. Klorane bebe suyu, yazısını ayrıca yazacağım. Eeose yüz yıkama jeli, güzeldi memnun kaldım. Himalaya yüz yıkama jeli, Gratis'de satılan temiz içerikli ve güzel kokulu bir jel, tam boyu alınabilir. Cyrene Bio %2 AHA içeren  günlük aydınlatıcı tonik, uzun süreli kullanamadığım için bu sefere çok etkisini göremedim. Yeniden tam boy alıp kullanmam lazım.

Beauty Formula

Watsons'da bulabileceğiniz Beauty Formulas kırışıklık karşıtı göz altı bantları, anlık olarak harikalar, hemen gerginlik sağlıyor ama etkisi sürmüyor tabi. Bir de kullandıktan sonra iyice enmlendirmek istiyor. Cettua 1 dakikalık  köpüren ve ısınan yüz maskesi, Gratis'de bulunuyor. Çok bir işlevi olduğunu göremedim.

Splat

Splat diş macunu, seyahat boyu zaten artık sürekli bunları kullanıyorum. Yazısı buradaydı. Elancyl yoğun inceltici krem, oldukça memnun olduğum bir seri, yeniden alabilirim. 

Cosmetics

Bir yığın eski ve atılacak kozmetik, hepsi birden sinirimi bozdu ve çöpe gitti. Dior renkli maskara özellikle favorimdi. Hala var mıdır bilmiyorum. Burada tek biten Flormar Black Mulberry lip balm oldu.

Revlon

Revlon Türkiye'ye geldi ama bu airbrush köpük fondöteni gelmedi. Çok sevdiğim, kapatıcı ama hafif yapılıydı, burada olsa yine alırdım. Gosh  göz altı bazı, çok seviyorum, ikinciyi aldım bile. Dermalogica tester göz kremi, yapısına bayıldım, 5 ml.'lik bir kremciği neredeyse 1 ay kullandım o kadar bereketliydi. Tabi sadece sabahları çünkü SPF25 içeren bir krem, tam boyunu sırf fiyatı yüzünden alamıyorum.  Kiehls leke düzeltici kuru yağ, daha uzun süreli kullansam sanki hafif lekelere iyi gelecekmiş gibiydi. Yüzümde hafif bir açılma hissettim çünkü kullanırken, ağır bir yağ olmaması da ayrıca hoşuma gitti.

İşte bir ayın bitenleri daha böyleydi, umarım ürünler hakkında genel bir bilginiz olmuştur. Gelecek aya daha çok ürün bitirmeyi ümit ediyorum.
Sevgiler..

38 yorum:

  1. Tebrik ederim :) gelsin yeni ciciler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun teşekkürler Senacım :-)))

      Sil
  2. ne güzel ürünler bitmiş öylee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet rutine döndüm artık bitiririm :-))

      Sil
  3. Ohh maşallah birsürü ürün bitmiş ablacığım. Gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik aynen canım geldiler :-))

      Sil
  4. Biraz alakasız olucak ama, blogger panelinde yayınımızın yanındaki küçük resmin çıkmasını nasıl sağlıyoruz bir bilginiz var mı? ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu hiç bilmiyorum gerçekten sanırım ayarlardan olacaktır.. :-(( özel bir şey yapmadım bunun için direk çıktı ..

      Sil
  5. Böyle kremleri kullanıp bitirenlere hayran olmuşumdur her zaman, sanırım bu konuda çok tembelim yüzüme kullandığım bir nemlendiricim bile yok! Sadece bepantene bazen kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzetdansı bepanten de iyidir ama tabi yetmiyor bana :-))

      Sil
  6. hepsi de çok güzeller :) bir çoğunu ben de kullandım bu ürünlerin tabi doğal olarak memnun olduklarım da olmadıklarım da var bidahaya kaplarını atmayım da ben de bitenler yazısı yazayım bari yeni olunca baka göre öğreniyoruz işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ben ay boyunca bir torbada biriktiriyorum eskide kutuları da atmıyordum da baktım çok yer kaplıyor atıyorum artık..:-)) ama bitenler yazısını mutlaka yaz iyi oluyor..

      Sil
  7. Klorane bebe suyunu ne zamandır merak ediyorum, yazısını bekliyor olacağım. Başarılı bir bitenler olmuş, Adidas 'ın bu ürününü ben vücut spreyi niyetine kullanıyorum, parfümü ve deodorantı da var elimde, daha kalıcı oluyor bu şekilde kullanması.

    YanıtlaSil
  8. Sephora göz makyajı temizleme diskleri yazısını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Oh ne güzel,pek çok ürün bitmiş yine.İndirimde tester bulamadığımdan bir türlü Revlon fondöten alıp deneyemedim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin tüh keşke bendeki uysaydı sana ben kullanmıyorum onu pek artık :-((

      Sil
  10. Revlon'un fondötenini çok merak ettim umarım ülkemize gelir.
    http://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen eski bir koleksiyon falan değilse gelir umarım .-))

      Sil
  11. Epey ürün bitirmişsin:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet normal düzene dönünce öyle oluyor tabi :-))

      Sil
  12. Super bilgiler irem hanım, teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. Ya ne güzel azimlisin ben hiç ürün bitiremiyorum. Maymun iştahlıyım tam birine başlıyorum .O bitmeden başka açıyorum :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme bazen ben de öyle yapıyorum ama hepsini de düzenli kullanıyorum o arada sırayla eninde sonunda bitiyor :-))

      Sil
  14. Benim de Yves Rocher duş jellerinden kahveli favorim ama kimbilir ne zaman depolamışım ki zaten son aldığımda biraz ambalaj değişimi varken senin bitirdiğinde ambalajı tamamen farklı bir de bana kokusu biraz değişmiş gibi geldi eskiden daha güzeldi sanki sence de öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derinçakır canım hiç dikkatimi çekmedi böyle bir şey ben hep bu ambalajı kullandım koku da hep aynı yeni mi değişti yoksa eski mi??

      Sil
  15. Ayy baya bitirmişsiniz tebrikler :)

    YanıtlaSil
  16. Vallahi maşallah bir sürü ürün bitiyor her ay.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi teşekkür ederim :-))

      Sil
  17. selini burda görünce aklıma geldi ki bende de var nereye koymuşum onu bulamadım. evimde google arama sistemi yaratmam lazim kozmetikler yüzünden acil :))) gitsin eskilergelsin yeniler :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hayalbayraktar valla süper fikir bana da lazım o arama sisteminden hiç bir şey bulamıyorum artık evde :-(((((

      Sil
  18. Ben Eylülde 7 tanecik ürün bitirebildim.Artık Ekimden umutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra düzenli kullanıma geçince biter bence artık :-))

      Sil
  19. Bozulan kozmetikler için çok üzülüyorum :( halbuki alırken nasıl da heyecanla alıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam evet genelde ben de çok üzülürüm bozulan ürüne :-(

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet oldu yer kaplayacaklarına gönderdim gittiler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...