14 Ekim 2015

Elizabeth Arden Superstart Lansmanı..

Geçtiğimiz hafta  Elizabeth Arden'in yenilenen yüzünün tanıtımı için Beyoğlu Soho House'da idik.  Elizabeth Arden ile ilk defa çalışma hayatımda Amerika'dan arkadaşımın getirdiği ikonik Red Door parfümü ile tanışmıştım. Nefis bir parfüm olduğunu farkedip, sonrasına diğer ürünlerini de araştırmaya başladım. 
Elizabeth Arden Superstart

Daha sonra Strawberry'miz ortaya çıkınca kendime yine Arden'in ikonik ürünlerinden her derde deva 8 Hour Cream ve Ceramide kapsüllerin yüz ve göz için olanlarından sipariş vermiştim. Ceramide yüz kapsüllerinden daha sonra bahsedeceğim ama 8 Hour Cream için bir kaç şey söyleyeyim öncelikle, kendisi bebek pişiğinden, yüz kurumasına, diz-dirsek pullanmasından tırnak eti sertliğine kadar her şeye iyi gelen, gerektiğinde yüze maske olarak veya gece kürü olarak bile uygulanabilen, çok koyu kıvamlı ve çok baskın ve değişik bir kokuya sahip kremdir.  Kolay kolay bozulmaz, ben epey bir süre kullanmıştım. Sonra Arden sanırım bir süre ülkemizden çekildi ve kremi bulamaz oldum. Şimdi yeniden geldiklerine göre hemen alınacaklar listesine ekledim kendisini.

Elizabeth Arden Superstart

Gelelim lansmanda yeni sunumu yapılan ama aslında yine eski bir seri olan Prevage'a. Seride gündüz ve gece kremleri, serumu, göz kremi ve dekolte kremi bulunuyor. Hemen oracıkta dekolte bölgeme yapılan bir uygulama serinin ne kadar başarılı olduğunu bana bir kere daha hatırlattı.
Marka bu yılı relansman yılı ilan ettiği için daha pek çok ürünü ile sık sık karşılacağız, ilk olarak tanıtılan Superstart Skin Renewal Booster Cream'i ise bir süre kullandıktan sonra detaylı yazacağım.




Superstart: Cilt Yenilemede Devrim

Güzellik kavramını bir bütün olarak ele alan Elizabeth Arden, yeni geliştirdiği SUPERSTART Skin Renewal Booster ile klasik cilt bakımı alışkanlıklarımızı bir adım ileri götürüyor. SUPERSTART, kullandığınız tüm diğer cilt bakım ürünlerinden maksimum düzeyde verim almak üzere tasarlanmış bir ürün ve pek yakında kategori ismine dönüşmesi bekleniyor.
Yeni SUPERSTART Skin Renewal Booster’ın kullanım faydası; kullandığınız tüm diğer cilt bakım ürünlerinden maksimum düzeyde verim almak… Sonuçlar mükemmel:

SUPERSTART, cildin doğal kolajen oranında 5 kat, elastin oranında 9 kat, nem oranında 25 kat artış sağlıyor.
SUPERSTART; özel probiyotik kompleks, deniz rezenesi ve keten tohumu özleri içeren formülü ile cildin sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Böylece cildiniz esnek, tazelenmiş ve diğer cilt bakım ürünlerinin sağlayacağı dönüşüme hazır hale geliyor.

SUPERSTART Satış Fiyatı: 230 TL

Ceramide ile 25 Yıl

Ceramide kapsülleri, cildin bariyer tabakasında doğal olarak bulunan fitosfingozinler ve temel lipitler ile Ceramide’in gücünü birleştiren CLX, efsanevi formülünün son jenerasyon ürünüdür. Araştırmalar gösteriyor ki bileşenlerin bu ideal karışımı, yaşlanma belirtilerine karşı korumada ilk adım olarak cildin koruyucu kapasitesini en üst seviyeye çıkarmaya yardımcı oluyor. Cildin doğal nemlendirici bariyerinin güçlendirilmesini ve cilde daha sıkı ve dinç bir görünüm kazandırmak için kolajen seviyelerini destekliyor.Ceramide, cildin dokusunu anında iyileştirerek cildi fark edilebilir derecede yumuşatıyor, pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Cildin tonunu gözle görülebilir şekilde iyileştiriyor, aydınlatıyor. Belirgin hatların ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak için çalışanCeramide’in önceden ölçeklendirilmiş tek dozluk kapsülleri uygulama kolaylığı sağlıyor.


CERAMIDE Satış Fiyatı: 380 TL



Stres Karşıtı Prevage’ın 10. Yılı

Prevage Yaşlanma Karşıtı+Yoğun Onarım Günlük Serum bu yıl 10. yılını kutluyor. İçeriğinde özel Arazin ile en güçlü antioksidan olan İdebenonu karıştıran Prevage, çevredeki serbest radikalleri % 95 nötrlüyor ve yaşlanma belirtilerinin birincil sebebi olan hücresel enflamasyonu minimize etmeye yardımcı oluyor. Idebenon cildi oksitleyici stresten koruyor, cildin doğal onarım sürecini destekliyor ve genç bir görünümü yeniliyor. Özel bir molekül olan Arazin serbest radikallere karşı koruma sağlarken cildi yumuşatıyor ve kronik enflamasyondan kaynaklanan yaşlanma belirtilerini azaltıyor. Serbest radikal hasarına karşı nötrleme ve koruma sağlıyor. Prevage, cildi yumuşatıyor ve kızarıklıkları azaltıyor. Cilt tonunu eşitliyor ve ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak için cildin kendi doğal kolajenini destekliyor. Cildin sıkılığını ve parlaklığını iyileştiriyor. Prevage, serbest radikaller ve hücresel enflamasyon kaynaklı gözle görülür yaşlanma belirtilerini gidermeye yardımcı oluyor.


PREVAGE Satış Fiyatı: 658 TL


Sevgiler..

24 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası çok iyidir onlar eskiden kullanmıştım zaten ..:-))

      Sil
  2. 8 hour cream'in kokusuna dayanamasam da bulduğumda mutlaka alıyorum. Ceramide'lerden kullanmıştım, yenileyebilirim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet kokusu fenadır ama etkisi iyidir ben de alacağım yeniden :-)))

      Sil
  3. Çok güzel ürünler, bildiğim kadarı ile eski ve kalteli bir marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet ürünleri oldukça iyidir eskiden kullandıklarımdan biliyorum :-))

      Sil
  4. Çok eskiden bir kaç ürününü ve parfümlerini kullanıp çok sevmiştim bu markayı. Sonra pazardan çekilmişlerdi sanırım. Çok sevindim geri döndüklerine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet 3 senedir yoklarmış sanırım şimdi geldiklerine göre ben de red door parfümümü yenileyeceğim ilk fırsatta .-))

      Sil
  5. çüş yani fiyatları uçuk şu memlekette bunları kim alır yahu kalbur üstüler hariç :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hazelçelik evet bu bir high end marka fiyatlar fazla ama ürünleri çok iyidir o ayrı :-)))

      Sil
  6. Superstart'ı kullanmaya başladım ve iyi anlaşıyoruz şimdilik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet bana da iyi geldi hele kapsüller süper :-))

      Sil
  7. Aslında kullanmak isterim ama oldukça fazla fiyatları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi evet öncesinde tester denemek en mantıklısı .-))

      Sil
  8. Bir ara kapsüllerden ben de kullanmıştım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog evet strawberryden alabilirken bende de alıp kullanırdım :-))

      Sil
  9. Ne güzel bir etkinlik olmuş :) Keşke Ankara'da da olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülaydın belki de yaparlar ileride :-)

      Sil
  10. Çok hoş gözüküyorlar keşke tembelliğimi yenip ben de gelseymişim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamrozika aa keşke çok güzel olurdu :-))

      Sil
  11. 8 hour hemen aliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil yeni bebiş pişik olursa çok iyi gelecektir...:-))

      Sil
  12. bazı urunlerını kullandıgım ıcın ozellıkle parfumunu :) çok begenirim lansmanında kesın guzel olmuştur :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet ben de kullandım özellikle red door harika bir parfümdür ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...