17 Eylül 2015

Farmasi Ev Temizliğinde de Mr. Wipes ile Yanımızda..

Temmuz ayında tatile gitmeden önce Farmasi Kozmetik tarafından daha önce pek dikkatimi çekmeyen ama bir süredir ürün gamında yer alan Mr. Wipes markasının konsantre temizlik ürünlerinin yer aldığı bir paket gönderilmişti. Tabi yaz boyunca pek evde olamayınca zorunlu olarak denemesi de tatil dönüşüne kaldı.
Farmasi Mr. Wipes
Aslında büyük marketlerde kozmetik ve kırtasiye kadar temizlik ürünlerinin yer aldığı reyonları da gezmeyi ve önlerinde uzun uzun durarak karşılaştırma yapmayı da severim. Hepsinin kokularına tek tek bakarım ve ne işe yaradıklarını da incelerim. Bu bakımdan bu ürünleri de kullanmadan önce uzun uzun inceledim.

Farmasi Mr. Wipes

Öncelikle elde bulaşık deterjanı ile başlayalım, kabul edin bulaşık makineleri hayatımızı çok kolaylaştırsa da çoğumuz hala bazı şeyleri elde yıkıyoruz hatta bulaşık makinesine koymadan önce de yıkıyoruz. O nedenle de hepimizin evinde mutlaka bir elde bulaşık deterjanı muhakkak oluyor. Ben bulaşıkları makineye koymada önce yıkamıyorum arkadaşlar, siz de yıkamayı, inanın o makine sizden daha iyi yıkayacaktır, sadece çerini çöpünü sıyırın ve koyun gitsin. Ama sürekli kullanılacak tava, şef bıçağı vs. gibi şeyleri makineye atmıyorum ve hemen oracıkta yıkıyorum. Bu deterjan da konsantre bir ürün, çok azı yetiyor hatta elde ciddi bir bulaşık yıkayacaksanız, bir leğen suya az miktarda koyduğunuz deterjan ile bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz. Eldiven kullanmamama rağmen ellerim normal deterjanların yaptığı gibi pütür pütür olmadı. Normalde üzerine normal sabunla yıkayıp bir de krem sürmem gerekir.

Farmasi Mr. Wipes

İçinde hindistan cevizi yağı, mısır yağı ve palmiye yağı da bulunuyor. Elleri tahriş etmemesi sanırım bu yüzden.

Farmasi Mr. Wipes
Daha sonra  konsantre yağ ve kir çözücü ve çok amaçlı temizleyiciye bakalım. Sprey başlıklı yağ ve kir çözücüler benim mutfakta en büyük yardımcım oluyorlar. Ocağı, tezgahı hemen fıs fıs püskürttüğüm bu temizleyiciyi nemli bir bez ile alarak temizliyorum. Bunu da oldukça pratik ve etkili buldum. Ayrıca tencere, tava gibi malzemede bu tarz bir şey kullanmıyorum ben. Diğer çok amaçlı temizlik ürününü ise banyo fayansı, lavabosu gibi ıslak zeminde kullandım, oldukça iyi temizliyor. Bir de bunu beyaz spor ayakkabı veya bu sene moda olan kalın plastik tabanlı ayakkabılarımı  temizlemek için kullandım. Gayet iyi temizledi diyebilirim. İçeriğinde bulaşık deterjanı gibi palmiye yağı vs. var. Temizliği çıplak elle yapmama rağmen hiç bir tahriş yaratmadı.
Farmasi Mr. Wipes
Son olarak beyazlar için  konsantre çamaşır deterjanına bakalım. Bunu çamaşır makinesinde kullandığım zaman  açıkçası çok başarılı bulmadım. Ben yanlış bir şey yapmış da olabilirim. Belki makineye kapağından koydum ama öyle konmaması gerekiyordu, bilemedim yani. O nedenle ben de çok kirli beyaz çamaşırlarımı elde bastırmak ve hafifçe yıkamak, daha sonrasında makineye atarak normal bir şekilde yıkamak için kullandım. Bu şekilde başarılı diye düşünüyorum. Makineden çamaşırlar pırıl pırıl çıktı çünkü.
Farmasi Mr. Wipes

İçinde bulunan optik parlatıcı sayesinde elde veya makinede yıkanan çamaşırlar parıl parıl çıkıyor ama dediğim gibi tek başına Çamaşır Makinesinde kullanınca çok da başarılı bulmadım.

Bunun dışında temizlik ürünleri arasında daha resmini çekemeden eşimin el koyduğu araç temizleme mendilleri de var. Temizlik ürünlerinin tamamını ve daha fazlasını Farmasi online katalogdan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

39 yorum:

  1. Memnun kalmanız güzel. Amway ürünlerine benziyor ambalajları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın hakikaten de benziyor :-)) özellikle çok amaçlı temizlik ürünlerini çok beğendim normalde o tür ürünlerin kokusu gezime kaçar bunda olmadı öyle bir şey -))

      Sil
  2. konsantre olmaları artı puan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet bence de konsantre ürünler tercih ediyorum genelde artık..

      Sil
  3. Ben ürünü bilmiyordum Diyarbakıra gelince Tuğba kızım da gördüm çok güzel bir ürün genel temizlik ve bulaşık için olanını kullanıyoruz. Ben de tavsiye edebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @örgüçantam sizi de beğenmeniz harika güle güle kullanın :-)))

      Sil
  4. Ev temizliğini kolaylaştıran ürünler olması çok iyi...Kolay yolla hijyen sağlamak gerekiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti o spreyli temizleyiciler çok pratik ve hijyenik sürekli tercihim olacak artık..

      Sil
  5. Tüm farmasi ürünleri ve üyelik için 544 624 36 30 nolu telden veya www.farmasiuyelikvekayit.com adresindeki aninda uyelik formunu doldurarak sipariş verebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  6. Hiç denemedim. Elimdekiler bitince ilgileneceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan deneyin memnun kalırsınız..

      Sil
  7. Keske marketlerde falan satilsa ne iyi olurdu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizçatalkayaorhan ben de hep onu düşünüyorum gerçekten çok iyi olurdu..

      Sil
  8. Yag ve kirec sokuculer ilgimi cekti.. Bu arada turk kadini aklayip paklayip durulamadan asla makineye bulasik koymaz.. Bana sorarsaniz bu yam bir manyaklik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil hahaha bende öyle düşünüyorum ama söyleyemiyorum çevremdeki yapanlara o makine 60 derece üstünde yıkıyor yine de güvenmiyor ya nasıl bir kafa anlamıyorum ...

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. @arzununlezzetadası evet ürünler bereketli oluyor o şekilde..

      Sil
  10. Çok güzel anlatmışsın,Bulaşık deterjanını merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım elde yağlı tava falan yıkadığımda zorluk çekmedim hiç yağları kolayca söktü memnun kaldım..

      Sil
  11. Daha önce duymamıştım bu markayı, yeni tanıştım yazınızla birlikte.Güle güle kullanın ürünlerinizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef çok teşekkürler :-))

      Sil
  12. Duymuştum ama denemedim, ben de deneyeyim bakalım. Temizlik şart...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet hele de bayram geliyor şimdi temizlik faaliyetleri artar :-)))

      Sil
  13. Bir süredir benimde dikkatimi çekiyor ama alıp almama konusunda tereddütlerim vardı. Bu yazıyı yazman çok iyi oldu ,gönül rahatlığıyla sipariş verebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme özellikle çok amaçlı temizlik ürünlerinden memnun kalacağını düşünüyorum canım..:-)

      Sil
  14. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet özellikle o yağlar sayesinde eller tahriş olmuyor..

      Sil
  15. Yorumlarınız için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @farmasikozmetik rica ederim memnun kaldığım bir üründen bahsetmek benim için bir zevk :-))

      Sil
  16. AMWAY İNANIN DAHA İYİ BUNDAN.

    YanıtlaSil
  17. amvayin lok urununu begeniyorlar ama cevremde bir o kadar da begenmeyen insanlar da var ustelik amway isterse en iyi olsun turk firmasi bu kadar basarili urunler yaparken gidip amerikaya neden para kazandiralim farmasi hem daha uygun hem de guvenilir size de tavsiye ederim ( adsiz) once kullan sonra yorum yap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugbafarmasi herkes istediğini beğenmekte özgür tabi ikisi de iyi ikisinin de avantajları var kişiye kalmış hangisini seçeceği..

      Sil
  18. Degerli yorumlariniz icin Oncelikle cok tesekkur ederiz. Urunlere %30 indirimli sahip olmak icin, @farmasiburcub ( insta) yada http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=acb6d664-5f67-4fe2-8624-f0734b65988e linkten bilgerinizi birakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  19. 2 yıldır Farmasi'nin bütün ürünlerini kullanıyorum ve cevremde de görüp isteyenler var artık bunu ise çevirsin yani 🙈 Üye olmak ürünlere ulaşmak isteyenler ulaşabilir 🤗

    YanıtlaSil
  20. Farmasi ye uye olmak usteyrnler bu linkten olabilirsiniz
    https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=067bcd8d-9240-4ee7-8ac5-4c864c7754f1

    YanıtlaSil
  21. Ev Temizliği hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...