11 Eylül 2015

Ağustos Bitenler Raporu..

Bir ayı daha bitirdik, bu ay performasım fena değil, kendimi ben bile beğendim. Hemen bakalım neler bitmiş, çöpe giden var mıymış...

Deodorant
Tabi havanın sıcak olması nedeni ile deodorant kullanımım had safhada, bunlardan Yves Rocher deodorantı anlatmıştım. Avon zaten çöpe gitti, Dove ortalığı tozu dumana katıyordu ve çabucak bitti. Le Ligne ise içinde alüminyum olmasına rağmen en iyisiydi.  Koltuk altıma sıkmadan vücudumda kullandım baya güzel serinletiyor.

shower gel

Yine çok duş yapmaktan bu sefer aşırı duş jeli tükettin.  Sol baştaki garip şeyi nerede aldım hatırlamıyorum ama çok fenaydı. Bir daha görsem de almam. Gratis'de bulunan Dirt Works hindistan cevizli duş jeli, kokusu güzel ve bereketliydi. Ixora fantasy serisi, kokusu çok ağırdı, diğer çeşitleri daha güzeldir muhtemelen. Kiehls, harika kokan ama kalıcı olmayan bir duş jeli, ama vücut losyonu ile birleştiğinde kokularını uzun süre hissetmeye devam ettim.

eau de cologne

Yine sıcaktan, sinek ısırıklarından ve kaşıntılardan kaynaklı bir ürün grubu, kolonyalar. Hayatımda hiç bu kadar kolonya kullanmamıştım. Eyüp Sabri Tuncer'in çeşme limonunu tek geçerim ama Selin pembe greyfurt da şahaneydi. Ixora incir yine bana göre olmayan bir koku, zeytin kolonyası ise nereden çıktı hiç bilemiyorum direk çöpe attım. Bargello parfüm ise şahaneydi onu not ettim kenara, her kullandığımda ben kokmuyor sandığımda bile buram buram kokuyormuş ve her gören ne sürdün sen böyle şahane kokuyor diye iltifat etti. 

body peeling

Yine duş kaynaklı ürünler, vücut peelingleri, çok seviyorum yaz kış sürekli kullanıyorum. Yves Rocher ve Wellness&Beauty tam bana göreydi. Yazıları  Yves Rocher burada, Wellness&Beauty buradaydı. Diğeri benim zevkime göre çok ince yapılıydı ve sanırım Vanilya Club gibi bir kutudan gelmişti.

Bath&Body Works

Ahhh B&BW el sabunları, muhteşemler ama Bağdat Caddesi mağazası kapadı hatta Anadolu tarafında hiç başka mağaza yok sanırım. Ben de mecburen İstinye Park'a gideceğim bir sonraki indirim döneminde sırf şunlar için.

kozmetik

Dermokil maske, annem de kullandı bunu yumuşacık yapıyor cildi, şu anda başka bir çeşidini kullanıyorum. Cosmed yüz yıkama jeli, güzel temizleyen ve bereketli bir ürün. Kiehsl calendula özlü tonik ise son favorim, tam boyu alınacaklar listemde. Bu arada buradan Kiehls yazımı da hatırlayabilirsiniz.

oje

Bir Golden Rose Galaxy serisi heba olmuş, çöpe gitti. Flormar CC nail base ise sevdiğim, tırnağımı koruyan ve yeniden alabileceğim bir bazdı.

make up

Renkli kozmetik ve lipbalm grubu, Nivea orijinal Lip butter bütün kış başucumda durdu ve yatmadan kullandım. Benim dudağım çok kurur, sabaha kadar dudağımda kaldı ama ekstradan bir yumuşatma yaşamadım ben bunda. Caudalie dudak koruyucu balm, bunu da biraz yağlı bulmuştum. Essence icecream koleksiyonundan bir balm daha, çok fenaydı bu, çok sertti nem vermedi ve direk çöpe gitti. Dior Addict lip gloss, yapısı korkunç derecede yapış yapış, Dior'un adına hiç yakışmayan bir gloss, gerçi eskidir baya formülü düzelmiştir diye umuyorum. Essence hot chocolate göz kalemi, harikaydı, bu sıcakta neredeyse hiç akmadı, ayrıca asansörlü olduğu için kullanımı kolaydı. Bereketli çıktı, çabuk bitmedi ve kırılmadı. Sürekli koleksiyonda bulunuyor, yeniden alabilirim. 

splat tooth paste

Splat diş macunları, bir etkinlik vasıtası ile tanıştığımdan beri favorim oldular. Hele de Gratis'de satılmaya başladıkları için artık çok rahat alabiliyorum. Biraz yüksek fiyatlılar ama sık sık 2 al 1 öde gibi kampanyalar oluyor. En sağdaki white plus en memnun kaldığım, tam boyunu da aldım. Ondan sonra da chili aromalı geliyor. Diş macunlarının üzerindeki yeşil çizgi de içeriklerinin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor bize.

cilt bakımı

Cilt bakımı konusunda vasat bir aydı, zaten yarısında Antakya'daydım. Orada tamamen tester ürün kullandım ama sıcaktan da elim gitmedi ihmal ettim. Burock gece-gündüz kremleri, sevmeyeni çok ama bana çok iyi geliyorlar. Gündüz kreminin tek eksiği bir GKF bence. Bioderma ve Teoxane karar veremeyeceğim kadar azdı. Ama daha önce kullandığım bir Teoxane krem vardı ki şahaneydi. TBS vitamin E göz küpünün detaylı yazısı gelecek.


M.Asam brilliant teint

Bittiğine çok üzüldüklerimden biri, hatta nasıl bitti anlamadım bile, bütün yaz aydınlatıcı ve baz olarak kullandım. Gidip, gelip nasıl sürmüşüm demek ki bitti, Nivea 30 GKF güneş kremi, çok az kaldı içinde, artık seneye kalmayacağı için atıyorum. Zamanında severek kullandıklarımdan biri.


tester

Tek kullanımlık maskeler, PCO çok övülmesine rağmen benim hiç randıman alamadığım bir maske, belki düzenli kullanırsam olabilir. Diğer maske Gratis'den alınma sanırım, fena değil bir kaç tane alınıp düzenli kullanılabilir. Kiehls micro blur'ü baz olarak gayet sevdim. Büyük boyu alınabilir.  9 dk.'da keratin manikürü ise tırnak etlerimi kesmeye alışık olduğumdan ama kendim kesemediğimden bana göre pek değil. Ama henüz etlerini kesmeye alışmamışlar için çok iyi bir fikir. Yine de acil durumlar için evde bulunduracağım bir ürün. Bazen maniküre gitmekten inanılamaz sıkılıyorum çünkü.

Ağustos ayı bitenleri izlediniz, ortak ürünümüz var mı, sizin  de  denedikleriniz hakkında fikirleriniz nedir yazarsanız sevinirim.
Sevgiler..

64 yorum:

  1. Yazın deodrantlar ve roll-onlar çok tüketiliyor.. en çok aldığım ürünlerdir.. Yumuşak kokulu olanları severim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet ben de öyle bunlardan daha yumuşak bir şey kullanıyorum şimdi onu da yazarım..

      Sil
  2. nice
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/09/straps-stripes-overall-skirt.html

    YanıtlaSil
  3. Vauuv ne kadar çok ürün bitmiş valla tebrik ederim. Bbw indiriminde daha çok sabun almadığım için pişmanım, bi tane almışım onda da kokuyu tutturamamışım:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkürler :-)) ben de keşke bulmuşken daha çok alsaydım diyorum şimdi..

      Sil
  4. vavv ne güzel şeyler bitmiş :) gelsin yenilerrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer yeniler açıldı bile :-)))

      Sil
  5. Ben de bol bol vücut spreyi ve deodorant tüketiyorum bu ara. Ve performansın muhteşem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi teşekkürler bu ay iyi gitti hakikaten :-))

      Sil
  6. Ne çok şey bitirmişsin...Ben limon kolonyasını çok severim bu yüzden çeşme limonunun kokusunu fena halde merak ettim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu normal limon kolonyasından daha güzel kesinlikle dene :))

      Sil
  7. yaşasın temizlik... en yakın zamanda benim de bir yazı hazırlamam lazım çok biriktirmişim ama hiç içimden yazmak gelmiyor :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün bitenler bir aydan fazla birikirse çok zor oluyor yazmak haklısın :((

      Sil
  8. nice products such a fantastic blog!! :)
    Happy weekend

    http://abdelkhalekleblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Bunları Ağustos ayında mı kullandın yoksa Ağustosta mı bitti? Hey maaşallah!:)) Ben de tüketirim ama bu kadar değil!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyimlianne hayır tabi hepsini ağustosta kullanmadım bir süredir kullanıyordum zaten çoğunu bazen böyle denk gelip aynı anda bitiyorlar ama işin sırrı düzenli kullanmakta :)

      Sil
  10. Yine pek çok ürün bitirmişsin canım.Hangisine yorum yazsam bilemedim.
    Ne artısı vardı bilmiyorum ama YR peeling'i çok sevmiştim bende.Dove deodorantın kokusu çok hoştu.Galaxy serisi ojelerin sonu ise hep aynı sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin gr ojeler bir bir çöpü boyluyor ne yazık ki :( yr peeling hem hafif hem de güzel kokuyordu bence :)

      Sil
  11. Ne kadar bereketli bir bitenler yazısı bu böyle! :)) Ne güzel oluyor ürün bitirip yenilere yer açmak! Bu arada B&BW sabunlarına ben de bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajblogum yerine yenisi geldikçe mutlu oluyorum ben de :) bbw sabunları bir dahaki indirime stok yapacağım artık :))

      Sil
  12. Splat macunları ben de çok seviyorum.
    Yves Rocher roll-onlarsa beni korumada yetersiz kalıyor.
    M.asam ışıltılı bazı da merak etmiyor değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra yr çok yetersiz kaldı yaz aylarında bir daha almam :( asam bazı almak için indirim bekliyorum :)

      Sil
  13. masallah baya urun bitirmissin hehe :) Yeni urunler almak icin bircok bahanen var artik!

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elabellaworld ahh o bahane hep var bende onu da deneyeyim bunu da merak ettim bitmiyor :)))

      Sil
  14. Ablacigim masallah ne cok urun bitirmissin . Dus jelleri yazin su gibi gidiyor saniim. Bizde de durum ayni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler tatlım :) yazın duş jeli ve deodorant bitti bol bol iyi de oldu stoklarım azaldı :)

      Sil
  15. Gelsin yeniler:)) Ben bitiremiyorum ya:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdicann işin sırrı düzenli kullanmak :)

      Sil
  16. Ayy güle güle yenilerini aç ablacım ne kadar çok şey bitmiş:) Splat diş macunları ile geç tanıştım ama bayılarak kullanıyorum. Benim de bu ay bitenlerde yerini alır. Sivilcelerim yeni geçerken Pco maske bende de var elim gitmiyor korkudan, bilemedim kullansam mı ki? Ben de bu yaz iki tane göz kalemi bitirdim, Essence Lonlasting kalemleri bir harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergun1kozmetik bence sivilce tedavisinde bilmediğin daha önce kullanmadığın bir şey kullanıp riske atma daha sonra denersin .. Göz kalemi çok bitmiyor çünkü farklı farklı kullanıyorum hergün :) teşekkürler canım :)

      Sil
  17. Ne kadar çok sey bitirmissin :) blogunu severek izliyorum bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pelininseçtikleri tabi bakarım bloguna hemen :)

      Sil
  18. Welness beauty body peelingi bende kullanıyorum. Işınlanalım yazıya sevmişmisin detaylı okuyayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun elimde 2 değişik peeling daha var sanırım bitsinler sürekli bunları alacağım artık hazır rossmann'da elimin altında nasıl olsa :)))

      Sil
  19. Ayyy iyi iş çıkarmışsın tebrik ediyorum eyes cebe yorumunu bekliyorum yeni ürünler gelsin diyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bidolukozmetik sağol canım yazısı gelecek yakında :))

      Sil
  20. ne çok şey bitmiş :D) bath and body works bu zamana kadar hiç kullanmadım ama bu ambalajları görünce kullanmam ggerektiğini düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @escisemblog çok tatlı ürünleri var gerçekten ambalaj koku harika :)

      Sil
  21. @aslınındünyası aynen :))

    YanıtlaSil
  22. maşallah süpersiniz ben e bitirdiğimi hatırlamıorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı teşekkürler artık sıkı takip ediyorum ne bitirdim diye :)

      Sil
  23. Epeyce şey bitmiş :) Bu arada Bargello parfümün numarasını çok merak ettim nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zeynepyılmaz 225 numara :))

      Sil
    2. Çok teşekkürler. En kısa zamanda bakacağım ^^

      Sil
  24. Bol bol ürün denk gelmiş. Ben en çok duş jeli tüketmişim ağustos ayında. Ama bu ay bitenleri toparlayamadığım için yazısını yazamadım. Burrock kabus, Wellness&Beauty muhteşem, Dove deo idare eder özellikle kokusunu seviyorum.
    Oje konusuna şöyle bir formül buldum. Yaklaşık bir ay önce 32 tane ojeyi çöpe attım. Bozulmuşlar, kurumuşlar. Çok üzüldüm. Eskiden de dağıtırdım da, şimdi gözüme kestiridğim ikisi kardeş 3 genç kız var, onlarla paylaşıyorum içim rahat etti. Çünkü aynı ojeyi en fazla 3 defa kullanırım o da çok nadir.
    Pronail benim için de uygun değil. Keşke kütikül (katikül) kesme alışkanlığımız olmasaydı.
    Nivea Lip Butter sevemedim.
    Yenilerini keyifle kullanmanı dilerim.
    Yorum da bi post kadar oldu yalnız, kusuruma bakma artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı canım sağol harika bir yorum yapmışsın.. Keşke etrafımda ojelerimi paylaşacağım biri olsa da versem ama yok kimse oje sürmüyor blogger arkadaşlarım hariç :)) burockdan nefret ettiğini biliyorum cilt işte bana iyi geldi keşke sen dw yazsaydın bitenler yazıları harika oluyor sevgiler ;)

      Sil
  25. Bu performasın önünde saygıyla eğilirim ki ben :)) Kolonya, deodorant ve duş jeli üçlüsü kesinlikle yaza damgasını vurdu :D La ligne deodorantların minerallisini sprey niyetine kullanıp kısa sürede bitirerek kendi çapımda rekor kırdım.Essence hot chocolate göz kalemi sayısız bitirdiğim ve satışta olduğu sürece de bitirmeye devam edeceğim ender ürünlerden.Parfüm düşkünü biri olarak iltifatlara konu olan Bargello'nın numarasını aşırı merak ettim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta tabi ki bargello 225 :)) la ligne aliminyum içermese süper aslında onun yerine isana kullanıyorum artık o temiz :)) hot chocolate kesinlikle yeniden alınacak :)

      Sil
  26. baya ürün tüketilmiş. özellikle rollanlar sanırım benimde en çok tükettikelrim arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @baharelkovan yaz için deodorant ve roll-o birinci sırada :-))

      Sil
  27. Maşallah iremcim, harikasın. Darısı diğer ayların da başına. Bbw mağaza mı kapattı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam teşekkürler canım :-)) evet yaa Bağdat caddesindeki burnumun dibindeki mağazasını kapattı :-((

      Sil
    2. Kötü olmuş ama olsun yine de İstanbul'da var

      Sil
    3. @siriyaşam var sadece istinye park ve akmerkezde sanırım bana uzak o yüzden gidip gelmek zor olacak :-((

      Sil
  28. Epeyce ürün bitirmişsiniz , süper ötesi :) .Ayda bukadar ürün biteremiyorum. Ya az kullanıyorum yada bereketli oluyorlar bilemiyorum. Birde hemen bitince kutusunu çöpe atıyorum bu yüzden resimini çekemiyorum. :( . Sizin bitirdiğiniz ürünlerden selin limonlu kolonyasını ve flormarın ojesini kullandım . Bu arada kolonyaya bayıldım . Yazınızda süper olmuş ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevimlidünyam çok teşekkürler :) düzenli kullanırsam bitiyor yoksa ben de sürünüyorum bitsin diye :(

      Sil
  29. Eyüp Sabri Tuncer'in bu kolonya serisini çok merak ediyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi sitesinde gördüğüm kadarıyla harika ve değişik kokular var bu seride ben de denemek istiyorum :)

      Sil
  30. Bitenler yazısını okumak çok eğlenceli oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet okumak çok eğlenceli :) yazmak da zor olsa da eğlenceli :)

      Sil
  31. Splat dis macunlarona da ayrıntılı inceleme yazarsaniz harika olur.. Bilgiler şahane

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil :)) tabiki de Yaparım sevgiler :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...