16 Ağustos 2015

Aknicare Bakım Paketi İle Yazın Tadını Sorunsuz Çıkarın !!

Cipsler, kolalı içecekler, daha çok tükettiğimiz kuruyemişler vb. yazı akne sorunu olanlar için kabusa çevirebilir. Cildinizi aknelerde uzak tutacak, mevcut aknenizin gelişimini baskılayacak, güneşlenirken bir yandan da akneli cilde özel bakım yapacak Aknicare ürünleri şık bir banyo seti ile birlikte satışa sunuluyor. 


aknicare



aknicare

Pakette orta ve şiddetli akneli ciltler için akne etkilerini baskılayan Aknicare Losyon (25 ml) , Akneli ciltlerin güneş koruması ve bakımını bir arada yapan Aknicare Sun (50 ml) tüm vücudu rahatlatıcı, günün stresini atmanıza yardımcı olacak özel banyo tuzu ve yumuşacık bir de havlu bulunuyor.
Aknicare akne bakım paket fiyatı: 170 TL.
www.aknicare.com.tr

8 yorum:

  1. Tatlım senin blog tasarımı mı değişti? Güle güle kullan, ilkten bi anlayamadım doğru sayfada mıyım diye :))))) çok güzel olmuş ellerine sağlık,
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina evet dün benimtutkumblog tasarları ve değiştirdik blogu :-)) beğenmene çok sevindim çok teşekkürler ..

      Sil
  2. güzel ürüne benziyor ama biraz pahalıymış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer o inatçı sivilceler için değer bence bazıları gerçekten de geçmek bilmiyor :-((

      Sil
  3. Ürün güzel bencede, çok beğendim! Bloğunuzun yeni tasarımıda çok güzel olmuş güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  4. Yeni tasarımı güle güle kullan :) bu ürün paketi gerçekten dikkat çekici akneli ciltler zordur umarım işe yarıyor olmalı. :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @goncaapaydın çok teşekkürler ben de çok beğendim :-)) akneli cilt gerçekten zor işe yarar ne varsa denemek istiyor insan..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...