6 Nisan 2015

Ducray Keracnyl Lansmanına katıldım..

Sivilceler bazılarımıza zaman zaman, bazılarımıza da her zaman bela oluyor. Tabi ilk amacımız o sivilcelerin hiç çıkmaması ama çıkarsa da hemen ve iz kalmadan yok etmek istiyoruz. Bu amaç için de denemediğimiz ürün kalmıyor. 
Ducray Keracnyl
Şimdi bunlara yıllardır bilip tanıdığımız Ducray'in yeni Keracnyl PP kremi de katıldı, ben de basın lansmanına katılarak bu konuda bilgi alanlardan biri oldum. Ürünün iddiası büyük, sivilceleri 7 gün içerisinde azaltarak gözle görülür bir iyileşme sağlamayı vaat ediyor.

Ducray Keracnyl

Basın lansmanında tanıtımı bizzat Ducray Stratejik Pazarlama Müdürü Sebastien Policarpe yaparak, hem ürün hakkında hem de genel olarak Ducray hakkında bizi bilgilendirdi. Ducray'in genel olarak 60'a yakın ürünü bulunuyor ve 10 adet de patente sahipler. İlk üretimleri şampuan ile başlamış ve şampuanlar hala satış yelpazelerinin büyük bir kısmını oluşturuyormuş.


Ducray Keracnyl

Ducray Keracnyl PP kremin tedavi edici ve koruyucu etkileri klinik deneyler ile kanıtlanmış. Benim klinik deneyim ise oğlum üzerinde gerçekleştirdiklerim oluyor. Kendisi biliyorsunuz ergenlik çağında ve sivilce patlaması yaşıyor şu anda. Bende onun üzerinde deniyorum bu kremleri, bakalım bunun etkisi nasıl olacak göreceğiz.


Ducray Keracnyl

Kremin içinde mersin bitkisi bulunuyor. Tanıtımdan sonra küçük bir de workshop düzenleyip kremin hazırlama aşamalarını ve içinde ne olduğunu tek tek tanıttılar. Gerçekten içindeki birleşenlerle cilde kadife gibi bir etki veriyor. Zaten ürün makyaj bazı olarak bile kullanılabiliyormuş. Bu özelliğini de ben deneyeceğim.

Ducray Keracnyl PP 

Basın tanıtımı sonrası denememiz için kremi de hediye ettiler. Tabi hemen minik deneğim üzerinde tatbikata başladım. Sonuçları kremi tamamen kullanıp, bitirdikten sonra paylaşacağım.

Krem eczanelerde satışta olacak ve 30 ml.'i 52 TL. olarak belirlenmiş.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Içindekileri çekinmeden tanıtıp açıklamaları güven verici. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdogan evet o çok hoşuma gitti benim de..

      Sil
  2. Çok şükür sivilce problemim yok ancak arkadaşımda var yaş olmuş 33 hala sivilceyle uğraşıyor :) Yorumlarını bekliyorum merakla bu yüzden... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler :-(( ben de bile ara ara çıkıyor el altında bulundurmak lazım mutlaka böyle bir şeyleri..

      Sil
  3. Eğer söyledikleri gibi bu kadar kısa sürede geçirecekse mükemmel olur. Bir çok insanın ihtiyacı var bu tür kremlere. Bilgilendirme için teşekkürler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef 28 gün düzenli kullandıracağım bakalım oğluma nasıl etki edecek.. rica ederim :-))

      Sil
  4. Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sofradabulus rica ederim işe yaraması sevindirici benim için :-))

      Sil
  5. Benim de sivilce sorunum yok ama yine de merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gulsahmeral en güzel :-)) makyaj bazı olarak da kullanılıyor bu bir de..

      Sil
  6. etkili mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elitstil henüz 2 haftadır kullanıyor oğlum o yoğun sivilce görüntüsünde biraz düzelme oldu, tam olarak 4 haftalık kullanımdan sonra yazacağım..

      Sil
  7. İşe yaradı mı acaba ne tarz etkileri oldu bende almak istiyorum kusma yapıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown oğlumda acne vulgaris yani iltihaplı yoğun akneler olduğu için geçenlerin yerine yenisi çıkıyor o yüzden medikal bir çözüm aradık artık..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...