13 Nisan 2015

Pişikler bebeğinizin neşesini kaçırdıysa...!!!

Pişikler bebeğinizin neşesini kaçırdıysa
Klorane Bébé Eryteal Pişik Giderici Bakım Kremi

Bebeklerde bezli bölgede oluşan hasarları ve tahrişi gidermeye yardımcı Klorane Bébé Pişik Giderici Bakım Kremi kalendula ekstresiyle bebeğinizin cildini yumuşatırken, içeriğinde yer alan çinko oksit ile idrar, bez sürtünmesi veya dışkı sonucu oluşan tahrişlerde cildin yeniden yapılanmasına ve kızarıklıkların giderilmesine yardımcı olur.




Klorane Bebe Eryteal Pişik Giderici Bakım Kremi, bebeklerin özellikle bezli bölgede oluşabilen hasarları ve tahrişi gidermek için güçlü bir içeriğe sahip olarak üretilmiş ve bebeklerin hassas cildi için hipoalerjenik olarak tasarlanmıştır.

Bebek cildinin en nazik dostu Klorane Bébé’nin özel olarak ürettiği Klorane Bébé Eryteal Pişik Giderici Bakım Kremi yumuşatıcı, onarıcı ve koruyucu özelliği ile pişik sorunu yaşayan bebeğinizin rahatlatıp gülücükler saçmasına katkı sağlayacak.

Kullanım şekli: Her bez değişiminden veya banyodan sonra, temizlenmiş, kuru bez bölgesine ve bebeğin pişik olmuş kıvrımlarına bir tabaka halinde uygulayınız.


 
Klorane Bébé Kalendula Serisi, yüksek güvenlik standartlarında, etkinliği dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilmiştir. Yüksek hassasiyet ile üretilen, Klorane Bébé Kalendula Serisi yatıştırıcı, yumuşatıcı ve tahriş giderici özelikleri ile annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.


Klorane Bébé Pişik Giderici Bakım Kremi: 27 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...