16 Şubat 2015

Uzay kimya bebeklere özel temizlik ürünleri..

Sevgili Fatma'nın Essi Güzellik Salonu'nda gerçekleştirdiği #mandelikasit uygulaması etkinliğinde bizimle birlikte olan Uzay Kimya Benim ürünlerinden bahsetmek istiyorum bugün.
Uzay Kimya Benim
Benim markalı ürünler özellikle bebeklerin hassas ciltlerine göre üretilmiş, aynı zamanda da doğa dostu ve ekolojik çevreyi koruyan ürünlerden oluşuyor. 
Ben Uzay Kimya'nın ürünlerini eskiden sadece Ege Bölgesi'nnde bulunan Tansaş'da satıldığı zamanlardan beri kullanırım. O zamanlar yağ-çöz, por-çöz gibi ürünlerini stoklayarak alıp, istanbul'a götürürdüm. Şimdi neyse ki her yerde bulabiliyoruz.

Uzay Kimya Benim

Benim oğlum büyürken çamaşırlarını yıkamak, biberonlarını, yemek tabaklarını temizlemek büyük bir problemdi. Ardoşum bebekken maalesef Türkiye'de sadece bebekler için üretilmiş temizlik malzemelerinde çok az seçenek vardı. O nedenle eski usul çamaşırları ve bulaşıklarını beyaz sabunla, beyaz sabunu rendeleyerek elde ettiğim temizleyici ile yapardım. Ama şimdi bebekler ve alerjik bünyeli çocuklar için kullanılabilecek temizlik ürünleri çeşitleri çoğaldı. Bu özel deterjan ve yumuşatıcı da bebek kıyafetleri için üretilmiş, petrol türevleri içermiyor ve şeker pancarından üretiliyor. Hem elde, hem makinede güvenle kullanılabiliyor ve kalıntı bırakmıyor.

Uzay Kimya Benim

İşte bu iki ürün benim favorim oldu, bebek olsun olmasın bir evde çocuk varsa o evde muhtelif lekelerin oluşması gayet normal ve olağandır. Hatta olmaması tuhaf karşılanır. Her türlü leke için kullanılabilecek bir ürün, benim de oğlumun kıyafetlerinden kalem, yemek ve çamur lekesi eksik olmadığı için bu leke çıkarıcı sprey elimden düşmüyor. her çamaşır seansı öncesi lekelerin üzerine bir fıs ile direk uygulama yapıp direk makineye atıyorum, tertemiz çıkıyor. Ayrıca her iki ürün de gömlek yaka kirlerinde, ter lekelerinde de çok başarılı.

Uzay Kimya Benim

Bu likit temizleyici ise bebek araç gereçleri, özellikle biberonlar ve bebeklerin sürekli ağzında olan emzik, dişlik gibi şeylerin temizliği için özel düşünülmüş. Petrol, paraben türevlerini içermiyor. Normal bulaşık için elverişli değil, çünkü ağır yağları temizlemek için üretilmemiş. Bizde bebek olmadığı için küçük çocuğu olan bir arkadaşıma pasladım kendisini.

Özellikle annelerin kurtarıcısı olacak bu ürünleri pek çok market yanında hepsiburada.com'da da bulabiliyoruz artık.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Yerli markaların bu tarz ürünlere el atmış olması ne güzel.Bende severek kullanıyorum hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin leke çıkarıcılar biter bitmez yeniden alacağım zaten ben de :-))

      Sil
  2. Denedim püskürtmeli leke çıkarıcısını , gayet başarılı , ariel gibi elinize değince bembeyaz yapmıyor.Herkese tavsiye ederim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelliklerdünyası evet hem de içinde kimyasal olmayınca büyük küçük rahatça kullanılıyor..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...