13 Ocak 2015

Günün Ojesi Golden Rose&Gabrini..

Uzun zamandır birbirine bu kadar yakışan iki oje sürmemiştim. Golden Rose rich color serisini zaten çok severim, özellikle bu zümrüt yeşiline bayılıyorum. Aslında yılbaşı ruhuna uygun bir renkti ama o zaman gözümden kaçmış.

Golden Rose Rich color
Pazar günü de uzun zamandır aradığım Gabrini Brilliant serisinden 3 tane bulunca hemen bir tanesini Golden Rose ile kombinleyiverdim.

Golden Rose rich color

Golden Rose'un rengi ve güzelliği zaten malum, hemen ilk defa denediğim Gabrini Brilliant oje hakkında bilgi vereyim. Bence çok güzel, sürümü kolay bu görüntüyü 5. katta elde ettim ama o benim abartım. Zaten hemen kuruyor o ayrı ama 2-3 kat da aynı güzel görüntüyü veriyor. Üzerine topcoat geçmedim. Hafif pürüzlü bir oje ama dokulu değil. Çıkartması 2 kat sürdüğüm tırnaktan çok kolay diğerinden ise biraz ovalayarak oldu.

Bu serinin diğer renklerini de bulup almalıyım. Bu arada ojeleri Teddy'de buldum.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Çok güzel görünüyorlar. :)
    Bende yeşil ojeyi çok seviyorum ama kullanmaktan çekinir oldum. Bir kere denedimde tırnaklarım çıkarttığımda bile yeşil kaldı hangi ojeydi hatırlamıyorum zaten bir dahada kullanmadım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider hepsi aynı şeyi yapmıyor bu yapmadı mesela ama olursa da diş macunu ile fırçalarsan geçiyor o boyalar :-))

      Sil
    2. Aaa bilmiyordum. Çok sağol ya bir daha olursa öyle yaparım :)

      Sil
  2. Golden Rose gerçekten güzelmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nergiskaraman evet en sevdiklerimden biri..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...