20 Ocak 2015

Günün ojesi Essence&Gabrini..

Essence'in yeni koleksiyonu Good Girl Bad Girl'ün bütün ojelerini aldığımı söylemiştim değil mi? İşte onlardan biri daha her nedense üzerinde "snake effect" yazan ancak pembe rengi ile bir yılanla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan bir oje, koleksiyonun 06 numaralı ojesi once I was an angel adını taşıyor.
essence good girl bad girl
Snake effect ile tek bağlantısı sürüldüğü zaman elime hafifçe gelen pürüzlü bir his oldu diyebilirim. Ama onu da yılan etkisi diye tarif etmek ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Sürümü kolay, bol pigmentli ve kolay kuruyan bir oje, o konularda hiç sıkıntısı yok.

Gabrini Brilliant nail polish

Ama bu manikürün yıldızı tabi ki Gabrini'nin yeni bulduğum Brilliant serisi dokulu ojelerinden bu pasparıl pembe/mor renkli olanı bence.  Her bakımdan bayıldım, hem kolay sürülüyor ve kuruyor hem de bozulmuyor. Burada bahsettiğim gümüş rengi gibi 4-5 katta değil, 2 katta istediğim tona ulaştım, o nedenle de çok başarılı buldum bunu.

Gabrini'nin Brillian serisi ojlerinin diğer renklerinin de peşindeyim bakalım. Bu arada ojeleri tanesi 1.25 TL.'ye Teddy'de bulmuştum, bu fiyata harikalar diyebilirim. Eğer dokulu ojelerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.
Sevgiler..

17 yorum:

  1. İkisini bir arada çok beğendim ama Essence'ın tek hali de güzelmiş.:) Tırnaklarını ayrıca beğendim :) Beğene beğene gidiyorum.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melodram :)) ben de çok teşekkür ediyorum

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland istanbuldaysan sana anadolu yakasında birkaç mağaza tarif edebilirim böyle bir sürü şey satan bir zincir mağaza anadolu yakasında kuyubaşında var mesela

      Sil
  3. çok güzele benziyor bende deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Gabrini gerçekten de nefismiş :) Essence'in bu ojesiyle de güzel bir uyum yakalamışlar bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajmaceraları evet uyumlu oldular başka kombinler de deneyeceğim gerçi gabrini ile :)

      Sil
  5. Brilliant serisi dokulu ojelerden mi oluşuyor? Duruşuna bayıldım, bu seri ve özellikle confetti serisini bi türlü bulamıyorum ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ocecikleriminyeri evet dokulu ojelermiş brilliant serisi konfeti kadıköy sıla kozmetikte var bunlar da vardır diye umuyorum :)

      Sil
  6. İkisi çok yakışmış birbirine.Essence ojeyi o minik kumcuklardan dolayı çok sevdim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin o ojeyi bir de tek deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)

      Sil
  7. Essence oje beni hayal kırıklığına uğrattı. Daha doğrusu belki güzeldir ama ben bayağı bir snake görünüm bekliyordum :) Gabrini'ye bayıldım, Tedi'ye uğramam lazım demek ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda yani evet hiç snake falan demeselerdi gayet hoş bir oje aslında .. tedynin gittiğin şubesinde çok çeşit bulursan haber ver bana da:-))

      Sil
  8. cok seker olmus ıkısınıde cok begendım ben :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...