6 Ağustos 2014

Temmuz bitenler...

Temmuz ayı bitenleri bu ay gecikti biraz, bayramdı tatildi derken evde durup doğru dürüst fotoğraf bile çekemedim zaten. Üstelik bu ay yine kalabalık bir bitenler ve çöpe gidenler var, yaz yaz bitmeyecek.



Önce toplu resim alalım, artık hiç bir yerlere sığmadıkları için yere atıp öyle çektim resimlerini.

Önce çöpe gidenlere bakalım. Avon'un bu after sun kremi, Kenzo Flower parfüm kofresi ile gelen ve asla kullanılmayan bir mum deodorant ve Aloha güneş kremi artık çok eskiler ve direk çöpe gittiler.

Yine Avon toparlayıcı krem ki pek işe yaramamamıştı sanırım, yine Avon çocuklar için bir güneş kremi ve Sebamed güneş kremi de en aşağı 2 senelik oldular ve çöpe gittiler.

Vichy termal su severek kullandıklarımdan, bu ara termal sular sürekli çantamdalar zaten. Dr. Metin anti-selülit kremi, bu markadan çok memnun kaldım, bunun serumundan da çok memnun kalmıştım. Gratis'de satılan Crystal deodorantlar artık tek kullandıklarım, başka deodorant kullanmıyorum.

Rossmann'ın markası Alterra'ya ait bir makyaj temizleme sütü, çok memnun kaldım, yeniden alınabilir. Hobby seyahat boyu şampuan, fena değil ama daha iyileri var tabi. Avon parlatıcı vücut losyonu, shimmer etkisi yok, kokusu da bir tuhaftı bunun nedense.

Bebak makyaj temizleme sütü tabi ki daimi favoriler içinde ve stoğumda var. Neutrogena'nın onarıcı günlük bakım kremi, memnun kalmadığım bir ürün, zaten Neutrogena'nın cilt bakımından çok temizlik ve sivilce ürünlerini seviyorum ben. Şelale aseton, bunu bir ara Gratis her oje alışverişinde veriyordu, mecburen kullanıp bitiriyorum yoksa çok da iyi değil.

Yine favorilerden, Cyrene makyaj temizleme suyu, temiz içeriği ve yumuşak yapısı ile tercih sebebim. Burada bahsettiğim Dove seyahat seti içindeki şampuan tabi ki en çabuk biten ürün oldu, saçımın kremsiz bile kolay taranması açısından sevdiğim bir şampuan oldu. BBW duş jeli, bunu indirimden denemek için almıştım. BBW'ün duş jellerinden hiç kullanmadım daha önce, buradaki alışveriş yazısında Onur bu duş jellerinin vücudunu kuruttuğunu yazmıştı, benim kullandığım süre içinde böyle bir durum olmadı, hatta özellikle dikkat ettim var mı kuruluk diye ama öyle aşırı bir kuruluğa sebep olmadı bende. Tabi cilt tipine göre değişecektir. Yılbaşına doğru bir tane daha alabilirim.

Bir atılanlar gurubu daha, Avon parlatıcılar, bir heves almıştım ama yok yapış yapışlar, kullanamıyorum. Bir de ne olduğu belirsiz bir fırça/sünger, çok sert hiç bir işe yaramadı direk çöpe gitti.

Rare Blossom bronzlaşma yağı ve saç bakım losyonu, yağın yapısı bozulmuş zaten, attım. Rapunzel kömür özlü saç bakım maskesi, bu maske kurtarıcı vaziyetinde bende, stoğum var.

Nuxe'un kutulardan gelen bir kremi, fena değil ama o kadar para eder mi bilemedim. Deneme boyu bir yüz yıkama jeli, çok bayılmadım. Wellmax keratin bakım serumu, bunu Kadıköy Sıla Kozmetik'den almıştım. şampuanlarıma az az koyuyorum iyi oluyor. Yine gittiğimde alacağım.

Vanilya Club kutudan gelen Lancaster deneme boyu ürünler, seyahatte çok işe yarıyorlar ama tam boylarını almayı düşünmem, çok pahalılar.

Mini bir Burbery parfüm, bana göre değildi, Kalyon tırnak sertleştirici artık ağdalanmış atıyorum. Yine lüzumsuz bir fırça.

Bu Nuxe yine girmiş buraya nedense, geçelim. Kiehls Rosa Arctica göz kremi çok yoğun yapılı bir krem, gündüz kullanılacak gibi değil, o nedenle 2 kullanmadan sonra açık kaldığı için yapısı bozuldu, fikrim yok. Ama bu Cyrene daily UV defence kreme hayran kaldım. Asla beyazlık yapmıyor, parlamıyor ve çok hafif. Elimde 4-5 tester daha var. Hepsi bitsin tam boyu kesinlikle alınacak.

Bunlar da ıvır zıvırlar, temsili Benri pamuklar, temsili ıslak mendiller ve göz maskeleri. Ayrıca bir jilet ve bir de eski topuk törpüsü çöpe gitti.

Oh bu ay da bitirdiklerim bunlar, yenileri açıldı, önümüzdeki aylar bitenler yazılarını güneş kremleri ve şampaun/duj jelleri istila edecek kanısındayım. 
Sevgiler..

18 yorum:

  1. Ay darisi basima. 2 aydie hic bir sey bitiremiyorum ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Düzenli kullanmaya çalışıyorum ki bitsin :)

      Sil
  2. Bitenlerden çok miyadı dolanlar olmuş, aslında çok da iyi olmuş. Yer kaplayan ürünler, ben de yapıyorum bu aralar bunu. Sıkıldığım, kullanmadığım, beğenmediğim ve artık eskimiş olan ürünlerle vedalaşıyorum.
    Yenileri gelsin değil mi:))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi.. Onlar uzun süredir duruyormuş attım rahatladım valla hiç birşeyi bekletmemek lazım :)

      Sil
  3. Ne kadar çok! Tamam baya bir ürün bitmeden çöpe gitmiş ama ben ayda 7-8 ürün bitirebiliyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bebe.. Onları da bitirmiş kadar oldum valla :))

      Sil
  4. Evet oh ....:) insan rahatlıyor tabi.Açılanlar da hevesle kullanılısın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelezade..evet bittikçe yenilerini zevkle açıyorum kesinlikle :)

      Sil
  5. Oh rahatlamışsındır bunları atınca :)

    YanıtlaSil
  6. ooo baya çok şey varmış, eskiler bitienler derken iyi temizlenip yenilerine yer acılmıs =) Bende bitenleri bir büyük torbaya koydum güya baktım taşmış yere düşmeye başlamış. Senin gibi döküp çekicem artık =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yabanmersini.. haha evet benim de bu ay atılacakları da ekleyince sığmadı torbaya daha büyük bir torbaya koymak lazım..

      Sil
  7. dr metinin ürününü merak ettim doğrusu , denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem.. özellikle serumundan kokusu hariç çok memnun kaldım ben..

      Sil
  8. Tek ben değilmişim bir dolu şey bitiren ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam.. :-)) düzenli kullanmaya çalışıyorum bitirmek için ..

      Sil
  9. Biten ürünleri gorunce gözlerim acildi ve wuuuuuuwwwww diyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...