6 Ağustos 2014

Pure Beauty silky touch sunscreen krem..

Pure Beauty Silky Touch yüz ve vücut için 50 SPF güneş koruyucu krem Watsons tarafından etkinliklere gönderilen kutulardan birinden çıkmıştı. Üzerinde bulunan "Super Sheer" ibaresi nedeniyle bana kalsa almayacağım bir üründü, çünkü zaten parlamaya müsait yüzüm yaz gelmesi ve terleme oranının artması ile daha da parlamaya müsait oluyor. Bu ürün ise daha denemeden parlayacağını bildiğim bir ürün.

Ambalaj güzel, içinde paraben yok, alkol yok, ecocert sertifikası var, her bakımdan güzel bir ürün, bu konularda hiç sıkıntı yok.

Üstelik bir de antioxidanmış, biraz daha az parlasa yeme de yanında yat olacak tam.

İç ambalajı çantada bile taşımaya müsait, ayrıca sarı olması da harika, capcanlı duruyor bayıldım.

Ürünü ince ucu sayesinde istediğiniz kadar alabiliyorsunuz ve gerçekten de çok yoğun dokulu, hatta kalın diye tabir edebileceğim bir krem. Sürüldüğü anda zaten çok yoğun bir görünümü oluyor, o nedenle az az alıp iyice yedire yedire uygulamakta fayda var. Tabi kuru bir ciltte harika olabilirdi ancak benim yağlıya dönük cildime çok zor yediriliyor ve evet sürdüğüm anda yüzüm bembeyaz görülmeye ve parlamaya başlıyor. Bu açıdan benim için asla makyaj altına kullanabileceğim bir şey değil. Aradan bir süre mesela 5-10 dakika geçince o beyazlık kayboluyor ama parlama devam ediyor.  Ben evden her sabah çok kısa sürede makyaj yapıp çıktığım için, makyaj altına kullanabileceğim bir şey değil. Bu nedenle, ürünü ancak plajda kullanabiliyorum. O da evden çıkmadan 10 dakika kadar önce sürüyorum ki yüzüm hayalet gibi olmasın. Onun dışında koruması tabi ki çok harika, bunu kullandığım için cildimde en ufak bir leke bile olmadan geçiş dönemini hallettik. 

Beyazlık ve parlaklık görülebilir buradan ama yine söylüyorum ki kuru ciltli biri gerçekten sevebilir bu kremi, bana hiç uygun değil.

Yine de kalan son tatilimde kullanmaya devam edeceğim tabi, seneye yaza kadar da yapısı bozulmazsa yine tatilde kullanırım.
Sevgiler.

10 yorum:

  1. Benim de yazin iyice karmalasan cildime uymayan bir krem olurmus bu. Amabalaji cok cok guzel ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. karmaysa cildin parlıyorsa zaten uymaz kesinlikle..

      Sil
  2. sonuçta güneşte cilt kuruyor belki yağlı yapısı kalmaz o zaman, ama ambalajı ben de çok beğendim :) he bir de o ojelerin rengine bayıldımmmmm :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina.. yok yok kaldı bende makyaj altına asla olmuyor o parlama geçmiyor.. ojeler golden rose'un bu arada yazacağım :-))

      Sil
  3. Benimde karma cildime olmaz o zaman. Yeterince parlıyor zaten T bölgem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. benim de öyle parlama olmasın diye pudra üstüne pudra sürüyorum zaten :-(

      Sil
  4. bana da uymaz.. :) buarada ojelerin rengi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @günlükyaşam.. golden rose color expert serisi yazacağım :-))

      Sil
  5. Yağlı ciltlerin güneş kremi çilesi... Ben de parlamayan, yağlandırmayan ürün arıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bebe.. Bitenler yazımda bahsettiğim cyrene'ye bir bak istersen memnunum ben ondan..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...