27 Ağustos 2014

Pastel ProFashion matte Red Carpet ruj..

Günaydın. #özelizbizbloggerizbiz event sponsorlarından Pastel Kozmetik tarafından yollanan kutudan çıkan ürünlerinden biri de Pastel'in yeni ProFashin serisi mat rujlardan 552 numaralı Red Carpet oldu. İsmi ile uyumlu tam bir kırmızı halı rengi.
Daha önce burada bahsettiğim #mybkevent de hediye edilen Hot Fuchsia isimli renginden de burada bahsetmiştim. Pastelin bu yeni rujlarının dokuları hakikaten çok hoş, şimdi bu ruju da kullanınca hatta bunun dokusu ilkine göre daha da hoşuma gitti.

Yalnız rujların altındaki etiketlerin hepsi aynı renk sanırım, diğerinin rengi de aynıydı.

Renge bayıldım, harika bir mat kırmızı, biraz Ruby Woo'yu anımsattı bana ama dudağımı kesinlikle kurutmuyor ki mat bir rujda ben bunu çok nadiren görürüm. 

Renk mat olmasına rağmen çok kolay sürülüyor ve dudak kusuru da belli etmiyor. Bu yönü çok iyi. Kalıcılığı ise süper, bir şey yeyip içsem bile biraz dağılıyor ama dudağımdan çıkmıyor. Ayrıca da yapısı çok hafif.

Swatch da bu şekilde, tabi güneşte olduğu için parlıyor biraz. 

Pastel'in bu seri rujlarını buradan inceleyebilirsiniz. Fiyatları da 14.90 TL. kendinize uygun bir renk bulup almanızı tavsiye edebilirim.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Renk süper! seviyorum pastelin rujlarını! son zamanlarda süper yapıda rujlar çıkmaya başladı hayırldır inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa.. evet pastel ve diğer türk firmalarının bu kadar gelişebilmeleri büyük başarı bence de alternatifimiz artıyor bu sayede :-))

      Sil
  2. merak ettiğim bir seriydi bu, kurutur mu diye düşünüp elim gitmiyordu bir türlü ama şimdi deneyebilirim rahatlıkla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün.. benim dudaklarım extra kurudur mac sürdüğüm zaman bildiğin dudak kemiririm ama bunda böyle bir şey olmadı o bakımdan sevdim..

      Sil
  3. Mat rujlardaki kurutma kaygısı herkeste var sanırım. rengi de harikaymış bu arada <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam.. evet o yüzden bayılmama rağmen mac rujlarıma elim gitmiyor :-((

      Sil
  4. pastel markasının rujlarını çok beğeniyorum bende de koyu pembesi var ayrıca çok da kalıcı kırmızı rengi de çok güzelmiş güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @günlükyaşamım.. evet ben de eskiden sıkça kullanırdım bu markadan teşekkürler :-))

      Sil
  5. Mat rujlardaki en büyük sorun da genellikle kurutma problemi.Gerçekten dudaklarda kuruluk yapmayan mat ruj bulmak zor.Bu rujda öyle bir problem olmamasına ve renginin güzelliğine bayıldım doğrusu.Bir bakmam lazım Pastel'in rujlarına :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @meltemkocaman.. bak tabi çok güzel renkler var..:-))

      Sil
  6. off o ne güzel bir renk öyle!

    YanıtlaSil
  7. Rengi de çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...