21 Ağustos 2014

Neutrogena oil free nemlendirici..

Günaydın. Neutrogena'nın bu yağsız nemlendiricisini sanırım Anneler Günü ya da Kadınlar Günü gibi bir indirimden almıştım. Elimdeki Acnecinamide Jel krem bitince sabah ve akşam cildimi nemlendirsin ama parlatmasın diye bunu kullanmaya başladım.
Neutrogena'nın cilt bakımı ürünlerinden çok temizleyiciler ve sivilce önleyici jelini daha çok seviyorum ve ara ara kullanıyorum. Ama bu krem de yağlandırma yapmaması ve cildimi çok parlatmaması açısından memnun kaldığım bir krem oldu.

İçindekileri göremedim, çünkü sanırım kutusunu atmışım. 

Jele benzeyen bir yapısı var, kolaysa sürülüyor, dağıtılıyor ve hemen emiliyor. Hele bu yaz günlerinde sabah ve akşam kullanıyorum. Ama gündüz için bu ağustos sıcağında yetersiz kalmaya başladı artık. Günde iki defa parlama önleyici mendil ve pudra ile takviye yapıyorum. 

Ama bu kremin suçu değil tabi bu kadar neme hiç bir şey dayanamazdı, resmen akvaryumda yüzer gibiyiz bu aralar, neyse az kaldı sonbahar geliyor.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bende yaz başında aldım bu kremi parlamayı önler yazın iyi gider diyerek, o sürdüğümde verdiği ferahlığı ve parlamayı önlemesini seviyorum ama kuru cildime nemlendirmesi yetersiz kaldı bide bulaşık deterjanı gibi kokuyor onu pek sevmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkitap.. Yaz için bana yetti nem vermesi ama koku işine şaşırdım bana hiç kokmuyor çünkü :(

      Sil
  2. Çok severim neutrogena kremlerini.. Bir dudak nemlendiricisi vardı 2-3 sene evvel, oofff!
    Yok böyle bir şey.. Artık hakikaten yok öyle bir şey, değiştirdiler. Sonra çıkardıklarını sevmedim.
    Yumuşatmadı önceki gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin.. Nedense çok tutan bir ürünü kaldırma/değiştirme gibi bir saplantıları var bütün firmaların :)) anlamak mümkün değil :)))

      Sil
  3. neutrogena kremlerini almanyada hic görmedim, yazin zaten ne sürsem fazla geliyor cildime, parlamasini almasi iyiymis gülegüle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj.. Terlesem bile parlamayı büyük ölçüde engelliyor ve yapış yapış olmuyor bu bakımdan iyi.. Teşekkürler :))

      Sil
  4. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama bir arkadasimizin cildinde sivioceye neden olmus bu krem. Ben de cok merak etmistim ama yagli cildim olmadigi icin almamistim. Yine de neutrogena urunlerini begeniyorum. Gule gule kullan canim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Çok uzun süredir kullanıyorum sivilce yapmadı bende kesinlikle ama ciltten cilde değişebilir tabi.. Teşekkürler canım :)

      Sil
  5. Yaz için kullanılabilecek hafif yapılı doğru nemlendiriciyi bulmak cidden çok zor.Neutrogena'nın bu nemlendiricisini ben de severek kullanıyorum.Üstelik ne derece doğrudur bilemem ama sivilce izlerini hafiflettiği yazıyor ambalajında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta.. Öyle bir etkisini görmedim ben ilginç dikkat edeyim bundan sonra :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...