7 Ağustos 2014

Mini Alışveriş..

Dün mini bir alışveriş yapmış ve instagram hesabımda da göstermiştim. Blogda da yazayım dedim, zaten uzun zamandır da alışveriş yazısı yazmıyorum. Alışveriş yapmadığımdan değil, zaman kalmadığından yazamadım, umarım yaz tatilleri bitince bu yazı düzenleri de normale dönecek.

Bayram öncesi Sephora'dan aldığım ve yazılarını yarın yayınlayacağım Sephora'nın 15 SPF sunscreen body mist'ini bitirmek üzere olduğum için hemen yeni tatil için yenisini aldım. Zaten bu 15 SPF sonbaharda falan da şehir içinde kullanmak için uygun bence. 
Sephora'ya yeni fırçalar gelmiş, ama pahalılar, eski serilerden çok daha pahalılar hem de neredeyse Mac fırçalarla yarışabilecek fiyatlara gelmişler. Ben de denemek için sadece bu "airbrush concealer" fırçasını aldım. Üzerinde öyle yazıyor ama daha çok irice bir karıştırma fırçası gibi kullanacağım. Fiyatı hiç aklımda değil ama 50-60 TL. bir şey olabilir. Akşam evde fişe bakıp tam fiyatı yazarım. ( baktım fiyatına, 59.60 TL. imiş.)
En son olarak da FlorMar'ın yeni Candy Crush serisinden 4 oje aldım, bu ojeler 4.90 TL. gibi fiyatları, biraz pahalı evet biliyorum ama almasam renkler aklımda kalırdı. Diğer renkler çok açık renklerdi zaten onları istemem ama bu dördünü almasam olmazdı. İlk ojenin yorumu da yarın sabah gelecek. Bir de gitmişken yeni çıkan makyaj sabitleme spreyini denedim. Biraz ağzımı gözümü yaktı ama bakalım nasıl yorumlanacak. Ben bir gittiğimde bir daha deneyeceğim.

Sevgiler..

6 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan tatlım hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Teşekkürler :))

      Sil
  2. Gene harika seçimler yapmışsın! Seninle bir gün mutlaka alışveriş yapmamız lazım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. Çok mutlu olurum :)) teşekkürler :)

      Sil
  3. Gule gule kullan canım hepsini:*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...