12 Ağustos 2014

H&M spring flower blush..

H&M'in makyaj ürünlerini fiyatlarına göre çok güzel ve sevimli buluyorum. Bu nedenle bana yakın tek H&M mağazası olan Brandium AVM'ye uğradıkça oraya da bakmadan geçmiyorum. Ama kardeşini burada anlattığım bu bebeği İstinye park'da buldum. 
Diğeri kırmızı ambalajdaydı, adı da varmış da ben yeni gördüm. Kırmızı Autumn Flower, bu da Spring Flower. Spring Flower  ton olarak diğerinden tamamen farklı.  Bir kardeşleri daha var, onun da adı Autumn Flower, niye aynı isimde iki allık var bilemedim.

Şeftali ve simli pembe tonları daha ağır basacak şekilde düzenlenmiş, diğerinde kırmızılar baskındı. Diğer kardeşlerinde  daha toz pembe tonlar hakim, o da varmış TR'de ama ben göremedim. 


Yine alt kısmı açılarak, çok da kullanılmayacak bir fırça çıkıyor. Allığı yanımda taşısam bu fırça belki kullanılabilirdi ama evde sürdüğüm için hiç kullanmadım. Kılları yumuşak gerçi fena değil gibi.

Pigmentasyonu diğerine göre az ama yine de kendi çapında iyi sayılır. Biraz fazla kaçırmaya da gelmiyor yani. Bu diğerine göre daha parlak bir yapıda olduğu için hemen parıldamaya başlıyor. Üç rengin karışımı olması tabi harika.

İki allık da çok hoş görünüyor, bunları aslen şirinlik kontenjanından alıyorum tabi ama uygun fiyatlı ve bol pigmentli olmaları da artıları.

Evet koyu renkli olanı da  Autumn Flower.

Bol pigment içeriyor demiştim, özellikle Autumn Flower gayet baskın bir kırmızı renge sahip. Diğeri pembe-mercan tonları arasında değişiyor. Tuhaf bir şekilde Autumn Flower yanık tenime hiç uygun kaçmadı, o nedenle şimdilik rafa kalktı, kış aylarında kullanmaya devam edeceğim. Ama diğeri adı spring yani ilkbahar olmakla birlikte, her mevsimlik ve her tene uyacak bir renk bence.

Uzun zamandır H&M'e uğrayamadığım için diğer allık var mı diye bakamadım. Sınırlı üretim diye bililiyorum artık bulamam sanırım ama belli de olmaz.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Ay ben de bundan istiyordum ama sadece istiklaldekine gidebildim. Tabi ki yoktu. Başka bir İstanbul ziyaretimde verdiğiniz adrese giderim artık :D Güle güle kullanın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgünbelen.. İstanbul dışından geliyorsanız Eylül-ekim gibi bağdat caddesinde Avrupa'nın en büyük mağazalarından birini açacak H&M orada bıl çeşit olacağına eminim..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @senadursun.. Evet tamamiyle güzellik şirinlik kontenjanı :))

      Sil
  3. Severek kullanıyorum ben de şirinlikleri için bile alınır :)

    YanıtlaSil
  4. Şekil itibariyle çok ciciler elimde sürüsüyle allık olmasa kesin alırdım :) Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. Ahh canım benim var da ne oluyor gidip alıyorum yine :)) teşekkürler :)

      Sil
  5. Garip şekilde H&M'in allıkları fena olmuyor. Fırçalı olması güzelmiş bence. Parçalanırsa çok üzülmeyeceğim allıklarımı yolculuklarda yanımda götürüyorum. Bir de fırça taşımamak güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bebe.. Diğer düz allıklarını almadım ama duyduğum kadarıyla güzelmiş fırçası seyahatte işe yarar :)

      Sil
  6. Allığın desenine ve swatchlara bayıldım.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...