23 Ağustos 2014

Günün Ojesi.. FlorMar Sugar Candy Sugar Plum..

Günaydın. FlorMar yine yeni bir oje koleksiyonu çıkardı, ben de buradan minik bir alışveriş yaptım ve burada bahsetmiştim. Sugar Candy serisi ilk başta dokulu olacakmış gibi duran ama sadece içinde bulunan mini micro simler sayesinde kendinden ışıldayan bir seri. FlorMar'ın SuperShine serisine benziyor ama onun yapısı daha ince olmakla birlikte sanki daha düzgündü. Bu seriden bununla beraber 2 oje kullandım henüz, yapıları ince ama artık ben mi fırçaya alamıyorum, miktarı ayarlayamıyorum, ilk iki katta çok kötü duruyor.

Ama 3. katı geçtiğim anda oje düzeliverdi.  Tırnaktaki boşluklar kayboldu ve renk eşitlendi. Kuruma süresi çok kısa, sürdüğüm 3 kat hiç sorunsuz kurudu.

Koyu renklerde böyle sıkıntılı sürülen ojeler genelde açık renklerde iyice pigmentsiz olurlar, o nedenle aldığım 4 renkle yetineceğim. Bu arada fiyatları da 4.90 TL. olması lazım.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. Sugar Candy bana da dokulu oje animsatto nedense. Oyle degilse bir de 3 kat suruluyorsa uzak dursak iyi ederiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Görünümü dokulu olacakmış hissi veriyor evet.. Ben 3 katta sıkıntı yaşamıyorum ama çabuk süreyim bitsin diyenler için değil kesinlikle :))

      Sil
  2. Ben de ilk gördüğümde dokulu oje zannetmiştim :) Renk güzel duruyor sanki 3 kata değer gibi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...