14 Ağustos 2014

Günün Ojesi Elite #419

Günaydın. Bir önceki oje yazımda, bir süre bayram tatilinde ve daha önceki tatil döneminde sürdüğüm ojeleri göstereceğimi söylemiştim. Ama Elite Kozmetik'den gelen ojeler içinde bir renk gördüm ki bunu hemen deneyip paylaşmadan duramadım. 

Metalik yeşilin her türlüsünü seviyorum. Aynı rengin değişik tonlarından pek çok ojem var. Bu renk ayrıca denizin en sevdiğim tonuna da çok benziyor, o nedenle benim için tam bir yaz-tatil-deniz rengi. İlk katta çok pigmentsiz gibi dursa da ikinci katta tam istediğim gibi oldu. İçinde minik mavili yeşilli simler de var ama çok belli olmuyor.


Renk yakından böyle, biraz ıslattım üzerinde su damlacıkları da var ama çok belli olmadı tabi. Ayrıca dayanıklı da bir oje, 2. günde bozulma olmadan durdu. Çok da çabuk kuruyor diyebilirim. İlk katı sürmeyi bitirdiğimde sürdüğüm ilk tırnak kurumuştu. Yapısı kremsi, zedelememek için biraz dikkat gerekiyor. 

Elite Kozmetik ojelerini oldukça başarılı buluyorum. Ayrıca renk çeşidi de oldukça fazla.  Elite Kozmetik ojerini buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. ne güzel bir metalik renk
    tabi tırnaklar uzun olunca daha da güzel görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk.. Aslında kısa ve küt tırnakta da iyi durabilir kışa doğru öyle bir stil deneyeceğim bakalım :)

      Sil
  2. Renk şahane gerçekten süper bayıldım..
    Lakin yine diyeceğim tırnakların biçimi çok güzel..
    Benim gibi tırnak yoksunu biri için, tatlıcı dükkanının vitrinine yapışmış aç çocuklar gibiyim bu konuda..:)
    Söylemeden edemedim yine, ama sanırım birazcık daha kısa tırnak benim tarzım.
    Renk şahane bir daha bir daha söyleyeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin.. Kısa tırnağı lise yıllarımdan beri sevmem ama sonbaharda değişiklik olsun diye kısa ve küt yapacağım nasıl olsa çok çabuk uzar benim tırnağım bakalım nasıl bulacaksın :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...