29 Ağustos 2014

Faberlic Beautycafe Ürünleri..

Faberlic'den bayram öncesinde Beautycafe serisinin 3 güzel ürünü yollamıştı. Bir adet scrub/duş jeli, vücut kremi ve el ve tırnaklar için gece bakım kremi. Kremler bitter çikolatada en sevdiğim (ki normalde bitter sevmem ama buna bayılıyorum) portakal aromasından esinlenerek bitter çikolata&portakal kokusu içeriyorlar. Bu arada bu bitterler içinde de en iyisi Lindt markasına aittir.
Normalde çikolata sevmeme rağmen çikolata katılmış hiç bir ürünü sevmem. Yani yiyecek veya duş jeli fark etmiyor, sonuçta sevmiyorum. O nedenle Palm Olive'in çikolata kokan yeni serisinden veya TBS'nin çikolatalı vücut bakım serisinden falan hiç hoşlanmadım. Kokuları çok fena bir kere. Ama bunun kokusu özellikle yoğun bir çikolata olmasına rağmen bana baskın gelmedi, arada portakal aromasını da gayet rahat duyuyorum. Turunçgil kokuları bu tür ürünlerde özellikle tercih ettiğim kokulardır zaten.

Üstteki büyük kutu vücut kremi alttaki ise gece el bakım kremi.

Ama en sevdiğim ürün tartışmasız bu içinde minik tanecikler barındıran scrub/duş jeli oldu. Bir scrub için taneciklerini çok hafif ve köpürmesini de çok yoğun buldum. Elimle scrub olarak uyguladığım zaman duş jeli gibi köpürmeye başlıyor. Ben de gayet güzel bir şekilde banyo süngerime döküp, duş jeli olarak kullanmaya başladım. Banyoda kokusu harika duruyor, çok yoğun değil ve kalıcı da değil. Ama o verdiği yumuşaklık ve nemlilik hissine bayıldım. Banyodan çıkınca cildim ipek gibi parlıyor resmen. 

Hemen üstüne de bacaklarıma vücut bakım kreminden sürüyorum. Yazın böyle kremler çok yapış yapış duruyor ve terletiyor diye pek kullanmıyordum ama bu o kadar güzel emiliyor ki, 5 dakika içinde hiç bir şey sürülmemiş gibi ama ipeksi bir cilt kalıyor geriye. Bunun da kokusu çok yoğun değil, koluma veya elime sürdüğümde ancak burnuma değdirirsem alıyorum kokuyu.

Bu gece el ve tırnak bakım kreminde de çok memnun kaldım. Aldığımdan beri geceleri düzenli kullanmaya çalışıyorum. Bir shea yağlı krem kadar nem vermiyor belki ama yaz için ben yeterli buluyorum. Hemen yatmadan sürüp de beklemek zorunda kalmıyorum çünkü hemen emiliyor bu krem de. 

Hepsini çok sevdim, Faberlic'in daha önceden denediğim ürünlerinden de memnun kalmıştım. Bir an önce daha geniş bir satış ağına sahip olmalarını diliyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bitter çikolata ve kokusuyla ilgili aynı senin gibi düşünüyorum. Çikolatayı ne kadar çok seviyorsam, çikolata kokulu ürünleri o kadar itici buluyorum. Ancak bunlar ilgimi çekti..Faberlic ürünlerinden henüz hiç denemedim, ancak denemeyi düşündüğüm birkaç ürüne çikolatalı grubu da ekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TBS ve palmolive'in çikolata kokulu ürünlerini kullanamayan biri olarak bunları rahatça kullandığımı söyleyebilirim.. portakal işi değiştiriyor tamamen :-))

      Sil
  2. güle güle kullan tatlim :) Faberlic almanyada yok, ama böyle portakal-cikolata karisimini Yves Rocher Limited Edition olarak cikartmisti gecen kis, hatta ahududu ve kivide vardi yanlis hatirlamiyorsam, bende meyve karisimli degilde sirf cikolata kokanlari seviyorum :) TBSinkini ama bende begenmemistim, gerci onlarin bir cok kokusunu bir cok kisinin aksine begenmiyorum nedense ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj.. Teşekkürler.. Yves rocher'in o le ları buraya hiç gelmedi sanırım o nedenle bilemedim ama tbs ciddi çok ağır kokuyor bence de ama sevdiğim kokuları var içlerinde..

      Sil
  3. Vücut ürünlerindeki çikolata kokusu konusunda Nilgün ve seninle aynı fikirdeyim canım.En çok scrub dikkatimi çekti benimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. Ahh o scrub duş jeli olarak harika verdiği nem süper :))

      Sil
  4. İçerikleri de biraz iyi olsaydı ne olurdu sanki! Ben de aynen çikolata kokulu ürünleri ağır buluyorum; ama bunlara bayıldım. Benim favorim ise besleyici vücut mousse'u oldu. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik.. evet yazını şimdi okudum.. vücut kremi çok güzel benim favorim scrub oldu.. teşekkürler canım sen de öyle :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...