15 Ağustos 2014

Eklips kabuki fırça..

Eklips Gratis'de uzun zamandır satılan bir marka, ancak fırçaları yeni sayılabilecek bir zamanda geldi ve galiba Watsons'da da bulunuyor bu fırçalar. Geçen bayram indiriminde bu fırçalardan denemek istediğim tek fırça olan kabuki fırçasını sanırım 4-5 TL. gibi bir fiyata aldım.

Yapı olarak Ecotools fırçalara çok benziyorlar.  Yapı olarak her iki markanın fırçaları da çok yumuşak. 

Bu bazı fırçalarda avantaj olabilirken, bazılarında dezavantaja dönüyor ne yazık ki.

Eclips kabuki'nin yapısı da çok yumuşak ve kılları çok gevşek. Bu nedenle toz ürünler fırçanın içlerine kadar kaçıyor. Silkeleyince de o tozlar her yere yayılıyor. Kolayca eğilip, büküldüğü için de çok ürün alıyor, özellikle mineral ürünlerde tozu dumana katıyor.  Katı pudra uygulamakta bir nebze daha başarılı ancak yine yumuşaklığından dolayı bu sefer de ürünü eşit dağıtmıyor yüzüme, yaymak için biraz uğraş gerektiriyor. Bronzer/aydınlatıcı için zaten çok büyük ancak allık veya terracota uygulamasında kullanılabilir ki onun için bile bana biraz büyük geliyor. 

Neyse ki çok para verdiğim bir ürün değil, yoksa çok üzülürdüm, şimdilik sadece yüzüme allık sürdükten sonra onu biraz dağıtmak için kullanıyorum. İleride bunu bilgisayar klavyesi temizliğine terfi ettireceğim gibi duruyor ama.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Aaa memnun kalmamana uzuldum canım . Ben concealer fırcasını kullanıyorum ve cok memnunm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Daha çok beklentime cevap vermedi .. Concealer daha sert yapılıysa daha iyidir sanıyorum bende ecotools concealer olduğu için almadım

      Sil
  2. genelde memnun kalınmış bu üründen ama senin memnun kalmamana üzüldüm canım:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sansafashion.. Diğer fırçalar iyi olabilir bu bana göre çok yumuşak ve gevşek :(

      Sil
  3. bence cok sevimli bir firca :) kati ve renksiz bir pudra ile kullaniyorum ve simdilik iyi anlasiyoruz kendisiyle :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alice.. Sevimliliğine diyecek yok ama sanırım ben daha tok fırçaları seviyorum..

      Sil
  4. merhaba everyday minerals pudra sipariş ettim az önce kabuki bir fırça arıyorum eklips için tozutuyor demişsiniz bana mineral ürünleri uygulayabileceğim bir kabuki yada tok kıllı bir fırça önerirmisiniz? fazla tozutmayan mineral pudra için uygun bir fırça? yalnız şunuda belirtmeliyimki gratis veya watsonslarda olan bir marka olursa çok iyi olur sephora gibi mağazalara ulaşmam imkansız çünkü teşekkürler şimdiden :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pınaryeşilçimen beni fikrime göre öyle loose powder yani toz ürünleri çok dağıtıyor.. ben bu tarz ürünleri real tecniques 'in bir fırçası ile uyguluyorum ama o fırça burada yok onun yerine burada ola yine RT fırçalardan stippling olabilir.. H&M' e ulaşma imkanınız varsa yeni çıkan siyah renkli kabuki fırçaları fena değil. ya da bu fırçanın daha iyisi bir üst versiyonu ecotools'un kabukisi olabilir.. onu da gratis ve watsons da bulabilirsiniz..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...