16 Temmuz 2014

Günün Ojesi H&M Life Aquatic..

Günaydın. Son H&M alışverişimin ganimetlerinden biri de bu tatlı mavi-turkuaz oje olmuştu. Daha önce bu yazıda H&M ojeler ve fiyatları hakkında detaylı bilgi vermiştim. H&M ojeleri niye sevdiğimden de bahsetmiştim.

Evet bir mağazaya girdim mi oje almadan çıkamıyorum gibi bir şey de olabilir üzerimde, en azından bir oje alayım da sevineyim modundayım. O nedenle hoşuma giden renklerin çok benzerleri elimde olsa bile alıyorum. Bu rengi de çok severek aldım tabi.

Sonbahar aylarında, tam ne zaman bilemiyorum ama H&M "Flag Ship" dediği Avrupa'nın en büyük mağazalarından birini Bağdat Caddesi'nde açıyor. Bana çok yakın bu kadar büyük bir H&M'in beni nasıl mutlu edeceğini ancak cüzdanımı ne hale getireceğini herhalde söylememe gerek yoktur değil mi?
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Tirnaklarina , ojelerine , her gun usenmeden yeni oje surmene bayiliyorum canim. Ben daha bir oje surmeden nasil cikaracagimi dusunup vazgeciyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. :-)) bir ara ben de öyleydim oje çıkarmadan üzerine yama yapardım sonra geçti.. senin de geçecektir :-)) bu arada tatlı sözlerin için teşekkürler .-))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @senadursun.. favori metalik mavilerimden bu beni de :-))

      Sil
  3. kıskanıyorum gerçekten seni :) yine harika bir oje ve güzel tırnaklar :)

    YanıtlaSil
  4. Aynı durum bende de var evde aynı renklerden olduğu halde yine dayanamayıp bir oje alıyorum,kendimi mutlu ettiğimi düşünüyorum :) Ojenin rengine bayıldım =) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mehtapuluışık.. teşekkürler :-) gerçekten bizi mutlu ediyorsa niye almayalım değil mi??

      Sil
  5. @ışılcansuner.. ben normalde 1-2 tutarım ojeyi en fazla daha fazla kalıcılık için top coat kullanman gerekir.. bakarım şimdi..

    YanıtlaSil
  6. @edamamo.. böyle renkler beni cezbediyor kesinlikle :-)))

    YanıtlaSil
  7. Bu ne kadar güzel bir renk ya. Bayıldım. Çok yakışmış. Güle güle kullan :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...