17 Haziran 2014

Pastel Hot Fuchsia Ruj..

#mybkevent yazılarımı burada ve şurada yazmış ve sponsorlardan birinin de Pastel Kozmetik olduğunu söylemiştim. Bize denememiz için gönderdiği ürünlerden biri de yeni çıkan ProFashion matte rujları oldu, bana gelen renk neredeyse fosforlu, neon bir pembe olan hot fuchsia isimli renk oldu.
Pastel'in güzel paketinde 2 adet yeni seri nude ojesi, burada bahsettiğim Big n Black mascarası ve ProFashion mat ruju bulunuyordu. Nude ojelerden de "Rose" isimli rengi sürüp, burada göstermiştim. 

Şimdi sıra yeni ProFashion Matte ruju incelemeye geldi. Rujların ambalajlarını çok beğendim, adına uygun mat, siyah bir ambalajda ve çok sağlam. Kapakları öyle kolay kolay açılır cinsten değiller.

Pastel'de artık ürünlerine isim vermeye başlamış, bu isim işini seviyorum numara vermekten daha iyi bence ve daha kolay akılda kalıyor.

Renginin neon olduğunu söylemiştim değil mi?  

Bana biraz Mac Candy Yum Yum'ı hatırlattı ama o sanırım biraz daha Barbie pembesi gibi, aslında görsellere bakınca rengin pek çok muadili olduğunu gördüm. Ama bana yakışmaz nasıl olsa diye almadığım bir rengi de bu şekilde deneyip aslında fena olmadığını da böylece görmüş oldum.

Rujun dudakta duruşu bu şekilde, çok pigmentli bir renk. Mat olduğu için bir süre sonra dudakta kuruma yapabiliyor ve biraz hata göstermeye uygun. Altına nemlendirici sürdüğümde ise o neon hali biraz kayboluyor. Kalıcılığı ise gayet iyi ama kurumadan dolayı,ruj tamamen dudağımdan gitmeden sürekli tazelediğim için benim dudağımda birikme yaptı.  

Genel olarak sevdiğim, yaza uygun bir renk oldu. Tamamen mat durmasındansa, dudağımı kurutmaması için altına nemlendirici sürerek yaz aylarında bol bol kullanacağım. Tabi bu arada serinin diğer renklerine de bir göz atabilirim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Nude tonlara bayılıyorum pastelinkiler de harikaymış :) blogumda makyaj malzemeleri çekilişim var beklerim tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülsinemgülen.. evet nude tonları da güzel :-))

      Sil
  2. harıka bır serı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kardelen.. evet diğer renklere de bakacağım bir ara :-))

      Sil
  3. Nudelar cok guzel! Pembe ruj da bnm icin cok zor ama tarz bi renk!

    fashionsbit blog || facebook || instagram || bloglovin || lookbook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fashionsbit.. ben de pembelerden korkarım ama güzel duruyor aslında..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...