12 Haziran 2014

#mybkevent.. part 1...

Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Ezgi'nin daveti ile #mybkevent için Kadıköy Land Ho Cafe'de 10 kozmetik ve makyaj bloggerı ile buluştuk. 
Sevgili Ezgi biz gelmeden masayı hazırlamış ve hediyelerimizi de dizmişti bile. Yine pek çok firma sponsor olmuş ve gerçekten çok güzel ürünlerini yollamışlar. Bir kısmı daha önce hiç duymadığımız, kullanmadığımız TR'ye yeni giren firmalara ait ürünler. Hepsinden tek tek bahsetmeden önce önemli anları ile buluşmamızdan yani sosyal medyadan da takip edebileceğiniz hashtagi ile #mybkevent'den bahsetmek istiyorum.

Öncelikle Farmasi ile başlayalım. Farmasi biliyorsunuz bir süre önce kozmetik piyasasına hızlı bir dönüş yaptı, yeni ürünlerini ilk deneyenlerdenim ve deneyimlerimi de blog sayfalarında sizinle paylaşıyorum. Firmanı sosyal medya sorumlularından Pınar Hanım o gün bizzat gelerek hem bizlerle tanıştı ve firma hakkında bilgiler verdi hem de güzel hediyelerini getirip bizzat dağıttı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Daha sonra sırada bu güzel kurabiyeleri ile cookiepoint var. Kendileri bizzat gelerek yanımızda, aramızda oldular, teşekkür ediyorum.

Bu güzel kar tanesi şekilde kolye ise sevgili Ezgi'nin takısız olmaz diyerek bizim için bulduğu  luviyan.com'dan geliyor. Sitelerinde daha başka harika ürünleri de var, bakmanızı tavsiye ederim. 

Daha sonra gerçekten ilk defa tanıştığımız iki firma bizimleydi. Bir tanesi daha önce adını çeşitli bloglar vasıtası ile duyduğum ama nereden alınır, nasıl bulunur bilemediğim için hiç deneme fırsatı bulamadığım bir marka olan Faberlic'den Melisa Hanım bizi firma ve ürünleri hakkında bilgiledirdi. Faberlic'de Avon veya Oriflame gibi katalogdan satış yapan bir firma ve Rus kökenli, TR'ye yeni giriyorlar. Bizimle de o gün yeni ve değişik pek çok ürünlerini paylaştılar ve hepsi yakında blogda olacak.

Faberlic'le beraber gelen ve TR'ye  yeni giren bir diğer firma da Splat, ağız sağlığı konusunda çok güzel ürünleri var, incelemenizi tavsiye ederim. Özellikle de çocuklar için yutulabilir diş macunları ve yine yetişkinler için de florür içermeyen, doğa ve çevre dostu diş macunları ve ağız bakımı ürünleri var. Bu ürünler yakında Migros marketlerde satılmaya başlayacakmış, hepsini alıp denemek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Faberlic'in bu güzel ürünleri, yakında blogda olacaklar.

Peynir aşkımı bilen Ezgiciğim bir de Keçici peynirlerinin tadına bakmamızı sağladı, hepsi hakikaten çok lezzettliydi, teşekkür ediyorum.

Sponsor ve hediyelerimiz bu kadar değil tabi, daha sonra 2. kısımda bütün sponsarlardan  bahsedeceğim. Bu kadar hediyenin üzerine bir de pasta kesmesek olmazdı.  Ezgi onu da düşünmüş ve dükkanını gidip bizzat gördüğüm ve bayıldığım Nazzcake'den harika ve tam bize uygun bir pasta yaptırmış. Tabi doğal olarak da bana ojeli kısmını verdiler pastanın.

ve bu da event sonrası yorgun ama mutlu blogger hatırası. selfie çekilemedik ama hep birlikte poz vermeyi ihmal etmedik. 
Soldan sağa gelirsek katılan tatlı hanımlar;  Kübra, Selin, Ezgi, Özlem, Özlem, Gözde, Ece, ben ve Burçin günün sonunda hep beraber poz verdik.

Çok güzel bir gün oldu, zaten hepsi tanıdığım ve çok sevdiğim hanımlar olunca günün tadı ayrı çıktı. Sevgili Ezgi'ye bir kez daha bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. 
Sevgiler..

9 yorum:

  1. İyi ki geldin, gerçekten çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ezgierdoğan.. canım benim harika bir gündü çokk teşekkürler çok sevgiler..:-))

      Sil
  2. ne güzelmiş. ben de böyle buluşmaları çok özledim. ne çok farkında olmadığım blogger arkadaş var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esragöksel.. evet benim de hala izlemediğim farkında olmadığım bloglar çıkıyor ara sıra böyle toplantılar da birbirimizi tanımamıza vesile oluyor..

      Sil
  3. bu tür etkinlkikleri çok seviyorum çok şanslısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yoncamix.. evet gerçekten o kadar güzel insanlarla beraber geçirdim ki kendimi çok şanslı hissediyorum..:-))

      Sil
  4. Ben şimdiye kadar hiç bir etkinliğe katılmadım.Tanışmak istediğim bir kaç kişi var.Bunlardan biri de sensin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beggummy.. canım çok teşekkür ederim ben de çok isterim umarım tanışırız bir gün, çok sevgiler. :-))

      Sil
  5. Faberlic - en büyük uluslararası doğrudan satiş firmasdır, üretici benzersiz paterntli oksijen kozmetik Rus kozmetik şirketi. Faberlic sunuyor: сilt ve saç bakımı, seçkin Fransız parfüm, kozmetik, ev ve sağlık ürünleri... Ürünleri nasıl satın alabilirim: http://faberlicturkey.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...