26 Haziran 2014

Loreal Glam Bronze..

Geçtiğimiz haftalarda Gratis kartına özel ten grubu ürünlerde %40 gibi bir indirim uygulayınca taa Anneler Günü indirimden beri aklımda kalan Loreal Glam Bronze'u dayanamayıp aldım. Hep almayayım diyorum ama bir yere kadar dayanabiliyorum.
Glam Bronze aslında bir sıvı bronzer/fondöten karışımı bir ürün, tek renk olarak geliyor. İçindeki altın rengi yansımalar çok hoşuma gitti. Yaz aylarında fondöten olarak bile kullanılabilir diye düşündüm. 

Kullanım şekli iyice çalkalayarak uygulanıyor.

ve Loreal'i bütün şişeli ürünlerinde olduğu gibi, ağız kısmı açık. Ürünü bu şekilde uygulaması aslında zor. Çalkalamadan döküldüğünde çok sıvı hatta yağlı bir kıvamda akıyor. Direk fırça veya sünger üstüne de çok fazla ürün akıtma ihtimali olduğu için önce elime alıp, oradan uygulama yapıyorum. Bu açık ağzından dolayı çantada, makyaj çantası içinde de taşımaya uygun değil, ürün kapağa ve kenarlara dolabiliyor. Kapağı sıkıca kapanmasına rağmen kenarından sızma yapmayacağına veya açarken taşmayacağına güvenemedim. Şu ürünü pompalı bir şişede yapsalarmış çok daha iyi olurmuş.

Ürün çok turuncu alt tonlu, yanık tende bile beyaz tenlilere uygun bir ürün değil. Buğday tenimde bile direk uygulamada çok turuncu duruyor. O nedenle sürdüğüm fondöten veya BB krem ile karıştırarak uygulamayı tercih ediyorum. Kontur uygulamasında ise ürün aslında pudralı bir yapıda olduğu ve dağıtması biraz zahmetli olduğu için çok başarılı olmadı, direk turuncu bir hat olarak yüzümde kaldı. O nedenle karıştırıp uygulama en iyisi.

Verdiği renk ise hafif turuncu alt tonlu olmasına rağmen, parlak ve canlı, pudralı yapısından dolayı da gün içinde parlama yapmıyor. Bu bakımdan beğendim. Ama tek başına kullanıma uygun olmadığını düşünüyorum. 

Kullanımı biraz zahmetli olmasına rağmen aldığıma pişman olmadım, zaten miktarı da az, yaz aylarında kullanıp bitiririm diye düşünüyorum. Normal fiyatı 40 TL.'ye yakındı diye hatırlıyorum ama indirimde 20 TL. gibi bir fiyata aldım sanırım.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Ben yazın çok bronzlaşan biri değilim alsam mı almasam mı diye baya tereddüte düşmüştüm şimdi almalı mıyım diye hala kuruyorum kafamda güle güle kullan canım. :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedaçam.. turuncu alt tonlu olması çok kötü yoksa direk de kullanılabilirdi..teşekkürler..

      Sil
  2. Güle güle kullan canım çok merak ettiğim bir üründü yabancıların yorumlarına güvenememiştim. Bana göre olmadığına karar verdim ve almaktan vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade..yabancıların yorumları bizden tamamen farklı oluyor genelde hem cilt tipleri hem de beğenileri farklı sanırım.. teşekkürler..:-))

      Sil
  3. Watsons'ta denemiştim.Çok beğendim.Parlak, sağlıklı bir görünüm veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra.. evet görünüm olarak öyle ama çok turuncu da bir bitişi var benim yüzümde o nedenle tek kullanamadım..

      Sil
  4. bende merak ediyordum rastlarsam belki denemek için alırım yorumların için teşekkürler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi.. evet canım denemeden alma :-)

      Sil
  5. iremcim ben de bu ürünü cok begendim ama ben senin aksine cok rahat kullanıyorum günlük makyajımda. Hatat Chanel soleil de tan in likit hali diyorum ben bu ürüne. Ben de bb krem veya fondotene azıcık karıştırıp tüm yüze uyguluyorum hafif bir bronzluk için. Ardından da kontur olarak yanaklara ve alnıma hafifçe uyguluyorum. Stiplling veya duo fiber tarzı mac 187,188, 130 ile çok kolay uygulanıyor ve güzel dağılıyor. Sadece çok çok açık tenlillerde dediğin gibi turunculuk ve daılma problemi belki olabilir. Ayrıca öncesinde cildin iyi nemlenmiş olması şart kolay çalışılabilmeis için

    YanıtlaSil
  6. @beautifulandsweets.. evet bb krem veya fondöten ile karıştırıp sürdümmü iyi ama kontur olarak dağıtmakta çok zorlandım net bir turuncu çizgi olarak kaldı yüzümde.. rt expert face ile uygulamıştım yanılmıyorsam bir de stippling ile deneyeyim bakalım nasıl olacak.. öneri için teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  7. expert ile olmuyor maalesef ben de expert ile dagıtamadım. stiplling veya duo fiber gibi sık kıllı olmayan fırca ile iyi sonuç aldım ben , bu tarz fırcalar hafif uygulama için birebir olduğu için. rt expert krem ürünlerde iyi iş çıkarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beautifulandsweets.. o zaman eve gider gitmez stippling ile bir kontur deniyorum.. :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...