10 Haziran 2014

Günün Ojesi, Faberlic Uzay Mavisi..

Günaydın. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü gerçekleşen ancak henüz yazmaya fırsat bulamadığım #mybkevent sponsorlarından Faberlic bize içinde bu güzel ojenin de olduğu harika bir paketler hediye etti. Paketler kişiye özel hazırlanmıştı ama ben koyu renk oje sevmeyen Kübra ile ojemi değiştirdim ve ilk yazıyı bile beklemeden sürüverdim.

İlk defa bu markadan bir ürün kullanıyorum. Bendeki rengi 7218 numara Uzay Mavisi.  Ojenin pigmentasyonunu çok beğendim. 2 normal kat ile tam kapattı. Parlak ve plastik bitişli bir oje ve kuruma süresi ortalama diyebilirim. 

Bu kadar minik bir oje için fırça boyutunu çok beğendim. Çok enli olmayan ama tok bir fırça ve rahatça tırnağı kavrayarak sürülüyor. Küçük parmağımın tırnağı gibi dar bir alana tek hamlede ojeyi sürdüm. 

Faberlic ürünlerinden ileride bol bol bahsedeceğim. TR'ye yeni giren, ülkemize özel ürünleri olan ve katalogdan satış yapacak olan firmayı tanımak için buraya ve online kataloğu incelemek için de buraya bakabilirsiniz.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Ayy bayıldım renginee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dördüncütekilşahıs.. :-)) ben de çok sevdim kendisini..

      Sil
  2. Valla canım, tırnaklarına da bayıldım, ojenin rengine de :)
    Süper durmuş, güle güle kullan...
    www.lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
  3. Azerbacanda da seviliyor faberlic ürünleri, özellikle ev temizlik ürünleri çok çok başarılı, ben rujlarını severek kullanıyorum, bu ojenin ben de şekerli limonata, ve lavanta bahçesi isimli , diğerinin adının unuttum:)3 ojesi bulunmakta, sendekinin de rengi harika güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelEzade.. :-)) ben de ürünleri çok sevdim bundan sonra sık sık kullanacağım.. temizlik ürünlerini de burada varsa mutlaka denerim.. teşekkürler..:-))

      Sil
  4. Hoh çok aşırı güzelmiş, bu saate kabarttın olmayan tırnaklarıma oje süreceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ezgierdoğan.. hahaha hiç de bile güzel duruyor sende de..

      Sil
  5. Merhaba, ben Faberlic kozmetik seviyorum. Bu marka Türk pazarında yeni bir marka ve az bilinen. Ama bu kozmetik gerçekten çalışıyor ve uygun fiyatlı. Faberlic ve ürünleri hakkında burada bulabilirsiniz: http://faberlicturkey.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @faberlicdanışman.. teşekkürler bakacağım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...