12 Haziran 2014

BBW Alışverişi..

Hafta sonu #mybkevent için burada olan Kübra Cuma günü burada bahsettiğim Kahve Dünyası #baristaworkshop'dan sonra direk olarak Ankara'da olmayan B&BW'e gitmek istedi. Tabi ben de kendisini hemen Bağdat Caddesi şubesine götürdüm. Şansımıza da o gün o kadar çok yağmur yağdı ki rahat rahat caddede gezemedik. Neyse ki B&BW'de güzel zaman geçirdik ve güzel de bir alışveriş yaptık. Sayesinde ben de neredeyse bir şeyler almamak için uğramadığım mağazadan uzun zamandır aklımda olanları alıverdim.
Öncelik indirim olduğunu söyleyeyim, bir çok ürün 2 al 1 öde veya 3 al 2 öde gibi kampanyaya girmişti. Ben iki adet kavanoz mum, deluxe boy bir body mist ve shower gel, 2 adet el sabunu ve bir de burada görülemeyen oda spreyi aldım. Toplamda 70 TL. gibi bir şey ödedim.

El sabunlarını çok severim, hele de limon kokulularına dayanamam. Bunların tanesi 9.50-9.90 TL. idi sanırım. White citrus köpük sabunlardan, henüz kullanmadım. Kitchen lemon ise içinde minik peeling tanecikleri bulunan çok yoğun yapılı bir sabun. Hakikaten tam mutfak için düşünülmüş. Kokulu işlemlerden, bulaşıktan sonra falan ellerde kalan kokuyu ve sertliği almasını beğendim. Çok yoğun yapılı olduğu için tek hatta yarım pump yeterli, yoksa durulanması uzun sürüyor.

Mumlarımı da yine limon kokulu seçtim, biri limonatalı biri de limon tanecikli olan. Lemon drops'u yakmadan başucuma koydum, harika bir kokusu var. Tanesi 29.90 TL. ama 1 alana 1 bedava olduğu için tanesi 15 TL:'ye geliyor.

Coconut ve lime breeze body mist ve shower gel, yaz için bu hafif kokulu ikiliyi seçtim. Mistlerin kokusu zaten çok kalıcı değil ama duş jeli ile birleşince biraz daha uzun ömürlü oluyorlar. Mist 9.90 TL. gel 5 TL. idi sanırım.

Toplu resimde unuttuğum oda spreyi, kokusu harika bir  çiçek kokusu ve tek bir fıs bile uzun süreli kalıyor. Sanırım bu da 9.90 TL. idi.

Artık uzun bir süre yine B&BW'e girmem sanırım. Ancak yılbaşına doğru yeni gelen serilere ve mumlara bakmak için gideceğim.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. çok çok güzel şeyler almışsım canım güle güle kullan mumlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @milkyminty.. çok teşekkürler mumlar harika kokuyor :-))

      Sil
  2. Güle güle kullan canm bende bebisten vakit bulabilirsem gtmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikhikayeleri.. teşekkürler.. evet indirim bitmeden gitmek lazım..

      Sil
  3. Hepsini güle güle kullan, bu uzun kavanozdaki mumları ben de denemeyi düşünüyorum, aklımda. Bbw duş jellerine bayılıyorum, yalnız sanki benim vücudumu kurutuyor gibi hissediyorum. Sende böyle bir durum oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr..teşekkürler Onurcum.. ilk defa bir bbw duş jeli deniyorum hep mistler ve kremler üzerine çalışmışım..:-)) bir kaç defa kullanayım yazarım jeli ayrıntılı..

      Sil
  4. çok güzeller güle güle kullan. İzmir'de hala yok ve bu bizleri gerçekten çok sinir ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @smyrnian.. teşekkürler canım gerçekten en azından online satışa geçse iyi olur bence de..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...